Gün Gün Şafak Özlemi...

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Şafağımızı Yarıladık

100'lere Gelme Şafağımız : 4

Plaka Şafağımız : 122

---

Ana Şafak : 203

:119: :119: :119: :119: :119: :119:​

.

Oh bee sonunda Mayıs ayına giriş yapmış bulunmaktayız

1 Mayıs / Şafak 111

Bekle Ağustos ben geliyoruuuuuuuuum

He heytttt

Uyuz Nisan bitti gitti sonunda Son biten ay diye midir nedir geçmedi gitti diyordum ya ....

Ohhh nisan defoldun gittin. Mayıs bana sevdiğimi getircek. Çatla da patla

13... Uğursuz ama bir o kadar güzel sayı.2 hafta hesabı yapamayışımızın ispatı

Şafağımızı Yarıladık

100'lere Gelme Şafağımız : 3

Plaka Şafağımız : 121

---

Ana Şafak : 202

.

13 uğursuz olur mu ya bizim dinimizde yeri yok onun

571 Peygamberimizin doğumu sayıların toplamı 13

1453 İstanbul un fethi toplamı 13 vs vs vs bir sürü önemli ve anlamlı tarihlerin toplamı 13...

Hem bizim aşkımızın başlangıcıda 13

Ahh ahh aylardan 13tü

bu açıdan bakmamıştım hiç :)) o zaman mübarek 13 diyim ayın 13ü olmasın sakın canım

bu açıdan bakmamıştım hiç :)) o zaman mübarek 13 diyim ayın 13ü olmasın sakın canım

Ah evet öyleydi Temmuz ayının 13ü
Bende o açından bakmamıştım bi arkadas söylemişti aklımda kalmış

iyiki söyledinnn sende :) güzelim sayıya uğursuz demiyim bir daha

Evet canım hurafelerin uydurduğu şey o bende geniş çaplı araştırdım aynı yola çıktım.
Demiyelim ben hiç demiyorum zaten 13ünde tutulduk yarimle birbirimizi o benim şansım uğurum
Yerim 13ü

Evet canım hurafelerin uydurduğu şey o bende geniş çaplı araştırdım aynı yola çıktım.
Demiyelim ben hiç demiyorum zaten 13ünde tutulduk yarimle birbirimizi o benim şansım uğurum
Yerim 13ü

benimde bugun 13 kaldı yaa artık seviyorum

plakalara az kalmışşş göreceksin bak su gibi akıp gidecek zaman. ama böyle 10lara tek basamaklılara yaklaştıkçaa hiç geçmiyo gün

Hep öyle deniliyor canım haklısın plakalardan sonra su gibi akıomus inşallah bendede öle olur

81 dediğimi dün gibi hatırlıyorum

60lar 50ler bitsin dediğimi de.

ama ne zamanki Nisan bitsin dedim... sanki 1 sene önce söyledim bunu

şimdi mayıs 15 gelsin demeye korkuyorum

şafak 297 güneşin bizim için doğacağı günü bekleme….

artık biteceğinden daha da umutluyum askerim. ilk günler benim şafağım 400lerdeyken, 300lerde 200 lerde olanları bile çok kıskanırdım. şimdi o kıskandığım yerdeyim işte artık gözüm 100lerde Allah'ımın izniyle o günlere gelicem inşş. yeni başlayanlar sakın üzülmeyin inanın rabbim kolaylığını veriyo. sadece askerinizin yanında olun. günler bi şekilde geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…