İnş öyledir ama dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.adetime 4 5gün var.biraz daha bekliyim.hayırlısı olsunHamilelik gibi duruyor anlattıkların sanki yerleşme kanaması yaşıyorsun hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bencede bekle canim cok erken yapmissin ne kadara aliyosun erken gebelik testiniİnş öyledir ama dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.adetime 4 5gün var.biraz daha bekliyim.hayırlısı olsun
Varsa cikabilir canim insallah Hamilesindir cikmasa bile hemen umitsizlige kapilma cesaretin varsa yap canimKizlarr benimde sol yumurtaligima sanki igne batiyor ara ara baya yerimden sicriyorum basim savruluyo gozlerim karario adet duzensizligi var bende ama en gec 3 gun oynuyodu son zamanlarda bu sefer adetim 2 gun gecti belimde agri gogusumde bi acima var akintim oluyo adet olcak gibi deyilim simdi bebekte bekleyince 2 gun gecmesi bile umut veriyo acaba eczaneden test alip yapsam 2 gun gecikmesiyle cikarmi ?
Yaptim negafitVarsa cikabilir canim insallah Hamilesindir cikmasa bile hemen umitsizlige kapilma cesaretin varsa yap canim
Bende pek bilmiyorum canim ben hep 4tl lik testlerden yapiyordm hamile olunca cikiyodu yani guveniyorum ben onlara ayrica bende 2.hamileligimde 2gun gecmisti yapmistin test cikmamisti 9.gun cikmisti ve degerim cok dusuktu zaten dusuj yapmistim seninde gec dollenme olmus olabilir bence beklesen daha iyi olur surekli test yapmaktan biktigim icin yemin ettim bende 11ine kadar yapmicam diye sen de dene bak kafan daha rahat oluyo :)Yaptim negafitama erken gebelik testi diye bisey varmis acaba ayni normal test mi yoksa farklimi bilginiz varmi
Tamam canim bende internette gordum heveslendiydimBende pek bilmiyorum canim ben hep 4tl lik testlerden yapiyordm hamile olunca cikiyodu yani guveniyorum ben onlara
Guzel bisey de iste cikmayinca insan yikiliyo hele ben yani asiri derecede uzuluyorum o gunum hep bi buruk geciriyorum hic test yapmaya cesaretim yok hersey Allahtan ama genede uzuluyorum cikmayincaTamam canim bende internette gordum heveslendiydim
Bende ole canim kahroluyorum resmenGuzel bisey de iste cikmayinca insan yikiliyo hele ben yani asiri derecede uzuluyorum o gunum hep bi buruk geciriyorum hic test yapmaya cesaretim yok hersey Allahtan ama genede uzuluyorum cikmayinca
Bende ole canim kahroluyorum resmen
Ben duramadim gene erken gebelik testi yaptim ☺Evet en iyisi yapmamak :)
:) ne kadara aliyosun erken gebelik testiniBen duramadim gene erken gebelik testi yaptim ☺
25tl ye aldm cnm adet oncesi ve iliskdn 7 gun sora sonc veriyoms benim gene negatif cikti gene adette gormedim hala ben anlamiyorum hep negatif adette yok hamilelij belirtileri var ama pskolajk olrk dogurcam artk:) ne kadara aliyosun erken gebelik testini
Canim hem maddi hem manevi yazik ediyosun kendine biraz daha beklemelisin.. Bence sabirli olmalisin ne gerek var bir teste 25tl vermek25tl ye aldm cnm adet oncesi ve iliskdn 7 gun sora sonc veriyoms benim gene negatif cikti gene adette gormedim hala ben anlamiyorum hep negatif adette yok hamilelij belirtileri var ama pskolajk olrk dogurcam artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?