- 11 Mart 2019
- 920
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Bence de aynada bakımlı ve güzel kadın görmek herşeye değer. Öncelikle eşlerimiz için değil kendimiz için bakımlı olmalıyız. Kendimizi nasıl iyi güzel buluyorsak öyle giyinmeliyizDoğru sutyen ölçüsünü bulmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle göğsümüzü tam kavrayanların sırtı geniş geldiği için sırt ağrınız var. Yani büyük beden olarak nitelendirilen gruptansınız. Doğru sutyen ölçüsünü bulma yollarını internetten araştırın sonra doğru bedeni bulabilirsiniz. Burada ayrıntısıyla yazarsam çok uzun olur kusuruma bakmayın. Maalesef bu tarz sutyenlerin fiyatı diğerlerinden epeyce fazla ve her markada yok yeni inci, kom, anıl gibi markalarda bulabilşyorsunuz. Ben hep internetten alıyorum. Benim tercihim balenli ve sünger desteği bulunmayanlar. Sırta çok güzel destek oluyorlar. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Sevgili mune
bu kadar da değiliz ya
Sadece rahat olduğu gibi şık da olan şeyler seçmeye çalışıyoruz çoğumuz. Ben biraz da hevesimi alıyorum. 77 kilodan 61e düşmeyi 35inden sonra başarmış yarı mutaasıp bir insan olarak sokakta giyemediğim her şeyi evde giyip hevesimi de alıyorumaynada güzel ve bakımlı bir kadınla karşılaşmak her şeye değer
Sırtımda rahatsızlığım var ağrı ondan. Bir doktor sütyeni de buna göre seçmem gerek gibisinden bir şey demişti çok ney hatırlayamıyorum. Şuan daha çok bralet kullanıyorum, normal sütyene göre daha rahat ettim. Normal sütyene geri dönmek istiyorum biryandan. Balenli ve süngersiz olanları mı tercih etmeliyim, büyük göğüs için.Doğru sutyen ölçüsünü bulmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle göğsümüzü tam kavrayanların sırtı geniş geldiği için sırt ağrınız var. Yani büyük beden olarak nitelendirilen gruptansınız. Doğru sutyen ölçüsünü bulma yollarını internetten araştırın sonra doğru bedeni bulabilirsiniz. Burada ayrıntısıyla yazarsam çok uzun olur kusuruma bakmayın. Maalesef bu tarz sutyenlerin fiyatı diğerlerinden epeyce fazla ve her markada yok yeni inci, kom, anıl gibi markalarda bulabilşyorsunuz. Ben hep internetten alıyorum. Benim tercihim balenli ve sünger desteği bulunmayanlar. Sırta çok güzel destek oluyorlar. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Nereye konu açacağınızı bilemediniz, eliniz ayağınıza karıştı, şu bölüm mü bu bölüm mü doğru, hangi bölüme açarsam kategori dışından banlanmam mı diyorsunuz ?Mune abla ya güldürdün valla. Leopar desenli +18 li falan diyekeşke bir yer olsa konular ordan nakil edilse.
Sirf nereye acacacgimi bilmedigimden acmadigim konular var
Sevgili mune
bu kadar da değiliz ya
Sadece rahat olduğu gibi şık da olan şeyler seçmeye çalışıyoruz çoğumuz. Ben biraz da hevesimi alıyorum. 77 kilodan 61e düşmeyi 35inden sonra başarmış yarı mutaasıp bir insan olarak sokakta giyemediğim her şeyi evde giyip hevesimi de alıyorumaynada güzel ve bakımlı bir kadınla karşılaşmak her şeye değer
Bana da çocuklar için giyilen topuğa geçmeli olan taytlardan almışlardıHahahahaha vurulacak bir şey yok, ne modaydı amaBen vatkayı hiç sevmezdim, 90'larda ne alırsan içinde vatka olurdu söküyordum hepsini, permaya da gerek yoktu saçlar dalgalı ama tayt giydim hala giyiyorum:))) neon renkler, mika bilezik küpeler, tepeden çiçekli saç mandalıyla yüzü geren saç modelleri
Eskiler yine moda oluyor, yakında herkes hippi, Çiçek çocuk vs olursa şaşırmam :)
Bana da çocuklar için giyilen topuğa geçmeli olan taytlardan almışlardıbotun içine giyince yukarı toplanmasın diye üretilen topuğa geçmeli taytlar terlikle bile giyilir hâle gelmişti şimdi olsa topuğuma ip atlıyomuş gibi yapan kız çizip öyle denk getiririm
Aha bunun siyahı önünde arkasında çizgisi de vardı ütü çizgisi gibi adı gelmedi aklıma
Dikişli modellerden :))))Aha bunun siyahı önünde arkasında çizgisi de vardı ütü çizgisi gibi adı gelmedi aklıma
E eski insanız, o kadar giydik biliyoruzValla da bu
Çocuğum olmadan önce ben de yatak modundan çıkar güzel giyinirdim şimdi ne yatak modundayim ne de tam yatak modundan cikabiliyorum. Oğlum 11 aylık. Bakımlı hanımlar görünce özeniyorum ne güzel kendine zaman ayirabiliyo diyorum.Merhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Balenliler daha iyi kaldırıyor bence deneyin. Ama sütyen ölçüsünü doğru bilmek çok önemli sırtı geniş olanlar kesinlikle taşımıyorSırtımda rahatsızlığım var ağrı ondan. Bir doktor sütyeni de buna göre seçmem gerek gibisinden bir şey demişti çok ney hatırlayamıyorum. Şuan daha çok bralet kullanıyorum, normal sütyene göre daha rahat ettim. Normal sütyene geri dönmek istiyorum biryandan. Balenli ve süngersiz olanları mı tercih etmeliyim, büyük göğüs için.
Yaaa işte benim gözümde canlanan tam da bu siyah tayt, ortadan çizgi gidiyodu boylu boyuncaAha bunun siyahı önünde arkasında çizgisi de vardı ütü çizgisi gibi adı gelmedi aklıma
Gece yatarken pijama gündüz tayt esofman üstüne mevsime göre tişört sweatMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Merhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Merhaba.Aaaa bir de kışın Brezilya ya da Amerikan fönü yaptırıyorum, sürekli fönlü saç süper oluyor.
Yazın bu sene hariç denize çok girdiğim için fön dayanmıyor da kışın tavsiye ediyorum hani vaktim yok diyenlere.
MerhabaMerhaba.
Özelden yazacaktim ama mesajiniz kapali.
Amerikan fonu yaptiriyor musunuz hala,
memnun musunuz?
Benim sacim az ve ince aslinda.
Cok zarar vermeyecekse arastiriyorum.
Hahah konunun icerigine bakmadim amerikan fonu arayinca ciktiBu konu nerden cikti gene ya
Tesekkur ederimMerhaba
Bu sene yaptıramadım maalesef.
Sağlık sorunlarım vardı, evden hiç çıkamadım.
En son geçen yaz yurt dışından gelen bir ürünü kullandım, çok memnun kaldım.
Benim saçlarım da gençliğimde çok zayıftı. Yaşlandıkça güzelleşti, dolgunlaştı.
Size kolay gelsin. Memnun kalırsınız inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?