Tüp Bebek Merkezleri Gün Gün Tüp Bebek Sürecim - Ankara Novaart

Centriumu iyi araştır derim maddi olarak diğer merkezlere göre çok daha fazla paranız gidebilir.ilk gittiğim merkezlerden biriydi. Arkamıza bakmadan kaçtık biz açıkcası. Ben novarta gidiyorum. Ordan genel olarak memnunum. Özellikle parasal anlamda çok memnunum. Gazinin profları zaten hocalar. Hiç beklemeden sürecimizi tamamladık. Eksik yanları da var tabi artıları daha fazla olunca önemsemiyorum. Bakalım 3. Tüp bebek tedavimizde bizleri neler bekliyor olacak

İyi akşamlar bende centrumda tedavi görüyorum ilk kez tüp bebek yaptırdım yarın test günüm bakalım ne olacak 8.ci gün negatif gördum değişeceğini de sanmıyorum ama yine de bir umut iste

Hakkınozda hayırslısı umarım pozitif çıkar. Ne kadara maloldu? Bir de genel olarak memnun kaldınız mı ordan?

Negatif çıktı kan testim ilaçları bıraktım ikinci transfer için adet günümü bekliyorum

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok

Eklentiler

• 9F3A7E31-149F-49FE-BE66-230D056C1769.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 108
Negatif çıktı kan testim ilaçları bıraktım ikinci transfer için adet günümü bekliyorum
Çok geçmiş olsun yedek embriyo olması bile çok güzel umudunuz var hala bu bile üzüntüyü hafifleten bir neden inşallah bu defa tutar

Çok geçmiş olsun yedek embriyo olması bile çok güzel umudunuz var hala bu bile üzüntüyü hafifleten bir neden inşallah bu defa tutar
İnşallah canım sen hangi hastanedesin senin de olmadı sanırım Rabbim kolaylık versin inşallah bir an önce olur

Merhabalar. Ben de Novaart'ta tedaviye başladım bu ay. Başka bir doktorla 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz oldu, ancak pozitif sonuç göremedik. 3. denememiz olacak. Bizde yaştan dolayı yumurta sayısı ve kalitesinde sorun oluyor. İlk tüp bebekte 2 yumurta toplandı, 1 tanesi 3.günde donduruldu. Kalitesi iyi değildi ama ikinci toplamadakine destek olsun diye donduruldu. 2. tüp bebekte de 3 yumurta alındı, biri iyi durumdaydı 4. günde önceki dondurulanla birlikte transfer yapıldı. Ama sonuç yine negatif oldu. Bu mart 2020'deydi, pandemi yeni başlamıştı benim transfer zamanımda. O zamandan beri bekledik, sonunda Novaart'ta karar kıldık. Ahmet Hoca doktorumuz. Bugün ikinci kontrolüm oldu. Henüz daha yolun başındayım. Bir tarafta bir 7mm yumurta, diğer tarafta 2 tane olgunlaşmamış yumurta varmış. İlaçlara devam edip cumartesi tekrar kontrole gideceğim.

cagcag78 ben de novaart düşünüyorum topik sahibinim açıklamaları sayesinde ılımlı düşünmeye başladım:)
Siz kaç yaşındaydınz ? İnşallah bu kez olumlu sonuclanir

cagcag78 ben de novaart düşünüyorum topik sahibinim açıklamaları sayesinde ılımlı düşünmeye başladım:)
Siz kaç yaşındaydınz ? İnşallah bu kez olumlu sonuclanir
Ben 43 yaşındayım. Uzun süre araştırarak Novaart'ı seçtim. Gazi'de başka bir bölümde takipli hastayım. O bölümün hocası da hem Ahmet hocanın, hem de Mehmet hocanın işinin ehli olduğunu söyleyince ilk randevumu aldım. Gerçekten merkez çok profesyonel görünüyor. Gerek çalışanların gerek de hocaların tavrı da aynı şekilde.
Muayeneler çok hızlı oluyor. Doktorla uzun uzun konuşayım sorular sorayım diyen biriyseniz belki bu sizi rahatsız edebilir. Benim 3. tedavim olduğu için benim için sorun olmadı bu çünkü soracak pek sorum da yok, sürece hakimimim.
İnşallah hepimizin süreçleri olumlu sonuçlanır...

