- 6 Kasım 2022
- 143
- 42
- 26
-
- Konu Sahibi yagmurundamlasi
bugün böyle bir konu açtım.Aynı şekilde buna bir cevap aramaktayımŞuan sütyen kullanıyor musunuz? Benim 2.ayım dolmak üzere, birkaç gündür akşamları sütyen takmıyorum. Bir zararı olur mu diye huzursuz oldum.
Sporcu sütyeni kullanıyor bir de bralet normal sütyen hiç kyllanmadımŞuan sütyen kullanıyor musunuz? Benim 2.ayım dolmak üzere, birkaç gündür akşamları sütyen takmıyorum. Bir zararı olur mu diye huzursuz oldum.
Canım doktorum 3 aydan önce çıkarma Ağrı ve şekil bozuklugu olur demişti banabugün böyle bir konu açtım.Aynı şekilde buna bir cevap aramaktayım
doktorum 3 aydan önce çıkarma Ağrı ve şekil bozuklugu olur demişti banaŞuan sütyen kullanıyor musunuz? Benim 2.ayım dolmak üzere, birkaç gündür akşamları sütyen takmıyorum. Bir zararı olur mu diye huzursuz oldum.
Anladım çok teşekkür ederim.doktorum 3 aydan önce çıkarma Ağrı ve şekil bozuklugu olur demişti bana
Rica ederim ama böyle şeyleri kendi doktorunuza mutlaka danısın bence her doktorun bilgisi ve operasyonu aynı olmuyorAnladım çok teşekkür ederim.
3.ayımda yumusama olmustuMerhabalar benim 7. Günüm ve sağ göğüs üstümde agri var ve sol göğsüme rahatlıkla dokunuyorum ama sağ göğsüm çok agri yapıyor sizlerde de böyle oldu mu. Ve yumuşama ne zaman oluyor sizlere göre
Hafif bir sarkma oldu mu benimkiler sanki bogazima değecek3.ayımda yumusama olmustu
İçim rahat etmedi doktoruma mesaj attım çok tesekkür ederimRica ederim ama böyle şeyleri kendi doktorunuza mutlaka danısın bence her doktorun bilgisi ve operasyonu aynı olmuyor
Tabi canım yerleşiyorHafif bir sarkma oldu mu benimkiler sanki bogazima değecek
Merhaba sizin de sanırım 350 CC idi. Benim şu an 22. Günüm. Ama üst kisimlar hala çok şiş ve sert duruyor. Soyle bir soru sorsam, odemler tamamen geçti dediğiniz anda bir miktar inme küçülme oluyor mu? Yani şöyle soyleyeyim benim ilk haftaya oranla ödemlerim daha az ve biraz küçüldü neyse ki.. 3 ay sonra odemler tamamen geçince üst kısımdaki yapay görüntü de geçer sanırım değil mi? Hala büyük görünüyor gözümeSelam kısslarr
Ameliyat olduğum günden beri mümkün olduğunca sorularınızı yanıtlamaya gayret ettim ama son dönemde herkeste bir yaz hazırlığı var galiba ben de liposuction yaptıracağım ay sonunda doktoruma.
Buradan birçok arkadaşa doktorumun ismini söyledim dün bir arkadas bana yazdı benim aracıılığımla ulastığı doktoruma ameliyat randevusu almıs çok sevindim birbirimize olan güvenimiz çok sevimli
Arkadaşlar meme protez operasyonumun üstünden tam 7 ay geçti ama benim o ameliyat korkum dün gibi zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor anlamak mümkün değil.
Hayatımda iyi ki yapmısım dediğim nadir şeylerden biri kesinlikle.Boğazlı kazak giydiğimde bile olusan o çıkık göğüs görüntüsü bile iyi ki dedirrtti hahahaytt
Güncel durum:Çok memnunum ödemlerim gitti ağrılar zaten kalmadı
Yani kas üstü mü koyuldu sana o da kalıp görüntü yaratıyor diye biliyorum ben kas altı yaptırdım ödem tamamen geçti tabi biraz küçüldüMerhaba sizin de sanırım 350 CC idi. Benim şu an 22. Günüm. Ama üst kisimlar hala çok şiş ve sert duruyor. Soyle bir soru sorsam, odemler tamamen geçti dediğiniz anda bir miktar inme küçülme oluyor mu? Yani şöyle soyleyeyim benim ilk haftaya oranla ödemlerim daha az ve biraz küçüldü neyse ki.. 3 ay sonra odemler tamamen geçince üst kısımdaki yapay görüntü de geçer sanırım değil mi? Hala büyük görünüyor gözümeumarım biraz dahakuculurler. Kimisi büyük seviyor ama ben alışamadım bu büyük goruntuye
Hayır kas altı. Hatta dual plan ama hala tam inmedi ödemlerim. 1 ay oldu tam olarak.. geçer sanırım zamanla.Yani kas üstü mü koyuldu sana o da kalıp görüntü yaratıyor diye biliyorum ben kas altı yaptırdım ödem tamamen geçti tabi biraz küçüldü
Merhabalar, bende liposuction olmak istiyorum siz kime ve kaç paraya anlaştınız? Bir de 2 ay korse mi kullanacaksınız?Selam kısslarr
Ameliyat olduğum günden beri mümkün olduğunca sorularınızı yanıtlamaya gayret ettim ama son dönemde herkeste bir yaz hazırlığı var galiba ben de liposuction yaptıracağım ay sonunda doktoruma.
Buradan birçok arkadaşa doktorumun ismini söyledim dün bir arkadas bana yazdı benim aracıılığımla ulastığı doktoruma ameliyat randevusu almıs çok sevindim birbirimize olan güvenimiz çok sevimli
Arkadaşlar meme protez operasyonumun üstünden tam 7 ay geçti ama benim o ameliyat korkum dün gibi zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor anlamak mümkün değil.
Hayatımda iyi ki yapmısım dediğim nadir şeylerden biri kesinlikle.Boğazlı kazak giydiğimde bile olusan o çıkık göğüs görüntüsü bile iyi ki dedirrtti hahahaytt
Güncel durum:Çok memnunum ödemlerim gitti ağrılar zaten kalmadı
Selam ben karın yan ve bel 36.000 ödedim doktorum 6 gafta kullan yeter dediMerhabalar, bende liposuction olmak istiyorum siz kime ve kaç paraya anlaştınız? Bir de 2 ay korse mi kullanacaksınız?