gün içinde sevgilinizi ne sıklıkla ararsınız

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
kızlar erkek arkadaşınızı gün içinde ne sıklıkla arıyorsunuz?
en fazla o mu arar yoksa siz mi?
mesela erkek arkadaşınız hem okuyor hemde çalışıyorsa ve bütün bir günü yoğunsa ve size bana biraz anlayış göster derse , siz ne sıklıkla arardınız tepkiniz ne olurdu .

bu konuda bana akıl verirmisiniz :5:

Son düzenleme:
o aramıyorsa arayamıyorsa, onun müsait olup beni aramasını beklerdim. çünkü gerçekten insanlar telefona zaman ayıramayabiliyor gün içinde.
ben çok sık boğaz etmeyi sevmeyen biri olduğum için ve erkek arkadaşım da telefonda konuşmayı çok sevmediği için arada bir konuşuruz ama sık sık mesajlaşırız. Liseli gibi değil tabi sürekli elde telefon olmuyo :86::86::86::86::27:

işlerım yogun ve ben olsam musade ıstesem arasa sureklı rahatsız etse kızardım ve bız evlıyız önceden evlıyken bıle arayıp sorarken mesajlasırken ben yogunlukdan cvp veremedıkce cok önemlı işimiz olunca arayalım olurmu dıye karar aldık mutluyuz :69:

ikimizde gün içerisinde birbirimizi ararız ama yoğunsak ve işimiz varsa meşgule veririz işimiz bitince geri döneriz öle meşgule verilince üst üstte aramayız birbirimizi :1:

kızlar erkek arkadaşınızı gün içinde ne sıklıkla arıyorsunuz?
en fazla o mu arar yoksa siz mi?
mesela erkek arkadaşınız hem okuyor hemde çalışıyorsa ve bütün bir günü yoğunsa ve size bana biraz anlayış göster derse , siz ne sıklıkla arardınız tepkiniz ne olurdu .

bu konuda bana akıl verirmisiniz :5:

çocuk hem okuyup hemde çalışıyormuş sende anlayış gösteriver canım müsait olunca sana döner zaten:19:

Askere gitmeden önce çalışıyordu ve akşam işten çıktıktan sonra hep o arardı.

Şimdi askerde genelde yine o arıyor arada ben arıyorum bu şekilde

Bence anlayış göster o müsait olunca arar seni yoğunlukta nasıl arayabilsin ki

Son düzenleme:
ben okuduğum o çalıştığı için genelde birbirimizin müsait zamanlarını biliyruz o benim ders saatlerimi ben onun çalışma saatlerini biliyorum o memur olduğundan biraz daha rahat gün içinde ben istediğim zaman arıyorumm o da ders saatlerimin dışpında arıyo genel konuşmamızı gece uyumadan yapıoruz ama ben çok aradım o aramadı yada tam tersi bi durum sözkonusu değil

çocuk hem okuyup hemde çalışıyormuş sende anlayış gösteriver canım müsait olunca sana döner zaten:19:

aslında bende anlayışlı bir insanım hepte öyle oldum ama kendimi onun yerinede koyuyorum mesela bugün aradım meşkule attı tamam dedim aradan zaman geçti aradım bu sefer aradı meğer tenefüsteymiş ve müsait hiç mi aklına gelmiyorum bir arayım demiyor .

Gün içinde 4-5 mesaj atıyoruz. 1-2 kere de konuşuyoruz. Konuşmalarımızda öyle saatlerce fln değil. En fazla 10 dk. yeterli oluyor bizim için.

Hiç konuşmasak günde 15 kere konuşuyoruzdur.
Bazen o arar bazen ben.
Öyle sıramız falan da yok.
ama herkes telefonla konuşmaktan hoşlanmayabilir.
Biz biraz da uzak olduğumuz için durum böyle.
Hoş aramızda 1 sokak olduğu zamanlarda buna yakındı ama ..

gün içinde oda her zaman değil 5 10 mesajlaşma oluyor ondan sonra biz taraftar hattı kullandığımız için bol bol dakkamız oluyor onda olursa işten çıkınca eve gidrken yada eve gelince hemen arar benim dakkam olursa işi bitince mesaj atar aara diye ararım onun dışında bir şey söyliyceksem önemli diğer hattına ödemeli yada çağrı atar kapatırım bazen meşgüle atar bazende bakamz çünkü çalışıyor olur mutlaka işi bitince ne oldu diye bana döner yani bizim böyle

Ben doğru düzgün aramam genelde o arar fırsat buldukça günde 8 10 defa arıyor. Tam tersi olduğu zaman ben onu aradığım zaman bu sefer o hiç aramıyor nedense burada da bir çelişki var sanki:D Niye öyle yapıyorsa :) Neyse yani genelde o arar aman sen fazla arama bırak o arasın daha iyi oluyor:)

uyanır uyanmaz konuşuruz. bir iki saat sonra arar. sonra tekrar arar. biz biraz gevezeyiz ama dakikalık konuştuğumuz olur.
sürekli de iletişim halinde oluruz yazarak.

Back
X