Yeni kararlar aldım bugün.uyanis yaşıyorum , genelde sözde kalır benim karar almalarım o yüzden buraya yazıyorum ki okudukça hatirliyim ve belki bana düşünceleriyle destek olacak birileri vardır,belki benim gibi karamsarlığa kapılıp minicik bir desteğe ihtiyacı olana da ben destek olabilirim. Bir çocuğum var 3 yaşında ellerinizden öper, tüp bebek ( bunu söylediğimde genellikle "hmm canım herkesin normal olacak değil ya ama benimkiler organik" diyenlerle karsilasiyorum şaka gibi ama gerçek) son zamanlar ikinci çocuk istemi acayip artmıştı geçen aya kadar çok istiyordum ötesi yok yani ama olmuyordu iki ay once dedim bir daha test falan yapmiycam takmiycam nitekimde öyle oldu oğluma odaklandım ( zaten hep odagimda) saçımı kestim ,boyadım tipik stresli insanların yaptığı seyler,derken bu ay kasıklarımda bacağıma vuran sancılar yaşamaya başladım öyle sancılar ki baya belirgin ve iki hafta süren ishal,sancılar sol kasığımda sancı ama göbeğinin sağ tarafında ise çekilme gibi sızılar ya hadi bir test yapayım dedim o ne saniyeler içinde baya belirgin çift çizgi tabi bende heyecan zirve alelacele sağlık ocağına gittim doktor arkadaşım baya sevindik onunla sonra kan testi ve sonuç negatif.bana haftaya testi tekrarlayalim dedi ama tabi tekrarlamiycam çünkü yok biliyorum velhasıl evdeki gebelik testinin oyununu yaşadım,iki gün acaip üzüldüm ama bu sabah yeni kararlar almama itti bu. Şimdi kendime söz veriyorum artık test yok bana.sadece ve sadece oğluma odaklanacam ve kilo verecem (69 kiloyum nasıl vermeliyim spor yapamıyorum diyetlerde bugün verdiriyo yarin iki katı geliyo doğru zayıflama nasıl olur bilen var mı?)