- 17 Mart 2020
- 30
- 8
- 36
- 47
- Konu Sahibi Denizseverrr
Hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun. Başka belirtiniz var mıBenim de regly 1 gün geçti test yaptım bir şey çıkmadı. Bekliyorum zaman zaman karın ağrım oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun. Başka belirtiniz var mıBenim de regly 1 gün geçti test yaptım bir şey çıkmadı. Bekliyorum zaman zaman karın ağrım oluyor
Aksam yatınca mide yanması yaşadım bugün karnim çok sis bi tuhaflıklar var. Ama yine sonu hüsran olacak diye yeniden test yapmaya korkuyorum. Bat 24 mayistiHayırlısı olsun gönlünüze göre olsun. Başka belirtiniz var mı
Anlıyorum benim testlerede guvenim kalmadı açıkçası sizde çarşamba olmazsanız, kan testi yaptırın sonuçlarımızı perşembe burada yazarızAksam yatınca mide yanması yaşadım bugün karnim çok sis bi tuhaflıklar var. Ama yine sonu hüsran olacak diye yeniden test yapmaya korkuyorum. Bat 24 mayisti
Bende adetimine 5 gün kala yaptım silik pozitif çıktı sonrasında kan verdim negatif çıktı doktorum adet olmazsan tekrar kan testi yapalım dedi. Daha olmadım tüm belirtilerde var ama olsaydı kanda cıkardı gerçi doktorum cıkmaya bilir dıyorİdrar testi yaptımsonuç negatif sizin şikayetleriniz var mi
Benmde 5 gun var idrarda hayalet cizgi var gece yapmistim ruyamda gördüm saat 2 de ama o an uyku sersemi yok deyip biraktim sabah gordm umitlenmek istemiyorm ama normalde gebelik testlerini atmiyorm ayni marka daha once hic cikmamisti sabahta karşılaştirdm digerleri gbi degl cok korkuyorum ama tekrar yapmaktanBende adetimine 5 gün kala yaptım silik pozitif çıktı sonrasında kan verdim negatif çıktı doktorum adet olmazsan tekrar kan testi yapalım dedi. Daha olmadım tüm belirtilerde var ama olsaydı kanda cıkardı gerçi doktorum cıkmaya bilir dıyor
İlk yaptığım teste hızlı guvenilir yazıyordu hemen silik cıktı ama kanda cıkmamasına cok şaşırdım tüm belirtileri yaşıyorum bulantı hariç sizin belirtilerini var mıBenmde 5 gun var idrarda hayalet cizgi var gece yapmistim ruyamda gördüm saat 2 de ama o an uyku sersemi yok deyip biraktim sabah gordm umitlenmek istemiyorm ama normalde gebelik testlerini atmiyorm ayni marka daha once hic cikmamisti sabahta karşılaştirdm digerleri gbi degl cok korkuyorum ama tekrar yapmaktan
İlk yaptığım teste hızlı guvenilir yazıyordu hemen silik cıktı ama kanda cıkmamasına cok şaşırdım tüm belirtileri yaşıyorum bulantı hariç sizin belirtilerini var mı
Sabah ilk idrarla tekrar etmelisinBenmde 5 gun var idrarda hayalet cizgi var gece yapmistim ruyamda gördüm saat 2 de ama o an uyku sersemi yok deyip biraktim sabah gordm umitlenmek istemiyorm ama normalde gebelik testlerini atmiyorm ayni marka daha once hic cikmamisti sabahta karşılaştirdm digerleri gbi degl cok korkuyorum ama tekrar yapmaktan
5 günKaç gün geçti regliniz
Sabah ilk idrarla yapın belkide pozitiftir. Bende sabah idrar testi yapıcam sonrada kan testi vermeye gıdıcem bakalım sonucu yazarımBende hala regly olmadım test yapmaya korkuyorumm
2 test vardı ikisinide yaptım. Yine negatif görmeye korkuyorum. Misafirlikteyim
[/QUOTE ben sabah yaptım negatifti kan verdim yarın sonuc çıkıcak
Sonuç çıktı mı? Erken gebelik testi yaptim negatif malesef. Gecikmenin 4. Günü. Regl düzenli oysa ki. Mide yanması ilk defa oluyor bu sefer oldu demistimBelirsizlikten iyidir bence test yapın uzrammm
Düzenli ise, emin olmak için kan verin isterseniz. Benim sonuç yarın ikiden sonra çıkıcakSonuç çıktı mı? Erken gebelik testi yaptim negatif malesef. Gecikmenin 4. Günü. Regl düzenli oysa ki. Mide yanması ilk defa oluyor bu sefer oldu demistim
Evet hiç belli olmuyormuş ilk defa böyle bişey yaşadım. Doktorum adet öncesi kan negatif cıkınca olmazsan tekrar gel demişti. Sonucum yarın çıkıcak bakalım hayırlısı. Bu arada 4 testim silik iki gündür yaptıklarım negatif beyaz sulu akıntım başladı hayırlısı olsun.Genelde silik olduğu zaman da gebelik oluyor. Ama tabi ki sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Arkadaşım erken gebelik testi yaptı öğrendi adet gününden birkaç gün sonra bebek oluşmadı vücut kendiliğinden attı. Bekle derim.