• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel bebeği yakınlarda yarık damak ameliyatı olan var mı?

hatice95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
14
5
86
29
Kızlar merhaba, bebeğim 1 aylık yarık damak olduğunu öğrendik. Sadece yumuşak bölgede yarıklık var hafif derece dedi doktor küçük dili de ikiye ayrılmış durumda kenarlarda. Yani görebilmem için ya ağzını aça aça ağlıyor olması lazım ya da esnemesi lazım. Sivasta yaşıyorum buradaki plastik cerrah 9.ayına kadar bekleyeceğini söyledi ama bana çok ezberden konuştu gibime geldi. 3 aylıkken yaptıranlar varmış ankarada falan. Başına gelen var mı dudağında bir şey yok sadece dediğim gibi hafifi damak yarığı

Kızlar merhaba, bebeğim 1 aylık yarık damak olduğunu öğrendik. Sadece yumuşak bölgede yarıklık var hafif derece dedi doktor küçük dili de ikiye ayrılmış durumda kenarlarda. Yani görebilmem için ya ağzını aça aça ağlıyor olması lazım ya da esnemesi lazım. Sivasta yaşıyorum buradaki plastik cerrah 9.ayına kadar bekleyeceğini söyledi ama bana çok ezberden konuştu gibime geldi. 3 aylıkken yaptıranlar varmış ankarada falan. Başına gelen var mı dudağında bir şey yok sadece dediğim gibi hafifi damak yarığı
Merhaba
Ameliyatla ilgili birşeyler ararştırırken yorumunuzu gördüm bilgi vermek için foruma üye oldum . Benim bebeğimde de aynı şekilde damak yarığı var küçük dili yok yumuşak damağında küçük bir yarık doğduğunda farkedildi başta çok korktuk ama en son gittiğimiz doktor bizi rahatlattı ve ameliyat tarihini bekliyoruz şuanda 2 aylık 5. Ayımızda kontrol var herşey yolunda giderse 6. Ayımızda ameliyat olacağız doktorumuz Acıbadem hastanesinde prof plastik cerrah Hakan Ağır instagram hesabında hastalıkla ilgili çok detaylı bilgi veriyor inceleyebilirsiniz oznrsen.95 buda benim instagram adresim hastalıkla ilgili sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim

Merhabalar acaba yarık damak için hangi marka biberon daha iyi japlo kullanıyoruz ama emziğini kesti bebiş birde 150 ml lik biberon artık yetmiyor 250 ml lik falan almak gerek ameliyat olana kadar kullanmak için Dr Brown iyi mi sizce japlo dan farklı bı başlığı var

Mrb benim kızımda da çıktı hem küçük dil hem de damakta var. Burda bir hocamız var lütfü Eroğlu samsunda 10 .ayında ameliyat yapacak belli bir kg ulasması için

Back