Gün Gün Şafak Özlemi...

beklenen gün geldi çattı kızlar 18 ağutos zafer bayramımmmm
şafak doğan güneşşşşşşş
:):):):)
darısı tüm bekleyenlere yarenler allah hepinizi sevdiklerinize sağ salim kavuştursun ..

beklenen gün geldi çattı kızlar 18 ağutos zafer bayramımmmm
şafak doğan güneşşşşşşş
:):):):)
darısı tüm bekleyenlere yarenler allah hepinizi sevdiklerinize sağ salim kavuştursun ..

Allah bir daha ayrılık yüzü göstermesin size canım...
Bizede yazmak nasip olur inşallah...

Allah bir daha ayrılık yüzü göstermesin size canım...
Bizede yazmak nasip olur inşallah...

250 gün öncesi kadar biri şafak doğan güneş demişti çok içime batmıştı bende haykıra haykıra şafak doğan güneş diycem günü sabırsızlıkla bekledim ve o gun geldi çattı
haykırırcasına diyorum şafak doğan güneşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!! :):):)
darısı sana ve senın gibilere inşallah allah hepsinin sağ salim gelmelerini nasip etsin
şafak kaç ?

İnan banada öyle oluyor, çok canım yanıyor, helede gündem böyle şehit haberleriyle doluyken içim yanıyor...Çok zor boğluyorum resmen..
Amin dediğin gibi tüm bekleyenler kavussun inşallah..Sağlam gelsin de bana sağlıklı gelsin de şafak atar..
371 oldu arkadaşım şafak

tbiki kesinlıkle çok haklısın buqun bile neler oldu şu türkıyede sadece hakkarı çukurcada 8 şehit verildi hepsi ana evladı tüm şehıtlerımızın ruhları şad olsun
benım çektiklerim ve yaşadıklarım çok ağırdı ne demışlerdı neler oldu sevgilim orda ben burda kahrolduk ne şartlar altında askerlik yaptı bi bilsen

amin canım..
dogrudur eminim yasamıssındır tatlım, herkes kendi yasadıgını kendi bilir içinde çeker aslında acısını..ama bak geliyor gözbebeğin ne güzel canım allah kavustursun sizi hemencecik...çok mutlu olursun inşallahh

allah razı olsun canım allah onu bana sağ salim kavuştursun
1 gün ama gelebılmek için nelerle mücadele ediyor hakkarıde dağın başında
allah sana sabır versın inşallah sağ salim kavuşursun sevdiğine bol bol dua et çok ihtıyacı vardır şu zorlu zamanlarda..

allah razı olsun canım allah onu bana sağ salim kavuştursun
1 gün ama gelebılmek için nelerle mücadele ediyor hakkarıde dağın başında
allah sana sabır versın inşallah sağ salim kavuşursun sevdiğine bol bol dua et çok ihtıyacı vardır şu zorlu zamanlarda..

Sevdiğine sarıldıgın an askerliği sil herseyi kafandan..Açıkcası bitsin ne şafak ne askerlik duymak bile istemiyorum derece oldum...
Oldu olacak oglan cocuk dogurmayayım, baksana analar kuzularını şehit olsunlar yada hainlerin kursunlarına feda olsun diyemi gönderiyor..
Bu devlette askerlik bile yapılmaz...Ayrıca vatan bölünüyor o yola dogru gidiyoruz, vatan bölünmez şehitler ölmez lafı artık rafa kalktı...

Birileri dur demeli birşey olmalı ülke olarak batıyoruz dibe vuruyoruz, arkadasım ben cok doluyum yazıyorum böyle ama of çok kötü ya :85::85::85:
Amin canım işim gücüm dua etmek zaten baska birşey gelmiyor ellerimden..

Artık seninde gelsin evliliğin şafağın he
Evli değilsin galiba

evet cnm evli değilim daha
bende çok kötüyüm bugün aşkımın yanımda olması gerekırken gelemedi şafak bitti ama hala askerde hakkaridekı olaylar yuzunden konvoylar iptal edilmiş dun ne kadar çok sevınıyordum sevgilim gelıyor diye şaka gibi yaaa 460 bitti eksilere girdik şimdi nasıl bi devlet anlamıyorum kı
kımseler durduramaz bu terörü en nefret ettiğim laflardan biri vatan sağalson yok öyle bişey ne vatanı mılletı analar yavrularını şehit olsun diyemı doğuruyor sonra çıkıyorlar tv de üzüntülüyüz diyorlar o analar napsın o askerler napsın genç yaşta hayatın başındayken kara toprağa giriyolar kım verecek bunun hesabını kımseler devletin kendıne faydası yokkı bize olsun herşeyden soğudum artık
işe bak ya 12 35 de uçağı vardı aşkımın teskere bide yaaaa ama ge-le-mı-yor

Canım merhaba okuyunca üzüldüm gerçekten hevesle bekliyordunya.Ama canım bitmiş askerliğiniz oda güzel öyle düşün, sağlıkla gelsin yanına da gerekirse 10 gün sonra gelsin anlıyorum seni nasıl anlamam ne desem bos gelir ama olsun canım üzme kendini..

Hayırlısıyla gelicek sana merak etme, zor ama az daha sıkın dişinizi Bak mesela bize teskere o kadar uzak ki...
Hep kötünün iyisini düşün,,her zaman beterin beteri vardır derler...
Bitmiş askerliğiniz gelicek sana ve sende yazacak buraya askerim geldi diye..

Herşey gönlünce olsun

teşekkür ederim tatlım çok haklısın beterin beteri var herkesin derdi kendıne zor gelıyor..
aşkımın geldiği gun haykırıcammm bitttiiiiiiii diye yenıden doğucam geldiği gün..
olsun şafağın ne kadar fazla olursa olsun birbirinizi evip saydıktan sonra şafak bile fayda etmez size
allah sanada sevdiğini sağ salim kavuşmanı nasip etsin canım herşey bitecek biqün sende ohh bee diyeceksın
çok zor ama insana neler öğretıyor bi bilsen bazı şeyleri çok fazla net görebılıyorsun sevginin büyümesi içinde çok güzel bişey askerlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…