- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Ben 80 le çok rahatım bir tek spor yaparken sıkıntı onda spor sütyeni giymek zorunda kalıyorum sütyenle nasıl rahatça uyuyorsun hiç mi rahatsız etmiyor85d takıyorsan mecburen rahat ediyorsun canım yoksa her kıpırtında dans edip sinir ediyorlar insanı. Sütyensiz evde gezmek şöyle dursun uyuyamıyorum bile.
Sırt göğüs uyumsuzluğum var sırtım 85 ama göğüs ölçüm 95 büyük beden sutyen kullanmak zorunda olmayanlar bilmez bunun ne olduğunu, emin ol benim durumumdayken onu takmamak rahatsız olmak demekBen 80 le çok rahatım bir tek spor yaparken sıkıntı onda spor sütyeni giymek zorunda kalıyorum sütyenle nasıl rahatça uyuyorsun hiç mi rahatsız etmiyor
Bralet göğüste sarkma yapar mı?Sütyen sevmeyen bacılar bralet giyin hem çok tatlış hem rahat
Sanmıyorum. Destekli sütyen de sarkmayı engellemez ki zaten, sarkmak yer çekimine bağlı bir fizik olayı değil mi neticede :)) sütyen veya bralet, taktığınız sürede toparlar sadece göğüsleri.Bralet göğüste sarkma yapar mı?
Ben çizgili pijamaya oturuyorum abla ama tişörtümün altında şıklığımı tamamlayan dantelli braletim var, topuzum ve göz altı maskemle şıklığımı iki kere tamamladım.Ya şu an herkes Tweety'li pijamasıyla saç baş dağılmış haldeyse ve ev kombini hayali kuruyorsa
Hazır sütyen konusu açılmışken sorayım. :) Sırtımda sıkıntı var biraz buna baplı ağrım var. Göğsüm de biraz büyük. Hangi sütyen daha rahat olur acaba biliyor musunuz?Sanmıyorum. Destekli sütyen de sarkmayı engellemez ki zaten, sarkmak yer çekimine bağlı bir fizik olayı değil mi neticede :)) sütyen veya bralet, taktığınız sürede toparlar sadece göğüsleri.
Dizleri çıkmış füme eşofman altı, sıfır kol penye ve bırak dağınık kalsın saç modelimle bildiriyorumBen çizgili pijamaya oturuyorum abla ama tişörtümün altında şıklığımı tamamlayan dantelli braletim var, topuzum ve göz altı maskemle şıklığımı iki kere tamamladım.
Çok anlamam ama en iyi sütyeni giyince anlıyorsun, braletler dolgusuz ve yumuşak dokulu olduğu için size güzel ve rahat olur ama.Hazır sütyen konusu açılmışken sorayım. :) Sırtımda sıkıntı var biraz buna baplı ağrım var. Göğsüm de biraz büyük. Hangi sütyen daha rahat olur acaba biliyor musunuz?
Ahahahah abla bu resim konunun özeti olmuş evin içinde kat'iyyen başka kılıkta dolaşamam, bu elbisenin altına da tayt giyerimDizleri çıkmış füme eşofman altı, sıfır kol penye ve bırak dağınık kalsın saç modelimle bildiriyorum
Felsefem gereği rahat kişiliğimi rahatlıkla kombinliyorum.
Şunu görünce içime fenalık geldi, evde bile böylesiniz Aman Allah'ım
Eki Görüntüle 2697363
Sigmiyor, tasimiyorSütyen sevmeyen bacılar bralet giyin hem çok tatlış hem rahat
Yardım lazım mı abla bi ucundan tutalım biz deSigmiyor, tasimiyor
Sen şimdi gotik takılıyorum da dersin, Mihail= korse+tayt+entariAhahahah abla bu resim konunun özeti olmuş evin içinde kat'iyyen başka kılıkta dolaşamam, bu elbisenin altına da tayt giyerim
gotikliği makyajla hallediyoz abla sıkıntı yokSen şimdi gotik takılıyorum da dersin, Mihail= korse+tayt+entari
Hiç bilmediğim yerden yazdın :))) göz kalemi ve rimel harici malzemeleri doğru dürüst tanımıyorum bilegotikliği makyajla hallediyoz abla sıkıntı yok
Mune abla ya güldürdün valla. Leopar desenli +18 li falan diyeKonu bdvlik değildi lakin artık her konu bdvye açılır oldu
Gırgırlı taytlı leopar desenli, biraz fashion tv biraz +18 yayın içerikli konuda da polemiğe girilmiyordur umarım, sanki biraz öyle bir hava var da
Çalışan bir kadın olduğumdan zaten her sabah bakımli çıkıyorum. Haftasonu da pijama :) ve saç tararım hepsi bu... Hafta ici zaten makyaj fön derken haftasonu dinlensin cildimizMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Doğru sutyen ölçüsünü bulmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle göğsümüzü tam kavrayanların sırtı geniş geldiği için sırt ağrınız var. Yani büyük beden olarak nitelendirilen gruptansınız. Doğru sutyen ölçüsünü bulma yollarını internetten araştırın sonra doğru bedeni bulabilirsiniz. Burada ayrıntısıyla yazarsam çok uzun olur kusuruma bakmayın. Maalesef bu tarz sutyenlerin fiyatı diğerlerinden epeyce fazla ve her markada yok yeni inci, kom, anıl gibi markalarda bulabilşyorsunuz. Ben hep internetten alıyorum. Benim tercihim balenli ve sünger desteği bulunmayanlar. Sırta çok güzel destek oluyorlar. İnşallah yardımcı olmuşumdur.Hazır sütyen konusu açılmışken sorayım. :) Sırtımda sıkıntı var biraz buna baplı ağrım var. Göğsüm de biraz büyük. Hangi sütyen daha rahat olur acaba biliyor musunuz?
Sevgili muneDizleri çıkmış füme eşofman altı, sıfır kol penye ve bırak dağınık kalsın saç modelimle bildiriyorum
Felsefem gereği rahat kişiliğimi rahatlıkla kombinliyorum.
Şunu görünce içime fenalık geldi, evde bile böylesiniz Aman Allah'ım
Eki Görüntüle 2697363
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?