• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gün gün gebelik belirtilerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni kullanıcıyım yalnış yerlere yazarsam kusura bakmayın pek alışamadım
Bugun de reglim gelmedi çarşambayı bekliyorum kan vericem tekrar. varsa kesin çıkması lazım.

Aksam yatınca mide yanması yaşadım bugün karnim çok sis bi tuhaflıklar var. Ama yine sonu hüsran olacak diye yeniden test yapmaya korkuyorum. Bat 24 mayisti
Anlıyorum benim testlerede guvenim kalmadı açıkçası sizde çarşamba olmazsanız, kan testi yaptırın sonuçlarımızı perşembe burada yazarız

İdrar testi yaptımsonuç negatif sizin şikayetleriniz var mi
Bende adetimine 5 gün kala yaptım silik pozitif çıktı sonrasında kan verdim negatif çıktı doktorum adet olmazsan tekrar kan testi yapalım dedi. Daha olmadım tüm belirtilerde var ama olsaydı kanda cıkardı gerçi doktorum cıkmaya bilir dıyor

Bende adetimine 5 gün kala yaptım silik pozitif çıktı sonrasında kan verdim negatif çıktı doktorum adet olmazsan tekrar kan testi yapalım dedi. Daha olmadım tüm belirtilerde var ama olsaydı kanda cıkardı gerçi doktorum cıkmaya bilir dıyor
Benmde 5 gun var idrarda hayalet cizgi var gece yapmistim ruyamda gördüm saat 2 de ama o an uyku sersemi yok deyip biraktim sabah gordm umitlenmek istemiyorm ama normalde gebelik testlerini atmiyorm ayni marka daha once hic cikmamisti sabahta karşılaştirdm digerleri gbi degl cok korkuyorum ama tekrar yapmaktan

Benmde 5 gun var idrarda hayalet cizgi var gece yapmistim ruyamda gördüm saat 2 de ama o an uyku sersemi yok deyip biraktim sabah gordm umitlenmek istemiyorm ama normalde gebelik testlerini atmiyorm ayni marka daha once hic cikmamisti sabahta karşılaştirdm digerleri gbi degl cok korkuyorum ama tekrar yapmaktan
İlk yaptığım teste hızlı guvenilir yazıyordu hemen silik cıktı ama kanda cıkmamasına cok şaşırdım tüm belirtileri yaşıyorum bulantı hariç sizin belirtilerini var mı

Sabah ilk idrarla tekrar etmelisin

Uzrammm benimde bulantı ile akıntı başladı. Sadece Onlar yoktu belirtilerde tüm belirtiler var ama, sonuç negatif anlamadım ilk defa böyle oluyor. İki gebeliğimdede anlamıştım hemen belli olmuştu. Gerçi artık yaşımda 40 benim belirtiler menopoz olmasın😄

Genelde silik olduğu zaman da gebelik oluyor. Ama tabi ki sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Arkadaşım erken gebelik testi yaptı öğrendi adet gününden birkaç gün sonra bebek oluşmadı vücut kendiliğinden attı. Bekle derim.
Evet hiç belli olmuyormuş ilk defa böyle bişey yaşadım. Doktorum adet öncesi kan negatif cıkınca olmazsan tekrar gel demişti. Sonucum yarın çıkıcak bakalım hayırlısı. Bu arada 4 testim silik iki gündür yaptıklarım negatif 🤷‍♀️ beyaz sulu akıntım başladı hayırlısı olsun.

Back