bende centrum clinick de tedavi görüyorum ilk adetimi oldum transfer için ikinci adeti bekliyorum ama şimdiye kadar olan süreçten oldukça memnunum fiyat olarakta bir çok yer ile görüştük pek bir fark yok, üstelik recai hoca tüp bebek tedavisini türkiye’ye ilk getiren doktor oldukça tecrübeli ve bilgili, ben doktoruma güveniyorum inşallah transfer sürecinde de sıkıntı yaşamadan hayırlısı ile pozitif sonuç alırım sizlere de cliniği tavsiye ederim

Önemli olan içine sinmesi ben ilk oraya gitrim aklıma yatmayan şeyler oldu o yüzden devam etmedim ama kiminin çok memnun olduğu dr da diğeri olmuyor uyuşma meselesi umarım güzel sonuçları alırız hepimiz

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer tutar bende bu ay nasip olursa tedaviye başlayacağım yazını okudum özel muayenehane de doktorum rapor bende çıkartabilir miyim ilaçlar için çok pahalı ilaçlar

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer tutar bende bu ay nasip olursa tedaviye başlayacağım yazını okudum özel muayenehane de doktorum rapor bende çıkartabilir miyim ilaçlar için çok pahalı ilaçlar
çok pardon mesajını görmemişim naptın acaba raporu heryerden çıkartamıyorsun maalesef. o yğzden ben novaartı tercih ettim açıkcası rapor şartlarını sağlıyorsan ufuk üniversitesinden yaklaşık 1000 tl ye çıkartabiliyorsunuz orayı arayıp detayları bir sor istersen

Merhabalar aynı durumdan muzdaribim ne yazık ki bende Mehmet hocaya gidiyorum 5 adet dondurulmuş embriyo var iki kez transfer oldu ilki kimyasal ile sonuçlandı daha sonra iki adet transfer oldum dondurulmuşlardan onlarda tutmayınca Mehmet hoca biyopsi kararı aldı bende histereskopi yaptırsam mı diye düşündüm çizik attırayım problem ne varsa çözülsün kararındayım şimdi sizin paylaşımınızı arkadaşım yardımı ile okudum biyopsi yaparken çizik atılması kafama yattı açıkçası bende bunu Mehmet hocaya talep edeceğim ne zaman transfer olacaksınız ve ayrıca acılı bir işlem mi öğrenmek istedim yardımcı olursanız memnun olurum

Aa çok sevindim ortakmış dr umuz. Açıkcası ben anestezili biyopsi oldum dün o yüzden ağrı olayını bilemiyorum ama dr olan kuzenim iyi yapmışsın sonrasında ağrın olabilirdi dedi. Zaten yarım saatte uyandım. 600 tl anestezi ücretiydi. Biz pazarlık yaptık biraz indiler. Biyopsi rahimde çizik atma yerine de geçer demişti dr um. Biyopsi sonrası mehmet hoca çıkmıştı hatice hocayla konuştuk uzun uzun. O dediki bir çizik yerine geçer 2 kronik enfeksiyon var mı onu anlıycaz o yüzden tutmuyor olabilir 3 transfer için rahmin uygun olduğu tarihi tespit etmiş olcaz. Sonucuna göre de yetişirse regli olunca başlıycaz. Bu defa 5. Güne gidicez. Ayrıca tutunmayı artırmak için adını hatırlayamadığım bi aşıdan bahsetti onu vurabiliriz dedi. Bana daha önce histereskopi yapıldı hacettepede. O yüzden onu şu an bidaha yapmayız tekrarlayan düşükler ya da sürekli kimyasal gebelikler olursa o zaman yaprız genelde dedi. Bu arada biyopsi esnasında çizik atılmıyır sanırım sadece yapılan işlem de çizik gibi kabul ediliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…