Biz gerçekilme yöntemiyle korunuyoruz bende korunmuyorum eşimde korunmuyor bu ay 4.5 kez oldu adet olsaydım umutlanmazdım ama adetimde geçti bende adetten 2 gün onda beyaz ve şeffaf akıntılar gelmeye başladı adet günümde sancıdan iki büklüm oldum şimdi hiç bir agrum yok sadece beyaz akıntı bol kasıgımda batma ve seyirmeler var bilmiyorum ki zevk suyu ile de hamile kalınıyor diye okumuştum içime boşalma olmadı ama zevksuyundan olursa ancak olur.bir kaç gündür mide bulantımda başladı inşallah hamileyizdir canım
Durumlar nasıl varmı bi gelişme
2 hafta zor geçecek ama zamana bıraktım canım eğer olacağı varsa iki haftada 6/7. Haftalık bebek olur hayırlısıBizde aynı yöntemle korunuyoruz 2 senedir bişey olmadı ama bu ay kaçamak oldu yumurtlama günümde. Sen bence hamilesin cnm bulantı da başladığına göre :)
Hadi hayırlısı bakalım gelişmeleri aktarırsın:)))Gecikmemin 2. Günü cnm olmadım daha
Aktarırım tabi cnm :) akıntım çoğaldı adetten önce hep kuru olurdum herhalde bu sefer gebelik testinde doğru çıkar diye düşünüyorumHadi hayırlısı bakalım gelişmeleri aktarırsın:)))
Hemde Nasıl zor geçer ya ben çatlardım herhalde2 hafta zor geçecek ama zamana bıraktım canım eğer olacağı varsa iki haftada 6/7. Haftalık bebek olur hayırlısı
İnşallah olmazsın canım belki dururBende adet oluyorum galiba lekelenmeler oldu düşük bi ihtimaldi zaten ama bakalım hiç adet Ağrı'm yok biraz sabah olmuştu kesin olucam dedim az önce geldi biraz
İnşallah olmazsın canım belki durur
Hayırlısı olsun canım geçmiş olsun kendini sıcak tutOldum cnm oldum Ağrı'larım başladı sökülüyorum baya baya sevindim mi üzüldüm mü bilemedim aradayım
Hadi ya oldun mu?hayırlısıOldum cnm oldum Ağrı'larım başladı sökülüyorum baya baya sevindim mi üzüldüm mü bilemedim aradayım
Oldum cnm oldum Ağrı'larım başladı sökülüyorum baya baya sevindim mi üzüldüm mü bilemedim aradayım
Kızlar bugün adet oldum gecikmenin 15. Gününde geldi kırmızılar Hayırlısı olsun ben de sevindim aslında hem bebeğim küçük hemde hayırlısı buymuş demekki.Hadi ya oldun mu?hayırlısı
Aaaaa çok şaşırdım canım ya neyse hayirlısı olsun biraz daha büyusun bebişinKızlar bugün adet oldum gecikmenin 15. Gününde geldi kırmızılar Hayırlısı olsun ben de sevindim aslında hem bebeğim küçük hemde hayırlısı buymuş demekki.
Bence de hayırlısı öyleymiş. Bebeğinin tadını çıkar tekrar olur elbet hayırlı Kandil'ler :)Kızlar bugün adet oldum gecikmenin 15. Gününde geldi kırmızılar Hayırlısı olsun ben de sevindim aslında hem bebeğim küçük hemde hayırlısı buymuş demekki.
Sağol canım seninde kandilin kutlu olsun sen de minik kızının tadını çıkar Allah hayırlı zamanda kardeş verir kızlarımıza inşallahBence de hayırlısı öyleymiş. Bebeğinin tadını çıkar tekrar olur elbet hayırlı Kandil'ler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?