• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gün gün gebelik belirtilerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim daha çok yeni kese de olusmadi. Yarın yine muayene olucam. Sende de güzel haberler gelsin inşallah :)
İnşallah kesede gözükür :) ikinci gebeliğimde ikinci aya kadar çok küçük ve kesenin içi boştu sonra herşey yolunda gitti :) inşallah iyi sonuç alırsın. Teşekkür ederim benim için saglık problemim olmasın yeterli.. mevsimsel bir geçikmedir umarım gebelik olursa da nasip :)

kızlar bana yardımcı olurmusunuz adetim geçeli 3 gün oluyo ilk günü test yaptım negatif ağrım oldu bu güne kadar ama şuan hiç yok sanki adet olmicakmşm gibi ve şeffaf bi akıntım var su gibi sizce hamilemiyim geciktimmi acaba ya ağrısı geçip hamile olduğunu öğrenen varmı

kızlar bana yardımcı olurmusunuz adetim geçeli 3 gün oluyo ilk günü test yaptım negatif ağrım oldu bu güne kadar ama şuan hiç yok sanki adet olmicakmşm gibi ve şeffaf bi akıntım var su gibi sizce hamilemiyim geciktimmi acaba ya ağrısı geçip hamile olduğunu öğrenen varmı
Bende aynı senin durumundayım şuan. Test yaptım negatif.2 gün bekleyeceğim regl olmazsam pazartesi sağlık ocağından kan vereceğim.Hayirlisi olsun inşallah 🤲🤲

benim 2 gebeligimdede en net hatirladigim belirti su gibi şeffaf akintiydi. Hatta çok şaşirmiştim affedersiniz idrarmi kaçiriyorum diye :) biri kimyasal gebelikti, diģeri şuan 2bucuk yaşinda :)
Umarim gönlünüze göre olur 💜

Hanımlar benim bütün belirtilerim yalnış çıktı 4 test silik pozitif cıktığı halde 10 hazıranda regl oldum.konuyu açtığımda yazdığım gibi tüm belirtiler vardı. Umarım sizin belirtileriniz dogru çıkar hersey gönlünüze göre olsun :) kanda pozitif ve ultrason kesin sonuç veriyor

doktorum benden bazı testler istemişti insülin direncim var bunların icine idrar testi de eklemiş gebelik vardir belki diye.
bat in ilk günü idrar testi verdim negatif cikti fakat iki gun sonra kendim test yaptım silik çizgi cikti ama hayalet degil baya gorunuyor.
kafam cok karisti iki Gunde fark eder mi HCG?
belirtilerim göğüslerim sizliyor ve agirlasti, mide yanmasi bukadar

Back