Olsun ben hep şansızımdır zatenYine de aynı şehirde olmalarına sevindim nineciğimmm.. İlk defa aynı yerden birisi, çıkıyor
Olsun ben hep şansızımdır zatenYine de aynı şehirde olmalarına sevindim nineciğimmm.. İlk defa aynı yerden birisi, çıkıyor
Çok hoş yaBugün bende kısa dönemlilerin konusmalarına denk geldim de...Benim askerimin oraya düşen olmuş..
"Fotoğraf çekiyorlarmış askerime" diyor kız...
Daha bilmiyor ki şipşakçı benim askerimAsteğmenlerin çekimini yaptılar da bugün
evet cnm ben de pek bulamıyorum acemılgınız nere nerede oturuyosun gıtmeyı dusunuyomusun ? ben düşünüyordum
ama tek gıtmem dogru olmazdı nişanlm izin vermedi daha da gidip geri dönmek var üzülürüm şafak az kaldı dıye gıtmedım cnm ama tabı benım işim bellı olmaz =))
Çok hoş ya
Manisa Merkez de yaptık. Ben İzmirde oturuyorum.
Gitmeyi istiyorum ama bakalım.. Uçakla bile 3-4 saatte anca kalmam gerekiyor ve orda kalmama askerim izin verir mi kestiremiyorum
Tatvan'ı çok merak ediyorum, bakalım zaman ne gösterecek..
Sen ninem?
Bugün bende kısa dönemlilerin konusmalarına denk geldim de...Benim askerimin oraya düşen olmuş..
"Fotoğraf çekiyorlarmış askerime" diyor kız...
Daha bilmiyor ki şipşakçı benim askerimAsteğmenlerin çekimini yaptılar da bugün
tatlım tek başına sakın ha gıtme dıyorum askerım yaklaşık 11 bucuk aydr orda cunku bılıyorum az cok durumları gıdıyorsan yanında ya aileden biri olsun hazranın sonuna dogru izmrdeydk askermle ah önceden tanşssak görüşrdk cnm ya
Tek gitmem zaten korkarım ben :18: aynı dili konuşamadığım insanlarla
Ah keşke ninecğim çok isterdimm