Tüp Bebek Merkezleri Gün Gün Tüp Bebek Sürecim - Ankara Novaart

Östrojen hormonu takviyesi sanıyırum estroferm ya da climara bant verecek bir hafta onu kullancam sonra yumurtalarım eş zamanlı büyüyecek :) ben de çok bilmiyorum bu hafta bir kez daha gel ona göre ilacı ne gün başlayacağımızı belirleyelim dedi işten fırsat bulursam yarın ya da perşembe gitcem. Bu arada benüm 2 yumurta 10 mlin üstündeyken diğerleri çok küçüktü kimi önden büyüyor onşarı farklı bir iğneyle durduruyoruz diğerlerini büyütmeye çalılıyoruz derken çok iğne kullanıyoduk bakalım bu defa neler olacak

Anladım abla inşallah bu sefer sağlıcakla olur

Gerçekten eş zamanlı büyüyor merak etme. O küçükler de büyüklere yetişecek :)) Bende öyle oldu. Bir önde giden büyük vardı, onu feda ettiler, diğer 3ü yaklaşık aynı büyüklükte opu'ya girdim.
Ben dün Ahmet hocayla görüştüm. Orada devam edeceğim. Bir dahaki adetle prp yapılacak, sonra 1-2 ay bekleme süresinden sonra tekrar tedaviye başlayacağım.

Valla şansıma türkiye genelinde cetrotide olmadığı için priming tedavisen başlyamadık. Onun muadili olan uzun protokol dediği başka bir tedaviyle devam edeceğiz. Ay sonuna doğru regli olcam o zaman 3. Tüp bebek denemesine bşlıycaz bir ahfta öncesinden gonapeptyl yapmaya başlıcam yumurtaları baskılasın diye senin burda devam etmene sevindim kararınızı değiltiren ne oldu peki

İnanamıyorum cetrotide merkezde de mi yoktu? Ben hep oradan aldım. İlaç bulamadığın durumlarda bana bir yaz lütfen, hem tanıdığım bir eczane var, hem de 2.derece yerleşim bölgesi sayılan bir yerde oturuyorum. Buradaki eczanelerde olabiliyor. Yardım edebilsem ne mutlu bana.
Ben zaten burada devam etmek istiyordum. Ama Ahmet hoca bu tedaviye başlarken yaş itibariyle sizde son kez denenebilir demişti. Bu sebeple o devam etmek istemez sanıyordum. Ama yaklaşımı çok farklı oldu. Çok mutluyum devam ettiğimiz için Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

yaaa sorma ama alternatif tedaviye başlayacağız yarın gonapeptly yarım dozla regli olana kadar devam etcem sonra da regli olunca tüüp bebek ilaçlarına başlayacağız yine de teşekkür ederim . ilaçlara ne merkezde ne başka şehirlerde ne de türkiyede yokmuş. zam geleceği için ay sonundan önce satışa çıkmaz denildi maalesef. ama allahtan başka bir yöntemle yumurtaları senkron bi şekilde büyütebilecekler. bu arada tüp bebek fiyatlarına zam geliyormuş novaartta da zam olacak mı bi bilgin var mı ?

Cetrotid için lütfen yardımcı olur musunuz tedavinin ortasındayım

Neyse ki alternatif tedavi varmış. Yoksa çok sinir bozucu olurdu. Zam hakkında hiçbir fikrim yok. Bir bilgi verirlerdi zam olsa da sen başlamak üzeresin. Zam gelse de başlamış olanlara uyguladıklarını sanmıyorum. Ben ilk görüşmeye gittiğimde sormuştum, bir ay sonra bu fiyat değişir mi diye. Hayır size ne söylendiyse o olur demişlerdi.

Ben de asenkronizasyon problemi var, yumurtalarım eşit büyüklükte değil.Adetten Kaç gün önce başlıyorsun estroferm kullanmaya?

Bende novaarta gidiyorum doktorum ahmet Erdem ilk denemiz tutmadı şimdi dondurulmuş 5gun emriyosunu transver ettiler bugün 7gunum bakalım insalah tutmuştur

Hadi bakalım rastgelsin. Biz de cumartesi yeniden tedaviye başladık bize de 5. Gün dondurulmuş deneyecek kısmetse. Muhtemelen ağustos ya da eylülde transfer olurum eğer dondurlabilirse.

Evet normal zamanında regli oldum ama dr a gidemedim şehir dışında olduğum için bu ay da tatil ayı duruma göre bakcaz artık eylülü bulur gibi geliyor bana
Canım transferini oldun mu? Ben de Kasım'da nova artta Ahmet hocada başlayacağım. İlk defa bu sürece giriyorum. Tedirginim ve heyecanlıyım. Yaş 35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…