• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gün gün gebelik belirtilerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizseverrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
30
8
36
47
Hanımlar size yardımcı olması için gün gün belirtileri yazıyorum
22 Nisan son adetim in ilk günü normalde cok yogun ve 7 gün olurum. Nisanda 5 gun surdu ama adetti. Kanamamın rengi daha koyuydu diğer aylara göre. 27 sinde bitti 28 de ilk ilişki oldu. O günden itibaren 6mayısa kadar seffaf uzayan akıntım oldu. Ayın 10nunda soluk kırmızı akıntı oldu kahverengi akınntılarım devam ediyor.
22 nisandan itibaren gögüste doluluk hissi agırlaşma hep arttı.çok su içmeye başladım. Aşırı bel agrım var kasıklarım agrıyor. Bı ara gözlerim sulu sulu oldu.gözbebeklerim büyüdü. Afedersiniz geğirti ve gaz var. Dün ilk testimi yaptım önce bişey cıkmadı atmadım. Bu sabah ilk idrarımla tekrar test yaptım ikinci cizgi silik cıktı. İlk ysptugım testine tekrar baktım biraz belirginleşmiş. Bunlar tabiiki kesin gebelik oldugu anlamına gelmiyor kimyasalsa adet olurum(21mayıs) olmazsam muyaneye gidince yazarım.

Eklentiler

• 1589709037620644332522779385557.jpg
    1589709037620644332522779385557.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 1.857
Genelde silik olduğu zaman da gebelik oluyor. Ama tabi ki sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Arkadaşım erken gebelik testi yaptı öğrendi adet gününden birkaç gün sonra bebek oluşmadı vücut kendiliğinden attı. Bekle derim.

22 Nisan son adetim in ilk günü normalde cok yogun ve 7 gün olurum. Nisanda 5 gun surdu ama adetti. Kanamamın rengi daha koyuydu diğer aylara göre. 27 sinde bitti 28 de ilk ilişki oldu. O günden itibaren 6mayısa kadar seffaf uzayan akıntım oldu. Ayın 10nunda soluk kırmızı akıntı oldu kahverengi akınntılarım devam ediyor.
22 nisandan itibaren gögüste doluluk hissi agırlaşma hep arttı.çok su içmeye başladım. Aşırı bel agrım var kasıklarım agrıyor. Bı ara gözlerim sulu sulu oldu.gözbebeklerim büyüdü. Afedersiniz geğirti ve gaz var. Dün ilk testimi yaptım önce bişey cıkmadı atmadım. Bu sabah ilk idrarımla tekrar test yaptım ikinci cizgi silik cıktı. İlk ysptugım testine tekrar baktım biraz belirginleşmiş. Bunlar tabiiki kesin gebelik oldugu anlamına gelmiyor kimyasalsa adet olurum(21mayıs) olmazsam muyaneye gidince yazarım.
Bence gebelik var hayirli olsun canım

Genelde silik olduğu zaman da gebelik oluyor. Ama tabi ki sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Arkadaşım erken gebelik testi yaptı öğrendi adet gününden birkaç gün sonra bebek oluşmadı vücut kendiliğinden attı. Bekle derim.
Bugun kan testi yaptıracağım hayırlısı olsun iki kızım var nasip artık

Hanımlar sonucu aldım ama negatif demek için yeterli değilmiş silik çizgi çıktıysa olabilir, adet olmazsan çarşamba tekrar test yapılım dedi ilaç kullanma dedi

Hayrliisi olsun sonuc kac cikti
Hcg değeri 0,2 negatif. Doktorum bazen geç çıktığını söyledi. Çarşamba tekrar kan vermeye cagırdı.iki gündür adet olmayı bekliyorum daha bişey yok. Evdeki idrar testinin silik te olsa cıkması ve belirtilere bakarak bende şaşkınım. İki kızım var onlarda şüplelenmiştim test yapmıştım hemen çıkmıştı. Hayırlısı

Kahverengi akıntı adet bittikten kaç gün sonra oldu acaba. Şu an benimde 3 gündür kahverengi lekelenmelerim var adetime 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba sizinki

Kahverengi akıntı adet bittikten kaç gün sonra oldu acaba. Şu an benimde 3 gündür kahverengi lekelenmelerim var adetime 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba sizinki
27 sinde regl bitti 28 inden 6 sına kadar yumurtlama akıntısı oldu mayısın 10 unda 16 sına kadar kahverengi akıntı adete 3 gün kala 19 mayısta bir kere pembe akıntı oldu. Olabilir diger belirti lerede bakmak lazım ara lekelenme de olabilir.

Back