- 7 Kasım 2022
- 3.123
- 5.782
Amin inşallah benim ilki tutmadı ikinci için bekliyorum şimdi hormonlarım yüksek çıktı biraz takviye bitkisel bişeyler yapıyorum kendimce biraz toparlansalar hemen 2. yi önümüzdeki ay yapacağım tekrar. Hangi şehirdesin peki sakıncası yoksa canım varsa özelden yazayım:) bide nerde kimde okudum bilmiyorum aşılamayı yaparken aynı zamanda ultrason cihazıyla falan içini takip ediyorlar mı görüntülü olarak bende öyle bişey yoktu o yüzden onu merak ettim bir deCok tesekkur ederim canim soyle benim doktorumun ozel klinigi var ve anlasmali oldugu laboratuar var. Asilamaya karar veriyorsun cipli cipsiz sana birakiyor fiyat farkida cok dusuk. Labratuara gidiyorsun saten bilgiler gun hersey belli esin sperm veriyor orda ayiklama yapip bize verdiler 1 saat icinde tekrar klinige gidip asilama olduk. 5 dk bitti .yani olasilik %5 yuksek bile olsa herkez olasiligi yuksek olani secer bende hemen cipli demistim.o yuzden hepimiz burda neler yasioruz kimseye anlatamadigimiz bence secenegin varsa cipli yaptir.rabbim sana ve anneligi tatmak isteyen herkeze nasip etsin biran once