Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Bence de aynada bakımlı ve güzel kadın görmek herşeye değer. Öncelikle eşlerimiz için değil kendimiz için bakımlı olmalıyız. Kendimizi nasıl iyi güzel buluyorsak öyle giyinmeliyiz

Sırtımda rahatsızlığım var ağrı ondan. Bir doktor sütyeni de buna göre seçmem gerek gibisinden bir şey demişti çok ney hatırlayamıyorum. Şuan daha çok bralet kullanıyorum, normal sütyene göre daha rahat ettim. Normal sütyene geri dönmek istiyorum biryandan. Balenli ve süngersiz olanları mı tercih etmeliyim, büyük göğüs için.

Mune abla ya güldürdün valla. Leopar desenli +18 li falan diye keşke bir yer olsa konular ordan nakil edilse.
Sirf nereye acacacgimi bilmedigimden acmadigim konular var
Nereye konu açacağınızı bilemediniz, eliniz ayağınıza karıştı, şu bölüm mü bu bölüm mü doğru, hangi bölüme açarsam kategori dışından banlanmam mı diyorsunuz ?
İşte size missss gibi bölüm Hiçbir başlığa uymayan yazılar

Ooooo kilo konusunda maşallah diyeyim her daim şık giyinmeyi sevmek veya heves ettiklerini giymek için fırsat yaratmak başka tabii, bir de herkesin giyim tarzı başka ya da nasıl desem herkesin kendini iyi hissettiği şeyler farklı.
Kimi evde bile makyajlı ve dışarıda giyindiği gibi olmayı sever, kimi de günlük hayatta giydiklerinden sıkıldığından haftasonu veya akşamları daha rahat ve salaş olmayı sever, ben oldum olası spor ve salaş giyinmeyi seviyorum, biraz da ev kadını olmanın rahatlığı var sanırım, makyaj yapmam, stiletto-elbise-takı kombinleri yapmak zorunda da değilim, içinde rahat ettiğim şeyleri giymeyi o kadar seviyorum ki topuklu ayakkabılar, klasik elbiseler takımlar içine girince sanki ben değilmişim gibi, çok rahatsız ve berbat hissediyorum.

Bana da çocuklar için giyilen topuğa geçmeli olan taytlardan almışlardı botun içine giyince yukarı toplanmasın diye üretilen topuğa geçmeli taytlar terlikle bile giyilir hâle gelmişti şimdi olsa topuğuma ip atlıyomuş gibi yapan kız çizip öyle denk getiririm

Çocuğum olmadan önce ben de yatak modundan çıkar güzel giyinirdim şimdi ne yatak modundayim ne de tam yatak modundan cikabiliyorum. Oğlum 11 aylık. Bakımlı hanımlar görünce özeniyorum ne güzel kendine zaman ayirabiliyo diyorum.

Balenliler daha iyi kaldırıyor bence deneyin. Ama sütyen ölçüsünü doğru bilmek çok önemli sırtı geniş olanlar kesinlikle taşımıyor

Eşim ropdöşambırıyla gezmediğine göre bende pijamamla gezebilirim ve geziyorum evlendiğim günden beri (daha 2,5 ay oldu evleneli ) haftada bir de süsleniyorum kocam işten geliyor diye yetmez mi

Gece yatarken pijama gündüz tayt esofman üstüne mevsime göre tişört sweat

Sabah eşimden önce uyaniyoeum bı pazar günümüz var makyaj yapmamı istemez doğal seviyor saçlarımı genelde ev topuzu yapıyorum son zamanlar da ahh ahh belimi geçen saçlarım omzum da şuan çok pişmanım elbise felan giyiyorum kapaliyim birsuru mini elbise aldım onlarla felan geziyorum yada şort tayyt bazen de yataktan kalktigim gibi

Merhaba.
Özelden yazacaktim ama mesajiniz kapali.
Amerikan fonu yaptiriyor musunuz hala,
memnun musunuz?
Benim sacim az ve ince aslinda.
Cok zarar vermeyecekse arastiriyorum.

Merhaba.
Özelden yazacaktim ama mesajiniz kapali.
Amerikan fonu yaptiriyor musunuz hala,
memnun musunuz?
Benim sacim az ve ince aslinda.
Cok zarar vermeyecekse arastiriyorum.
Merhaba
Bu sene yaptıramadım maalesef.
Sağlık sorunlarım vardı, evden hiç çıkamadım.
En son geçen yaz yurt dışından gelen bir ürünü kullandım, çok memnun kaldım.
Benim saçlarım da gençliğimde çok zayıftı. Yaşlandıkça güzelleşti, dolgunlaştı.

Size kolay gelsin. Memnun kalırsınız inşallah,

Bu konu nerden cikti gene ya
Hahah konunun icerigine bakmadim amerikan fonu arayinca cikti
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…