GünahLarından Arınmak İçin Bakın Ne YapIyorlar?(+18)

evet canım resimlerin üstünde aynen böyle yazıyordu..
kesin değişik inanışlar varya , uzakdoğuda falan onlardr..

aczimendiler yapıyorlardı bir dönem bunları
hatırlar mısınız ? olay olmuştu

aczimendiler yapıyorlardı bir dönem bunları
hatırlar mısınız ? olay olmuştu

Evet. Hatta bir dönem ,acı çekmeden ve kan akmadan nasıl yapabiliyorlar diye araştırma konusu olmuştu.
Cevap olarak da işlem esnasında dinlenen müziğin kalp atışı ritmini değiştirdiği savunulmuş , bu yüzden kan çıkmadığı belirtilmişti.

Bazen acı hissini hissetmemizi sağlayan hormon o kadar çok salgılanırmış ki , acı şiddetini artık algılayamaz olurmuşuz diye okumuştum bir yerde. Hani belgesellerde ceylanlar aslanlar tarafından canlı canlı yenirken bağırmazlar ya bazen melül melül bakarlar.. İşte o anda acı hissi hormonu en üst seviyeye gelip acı şiddetini algılanamaz kılıyormuş.

evet ya bende bunlari bir tv programinda görmüstüm....öylelikle günahlarindan arindiklarini söylüyordular ama neresi oldugu aklimda degil.....
nasil bir inanc bende anlamadim.......

Peeehhhh günahlarından arınmak için mi yapıyorlarmış?

Bence bedenlerine eziyetten daha çok günaha batıyorlar..
Det get,bir saniye baktım başım döndü...
Aslında bu birilerine yapılsa,hiç olmazsa amacına ulaşır..Örneğin çocuklara tecavüz ve işkence edenlere..

iğrenç bişii yha hem günah işliosun sonrada böle psikopatlıklar yapıosun bunların akıl sağlığı yerinde deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…