- 17 Mart 2020
- 30
- 8
- 36
- 47
- Konu Sahibi Denizseverrr
-
Selam salı doktora gıdecektiniz gittiniz miDüzenli ise, emin olmak için kan verin isterseniz. Benim sonuç yarın ikiden sonra çıkıcak
SelamBende hala regly olmadım test yapmaya korkuyorumm
evet canım gittim , beta hcg 90 çıktı biraz düşük kese filan da yok. doktor sat a göre düşük dediSelamsalı doktora gıdecektiniz gittiniz mi
belki geç döllenme olmuştur . Allah tan ümit kesilmez. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah değeriniz yükselir hersey yolunda giderevet canım gittim , beta hcg 90 çıktı biraz düşük kese filan da yok. doktor sat a göre düşük dediyarın tekrar kan vericem
Amin inşallah
Evet çıktı 266 yarın Dr a gidicem. Sende son durum nedir canimSelam kan sonucunuz çıktı mı
Çok sevindim :) hayırlı olsun :) regl olmadım yarın kan vericemEvet çıktı 266 yarın Dr a gidicem. Sende son durum nedir canim
Teşekkür ederim daha çok yeni kese de olusmadi. Yarın yine muayene olucam. Sende de güzel haberler gelsin inşallah :)Çok sevindim :) hayırlı olsun :) regl olmadım yarın kan vericem
İnşallah kesede gözükür :) ikinci gebeliğimde ikinci aya kadar çok küçük ve kesenin içi boştu sonra herşey yolunda gitti :) inşallah iyi sonuç alırsın. Teşekkür ederim benim için saglık problemim olmasın yeterli.. mevsimsel bir geçikmedir umarım gebelik olursa da nasip :)Teşekkür ederim daha çok yeni kese de olusmadi. Yarın yine muayene olucam. Sende de güzel haberler gelsin inşallah :)
Bende aynı senin durumundayım şuan. Test yaptım negatif.2 gün bekleyeceğim regl olmazsam pazartesi sağlık ocağından kan vereceğim.Hayirlisi olsun inşallahkızlar bana yardımcı olurmusunuz adetim geçeli 3 gün oluyo ilk günü test yaptım negatif ağrım oldu bu güne kadar ama şuan hiç yok sanki adet olmicakmşm gibi ve şeffaf bi akıntım var su gibi sizce hamilemiyim geciktimmi acaba ya ağrısı geçip hamile olduğunu öğrenen varmı
inşallah cnm msjı yazdıktan sonra pembe akıntm geldi 3 saattir ardından bişey gelmedi anlamadımBende aynı senin durumundayım şuan. Test yaptım negatif.2 gün bekleyeceğim regl olmazsam pazartesi sağlık ocağından kan vereceğim.Hayirlisi olsun inşallah
benim 2 gebeligimdede en net hatirladigim belirti su gibi şeffaf akintiydi. Hatta çok şaşirmiştim affedersiniz idrarmi kaçiriyorum diye :) biri kimyasal gebelikti, diģeri şuan 2bucuk yaşinda :)kızlar bana yardımcı olurmusunuz adetim geçeli 3 gün oluyo ilk günü test yaptım negatif ağrım oldu bu güne kadar ama şuan hiç yok sanki adet olmicakmşm gibi ve şeffaf bi akıntım var su gibi sizce hamilemiyim geciktimmi acaba ya ağrısı geçip hamile olduğunu öğrenen varmı
Tesekkür ederim cnm benm insallahhbenim 2 gebeligimdede en net hatirladigim belirti su gibi şeffaf akintiydi. Hatta çok şaşirmiştim affedersiniz idrarmi kaçiriyorum diye :) biri kimyasal gebelikti, diģeri şuan 2bucuk yaşinda :)
Umarim gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?