Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

85d takıyorsan mecburen rahat ediyorsun canım yoksa her kıpırtında dans edip sinir ediyorlar insanı. Sütyensiz evde gezmek şöyle dursun uyuyamıyorum bile.
Ben 80 le çok rahatım bir tek spor yaparken sıkıntı onda spor sütyeni giymek zorunda kalıyorum sütyenle nasıl rahatça uyuyorsun hiç mi rahatsız etmiyor

Ben 80 le çok rahatım bir tek spor yaparken sıkıntı onda spor sütyeni giymek zorunda kalıyorum sütyenle nasıl rahatça uyuyorsun hiç mi rahatsız etmiyor
Sırt göğüs uyumsuzluğum var sırtım 85 ama göğüs ölçüm 95 büyük beden sutyen kullanmak zorunda olmayanlar bilmez bunun ne olduğunu, emin ol benim durumumdayken onu takmamak rahatsız olmak demek

Ya şu an herkes Tweety'li pijamasıyla saç baş dağılmış haldeyse ve ev kombini hayali kuruyorsa
Ben çizgili pijamaya oturuyorum abla ama tişörtümün altında şıklığımı tamamlayan dantelli braletim var, topuzum ve göz altı maskemle şıklığımı iki kere tamamladım.

Sanmıyorum. Destekli sütyen de sarkmayı engellemez ki zaten, sarkmak yer çekimine bağlı bir fizik olayı değil mi neticede :)) sütyen veya bralet, taktığınız sürede toparlar sadece göğüsleri.
Hazır sütyen konusu açılmışken sorayım. :) Sırtımda sıkıntı var biraz buna baplı ağrım var. Göğsüm de biraz büyük. Hangi sütyen daha rahat olur acaba biliyor musunuz?

Ben çizgili pijamaya oturuyorum abla ama tişörtümün altında şıklığımı tamamlayan dantelli braletim var, topuzum ve göz altı maskemle şıklığımı iki kere tamamladım.
Dizleri çıkmış füme eşofman altı, sıfır kol penye ve bırak dağınık kalsın saç modelimle bildiriyorum
Felsefem gereği rahat kişiliğimi rahatlıkla kombinliyorum.

Şunu görünce içime fenalık geldi, evde bile böylesiniz Aman Allah'ım

Hazır sütyen konusu açılmışken sorayım. :) Sırtımda sıkıntı var biraz buna baplı ağrım var. Göğsüm de biraz büyük. Hangi sütyen daha rahat olur acaba biliyor musunuz?
Çok anlamam ama en iyi sütyeni giyince anlıyorsun, braletler dolgusuz ve yumuşak dokulu olduğu için size güzel ve rahat olur ama.

Ahahahah abla bu resim konunun özeti olmuş evin içinde kat'iyyen başka kılıkta dolaşamam, bu elbisenin altına da tayt giyerim

ben ewde pek giyinmek istemiyorummm heleki şuan kilot bile daraltıyo genişçe bi geceliğim war bi onu giyerim

Konu bdvlik değildi lakin artık her konu bdvye açılır oldu
Gırgırlı taytlı leopar desenli, biraz fashion tv biraz +18 yayın içerikli konuda da polemiğe girilmiyordur umarım, sanki biraz öyle bir hava var da
Mune abla ya güldürdün valla. Leopar desenli +18 li falan diye keşke bir yer olsa konular ordan nakil edilse.
Sirf nereye acacacgimi bilmedigimden acmadigim konular var

Konu 'üzerimde şu var' ile 'evde makyaj yapmayan kendine kadınım demesin '
arasında gidip geliyor.
'Siz anca getir götürümü yaparsınız kızlar ' diyenler gelmeden sonuca bağlansın herkes istediğini giysin çıkarsın. Kime ne yahu

Çalışan bir kadın olduğumdan zaten her sabah bakımli çıkıyorum. Haftasonu da pijama :) ve saç tararım hepsi bu... Hafta ici zaten makyaj fön derken haftasonu dinlensin cildimiz

Doğru sutyen ölçüsünü bulmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle göğsümüzü tam kavrayanların sırtı geniş geldiği için sırt ağrınız var. Yani büyük beden olarak nitelendirilen gruptansınız. Doğru sutyen ölçüsünü bulma yollarını internetten araştırın sonra doğru bedeni bulabilirsiniz. Burada ayrıntısıyla yazarsam çok uzun olur kusuruma bakmayın. Maalesef bu tarz sutyenlerin fiyatı diğerlerinden epeyce fazla ve her markada yok yeni inci, kom, anıl gibi markalarda bulabilşyorsunuz. Ben hep internetten alıyorum. Benim tercihim balenli ve sünger desteği bulunmayanlar. Sırta çok güzel destek oluyorlar. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Sevgili mune
bu kadar da değiliz ya
Sadece rahat olduğu gibi şık da olan şeyler seçmeye çalışıyoruz çoğumuz. Ben biraz da hevesimi alıyorum. 77 kilodan 61e düşmeyi 35inden sonra başarmış yarı mutaasıp bir insan olarak sokakta giyemediğim her şeyi evde giyip hevesimi de alıyorum aynada güzel ve bakımlı bir kadınla karşılaşmak her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…