Gün Gün Şafak Özlemi...

seni düşünmekten, hayal kurmaktan fırsat bulup uyuyamıyorum be sevgili

-- Şafak : 196 --

.

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 115

Ana Şafak : 196

:119: :119: :119:

.

1o4
Sadece 4 yazmak vardı simdii
O günlerde gelecek insallah

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 114

Ana Şafak : 195

.

Herkese selam.....

Yeni başladı şafak.... Vardır bunda da bir hayır, beklemek kalıyor bize, elden gelir başka bir şey yok... Bugün de atarsa şafak 460

Herkese selam.....

Yeni başladı şafak.... Vardır bunda da bir hayır, beklemek kalıyor bize, elden gelir başka bir şey yok... Bugün de atarsa şafak 460

Merhaba..
Yazılarınızı görüyorum bir kaç gündür yazacak cesareti kendimde bulamadım,geçen seneki bu günlerim geldi aklıma boğazım düğümlendi..
Çok güzel şeyler söylemek isterdim ama çok güzel bir süreç değil ne yazık ki ama bugün size teselli verebilecek bir yerdeyim bu gece plakalara atacak şafağım 81 olacağım.
Geçtiğinin kanıtı, geçtiğini söyleyebilirim tüm kalbimle bende hissetmeye başladım artık çünkü.
Şimdi barıştım sayılarla çift hanelere düşünce.Bu zorlu süreçte sabır ve aşk her zaman sizinle olsun diliyorum o zaman geçiyor işte.
Buradaki destek inanılmaz iyi geliyor hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz ve hislerimizi paylaşıyoruz.
Sağ salim gidip gelsin askeriniz
Şafağınız 460 ama karamsar olmayın bu süreç bir şekilde çıkıp gidecek hayatlarımızdan.

Teşekkür ediyorum... Evet öyle maalesef, bu zorlu süreç elbette ki geçecek, bu sorunla yaşamaya da alışacağız ama kabullenmek zor geliyor insana, zamanla günler geçtikçe daha iyi hissedeceğim diye düşünüyorum, ama özlem hiç bitmeyecek, muhtaçlık hiç bitmeyecek, yalnızlık geçmeyecek, koca bir 15 ay verimsiz bir şekilde acı vererek geçip gidecek, bize de kalıntıları kalacak.... Buna da şükür....

Seviyorum seni bir insanin bir insani sevebileceğinden çok.
Bütün sınırları zorluyorum iste seninle!
Sen benim ölümden uzak yasamdan öte sevdiğimsin.

Herkesten çok bildiğim tek gerçeğim..
Gözlerimi her açışımda sen olmasan da yanımda;
bir gün sen'li günlere uyanabilmek için kapıyorum o gözleri bunu unutma ...

Canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için…

Seni İstiyorum, Yarın, Öbür Gün, Öbür Hafta, Öbür Ay, Öbür Yıl değil….. Şimdi !
-1o2-

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 112

Ana Şafak : 193

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…