• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel Burun Estetiği Fiyatları

yavannan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
59
45
18
33
İstanbul-Sakarya
Merhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.

Y65dX2.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.

3zBX72.jpg
Ameliyat olduğunuz mu siz peki?

Gürkan Karabaşoğlu ne yapmış öyle uçmuş adam 1 sene öncesi 6-7 arası yapıyordu

Ameliyat olduğunuz mu siz peki?
Yok henüz olmadım. Doktorlarla yüz yüze konuşmak ve hastalarını görmek çok yardımcı oluyor. Sakarya'da yaşadığım için gittiğimde 3-4 doktor birden ayarlayıp öyle gidiyorum. Henüz karar dahi vermedim diyebilirim.

Gürkan Karabaşoğlu ne yapmış öyle uçmuş adam 1 sene öncesi 6-7 arası yapıyordu

Evet. Meşhur olunca, TV ve gazeteler çıkınca böyle oldu maalesef.

Ömer faik sagun 9.500 TL. Ebru Topuz 6.500 TL. Alper Tuncel: 8 bin -12 bin TL arasında . Cem payaslı 12 Bin-14 bin tl arasındarakamı . Emel Yurdakul sıkar 6 bin - 8bin TL.Altan yücetaş kampanya varmış bu ay :) o nasıl oluyormuş anlamadım. 12 bin den 8 bin TL ye inmişler bunları da benden :)

Evet mirza fırat 10bin tl olmuş. 6-7 bin civarıydı ocak ayında ama şimdi 10bin tlye olacağım ameliyat :KK45:

Ben Volkan kahyaya oldum 7.000 tl ödedim son kuruşuna kadar helal olsun 20.000 bine yapan doktorlardan fersah fersah iyi bir burun yaptı şükür. Demem o ki fiyat kaliteyi belirlemiyor arkadaşlar:super:

Mehmet Karaca onu da ekleyeyim 9-11 bin tl arası mehmet karaca ahmet islam hakan gence emel yurdakul ben de bunlardan birine bakıp karar vereceğim.Ben volkan kahyaya gittim hatta tek onu takip ettim çok da istedim. 7.500 tl dedi. Ama yüzde on değişim olur dedi bana ön kısım benim geniş kanatlı ve kalın derili deviasyon estetik fiyatı benimkisi . ben de sonra ondan vazgeçtim . yaptığı tasarım da çok büyük değişim olmadı ben de vazgeçtim .Deri olayı ve burun büyüklüğü de önemli estetik olayın da beklentimi çok yüksek tutmuyorum gittiğim detutmadım ama önden hiç fark olmayan bir tasarım olunca yaptığı bana vazgeçtim ben kendisinden .

Son düzenleme:
Mehmet Karaca onu ekleyeyim 9-11 bin tl arası mehmet karaca ahmet islam hakan gence emel yurdakul ben de bunlardan birine bakıp karar vereceğim.Ben volkan kahyaya gittim hatta tek onu takip ettim çok da istedim. 7.500 tl dedi. Ama yüzde on değişim olur dedi bana ön kısım benim geniş kanatlı ve kalın derili deviasyon estetik fiyatı benimkisi . ben de sonra ondan vazgeçtim .Burada bir kaç olumsuz yorum da okudum o da etkiledi tabi. Ama burun büyük olduğu için yaptığı tasarım da çok büyük değişim olmadı ben de vazgeçtim .Deri olayı ve burun büyüklüğü de önemli estetik olayın da beklentimi çok yüksek tutmuyorum gittiğim detutmadım ama önden hiç fark olmayan bir tasarım olunca yaptığı bana vazgeçtim ben kendisinden .
Volkan bey beklentiyi çok düşük tutuyor çok garip bir tarzı var, yani ameliyat randevusu alıp gitmemiş olsaydım başka şehirden, kesinlikle muayeneden sonra vazgeçerdim ama güvendim iyi ki de güvenmişim. Benim de kalın derili burnum ama büyük değildi sana yapamam dediği her şeyi yaptı:super: olumsuz yorum yapılmayan dr yok ki kul yapımı sonuçta burda çok çok ünlü dr ların yaptığı sonuçları da gördük, sizin hakkınızda hayırlısı olur inşallah:KK68:

