Anket gün içinde en çok düşündüğünüz şey?

gün içinde en çok düşündüğünüz şey

• Ankete Katılan
    56

ebushhh

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
2.071
4
316
Rusya
en çok düşündüğünüz şeyler nedir. ben ençok ne yemek yapsam diye düşünüyorum valla

Son düzenleme:
Gün içinde en çok ders çalışmadığım için vicdanımla boğuşuyo oluyorum

Benim gün içinde en çok düşündüğüm hatta aklımdan hiç çıkmayan şey acaba bu ay hamilemiyim?

sevgilim gelir aklıma. sorgular gibi değil ama.. beni ne kadar seviyor falan demem... en uygun seçeneği işaretledim.

Kesinlikle akşama ne yapsam :)) Katılıyorum..

evli olanlar genelde akşama ne yemek yapsam diye düşünür herhalde ben sabahtan başlarım yemek yapana kadar. yaptıktan sonrada yarın ne yemek yapsam diye devam ederim

evli olanlar genelde akşama ne yemek yapsam diye düşünür herhalde ben sabahtan başlarım yemek yapana kadar. yaptıktan sonrada yarın ne yemek yapsam diye devam ederim

aynen canım bende sabahtan başlarım akşama ne yemek yapayım diye akşam yedikten sonrada mutfağı toplarken yarına ne yemek yapayım diye düşünürüm öfffffffffffff walla ya kadınların bu yemek derdi ne zor .Bana yemek yapmak zor gelmio ama ne yapmaya karar vermek zor gelio

kocişlerde hemen bitirmeseler yemekleri en azından 2 gün idare ederiz. ama malesef :125:

Benimki seçeneklerde yok, uyku Herhalde dersler biter bitmez o gün yatıp 2 gün katışıksız uyuycam!

sınavlarla ilgili bi secenek olsaydı keşke yada iş hayatıyla ilgili vs...

ben en çok sınavlarımı ,sınava hazırlık asamasını dusunuyorum,henuz uygulamaya gecmedim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…