Günaydın bana

nihalbera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
47
15
36
Yeni kararlar aldım bugün.uyanis yaşıyorum , genelde sözde kalır benim karar almalarım o yüzden buraya yazıyorum ki okudukça hatirliyim ve belki bana düşünceleriyle destek olacak birileri vardır,belki benim gibi karamsarlığa kapılıp minicik bir desteğe ihtiyacı olana da ben destek olabilirim. Bir çocuğum var 3 yaşında ellerinizden öper, tüp bebek ( bunu söylediğimde genellikle "hmm canım herkesin normal olacak değil ya ama benimkiler organik" diyenlerle karsilasiyorum şaka gibi ama gerçek) son zamanlar ikinci çocuk istemi acayip artmıştı geçen aya kadar çok istiyordum ötesi yok yani ama olmuyordu iki ay once dedim bir daha test falan yapmiycam takmiycam nitekimde öyle oldu oğluma odaklandım ( zaten hep odagimda) saçımı kestim ,boyadım tipik stresli insanların yaptığı seyler,derken bu ay kasıklarımda bacağıma vuran sancılar yaşamaya başladım öyle sancılar ki baya belirgin ve iki hafta süren ishal,sancılar sol kasığımda sancı ama göbeğinin sağ tarafında ise çekilme gibi sızılar ya hadi bir test yapayım dedim o ne saniyeler içinde baya belirgin çift çizgi tabi bende heyecan zirve alelacele sağlık ocağına gittim doktor arkadaşım baya sevindik onunla sonra kan testi ve sonuç negatif.bana haftaya testi tekrarlayalim dedi ama tabi tekrarlamiycam çünkü yok biliyorum velhasıl evdeki gebelik testinin oyununu yaşadım,iki gün acaip üzüldüm ama bu sabah yeni kararlar almama itti bu. Şimdi kendime söz veriyorum artık test yok bana.sadece ve sadece oğluma odaklanacam ve kilo verecem (69 kiloyum nasıl vermeliyim spor yapamıyorum diyetlerde bugün verdiriyo yarin iki katı geliyo doğru zayıflama nasıl olur bilen var mı?)

Merhaba canım. Öncelikle tüp bebeğinin olduğunu söylemen güzel bir şey. Etrafımda tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olup bunu söylemeye çekinen insanlar var. Onlara hak veriyorum toplumumuz bilinçsiz ve acımasız. Tüp bebek olunca sanki başkasının çocuğuymuş gibi algılanıyor. Halbuki annesi sensin babası da eşin yani genetik olarak yapay bir durum yok. Yani benimkiler organik diyen bir insanı muhattap bile alma gül geç 😅.
Kilo konusunda da şöyle söyleyeyim ilk hamileliğimde 71 kiloydum ben ve sağlıksızdı gebeliğim. Kürtaj olduktan sonra tekrar gebelik düşündüğüm için zayıflama kararı aldım.
Boyunu bilmiyorum belki uzundur ama benim 1,63 mesela, hedefim 61 kilo olmuştu başta. Instagramda tablo oluşturarak zayıflayanları görmüştüm; günlük kilolarını, attıkları adımı, aldıkları kalori miktarını tablo şeklinde yazıyorlardı. Ben de öyle yaptım. Kalori açığı oluşturmak önemli ve de onu devamlı hale getirmek. Spor yapamıyorum demişsin ama tempolu yürüyüş yapabilirsin. Leslie çok yardımcı oluyor bu konuda küçük hedeflerle başlayıp gün gün arttırınca vücudun alışacak zaten. Önemli olan şey istikrar 💪🏻 inşallah karar almaların sözde kalmaz 🙏🏻

Merhaba canım. Öncelikle tüp bebeğinin olduğunu söylemen güzel bir şey. Etrafımda tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olup bunu söylemeye çekinen insanlar var. Onlara hak veriyorum toplumumuz bilinçsiz ve acımasız. Tüp bebek olunca sanki başkasının çocuğuymuş gibi algılanıyor. Halbuki annesi sensin babası da eşin yani genetik olarak yapay bir durum yok. Yani benimkiler organik diyen bir insanı muhattap bile alma gül geç 😅.
Kilo konusunda da şöyle söyleyeyim ilk hamileliğimde 71 kiloydum ben ve sağlıksızdı gebeliğim. Kürtaj olduktan sonra tekrar gebelik düşündüğüm için zayıflama kararı aldım.
Boyunu bilmiyorum belki uzundur ama benim 1,63 mesela, hedefim 61 kilo olmuştu başta. Instagramda tablo oluşturarak zayıflayanları görmüştüm; günlük kilolarını, attıkları adımı, aldıkları kalori miktarını tablo şeklinde yazıyorlardı. Ben de öyle yaptım. Kalori açığı oluşturmak önemli ve de onu devamlı hale getirmek. Spor yapamıyorum demişsin ama tempolu yürüyüş yapabilirsin. Leslie çok yardımcı oluyor bu konuda küçük hedeflerle başlayıp gün gün arttırınca vücudun alışacak zaten. Önemli olan şey istikrar 💪🏻 inşallah karar almaların sözde kalmaz 🙏🏻
O diyenler bitmedi gitti ya hangisini çıkarayım bilmiyorum organik diyeni çıkardım ama çocuğun vitaminleri yerinde diye tüp bebek ya ondan diyorlar.cocugum Maşallah gayette algısı açık ( ikinci ay itibariyle tornavida ne işe yarar anlattım) tüp bebekler çok zeki olur,vs vs her cümlenin sonu tüp bebeğe getiriyolar ya cikarta cikarta hayatımda insan kalmadı 😃
Leslie nedir program falan mı nasıl oluyo bide listeyi nasıl yapıyoruz yani neye dayanarak hazirliycam

X