Yok medyatik bakmıyorum doktor olarak zaten ben adı vermeyeyim etik olmaz geçen hafta görüşmeye gittim kalın derili beklentin çok olmasın dedi fiyat aralığı da 7- 9 bin arası bana en yüksek olanı verdi 9 bin tl :) Adama bir an güvendim ameliyat gününü sordum bir an bana Pınar Hanım diyordu . Benim 9 bin tl 'yi ödebileceğimi anlayınca Pınar Hanımcım demeye başladı :) Sonra direk zaten ordan çıkınca vazgeçtim ben . yani medyatik değil bu doktor üstelik görüşmeye gittiğiniz de doktoru çok iyi gözlemek gerekiyor. Bu ameliyat surecinde ve sonrasında size ne kadar yardımcı oalcağını az çok çıkarmanızı sağlıyor .Belli olmaz belki tekrar Volkan Bey 'e giderim artık en son çünkü gerçekçi konuşuyor adam bu huyunu yabana atmamak lazım

Yok medyatik bakmıyorum doktor olarak zaten ben adı vermeyeyim etik olmaz geçen hafta görüşmeye gittim kalın derili beklentin çok olmasın dedi fiyat aralığı da 7- 9 bin arası bana en yüksek olanı verdi 9 bin tl :) Adama bir an güvendim ameliyat gününü sordum bir an bana Pınar Hanım diyordu . Benim 9 bin tl 'yi ödebileceğimi anlayınca Pınar Hanımcım demeye başladı :) Sonra direk zaten ordan çıkınca vazgeçtim ben . yani medyatik değil bu doktor üstelik görüşmeye gittiğiniz de doktoru çok iyi gözlemek gerekiyor. Bu ameliyat surecinde ve sonrasında size ne kadar yardımcı oalcağını az çok çıkarmanızı sağlıyor .Belli olmaz belki tekrar Volkan Bey 'e giderim artık en son çünkü gerçekçi konuşuyor adam bu huyunu yabana atmamak lazım
Kesinlikle realist yaklaşımından taviz vermiyor, derdi hastayı kapmak değil Mutlu hastaya sahip olmak asla bencilce davranmıyor

Canım sen sor hangi teknik yapacaksınız ne şekilde süreç olacak diye ben Prof ve Doç da barış çakır ali murat akkuş 'a gittim benim burunumönden geniş ve kalın derili kanatları onun için sen iyicene tekniğini öğren yapılacak işlemleri adımları öğren nacizhane bodozlama gitme derim.İyice sana tüm süreçlerini anlatsın ne kadar sürede sonuç alabileceğini söylesin bana 1,5yıl dediler mesela .İyice sor.

Canım sen sor hangi teknik yapacaksınız ne şekilde süreç olacak diye ben Prof ve Doç da barış çakır ali murat akkuş 'a gittim benim burunumönden geniş ve kalın derili kanatları onun için sen iyicene tekniğini öğren yapılacak işlemleri adımları öğren nacizhane bodozlama gitme derim.İyice sana tüm süreçlerini anlatsın ne kadar sürede sonuç alabileceğini söylesin bana 1,5yıl dediler mesela .İyice sor.

Çok teşekkür ederim uyarın için. Hepsini tekrar soracağım.

Volkan bey beklentiyi çok düşük tutuyor çok garip bir tarzı var, yani ameliyat randevusu alıp gitmemiş olsaydım başka şehirden, kesinlikle muayeneden sonra vazgeçerdim ama güvendim iyi ki de güvenmişim. Benim de kalın derili burnum ama büyük değildi sana yapamam dediği her şeyi yaptı:super: olumsuz yorum yapılmayan dr yok ki kul yapımı sonuçta burda çok çok ünlü dr ların yaptığı sonuçları da gördük, sizin hakkınızda hayırlısı olur inşallah:KK68:
Niye beklentiyi dusuk tutuyor biliyormusunuz. Buyuk beklentiyle ameliyata giren hastalar ameliyat sonrasi hayal kirikligina ugramasin diye. Sonrada minicik bir kusurda doktoru yerden yere vuruyorlar. Benim burnumda kalin derili genis ve ucu etliydi. Doktorum basindan soyledi. Buna kendimi hazirladim. Cok memnunum simdi. Kimse anlamiyor ameliyat oldugumu herkes genclessmissin diyor sadece.

Back