Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Bizde aynı yöntemle korunuyoruz 2 senedir bişey olmadı ama bu ay kaçamak oldu yumurtlama günümde. Sen bence hamilesin cnm bulantı da başladığına göre :)

Bu arada kızlar bende adet olmadım daha ayakta durunca belim feci şekilde ağrıyor alt tarafımda sanki akıntı hissi oluyo wc ye gidiyorum yok

Bizde aynı yöntemle korunuyoruz 2 senedir bişey olmadı ama bu ay kaçamak oldu yumurtlama günümde. Sen bence hamilesin cnm bulantı da başladığına göre :)
2 hafta zor geçecek ama zamana bıraktım canım eğer olacağı varsa iki haftada 6/7. Haftalık bebek olur hayırlısı

Bugünde kırmızılar gelmedi hafif kasık ağrısı ve mide bulantıdından başka bir şey yok

Çin takvimine göre cinsiyete baktım 31 yaşındayım bu ay yani martta hamile kaldıysam erkek çıkıyor hayırlısı ilk bebegimdede hep kız çıkmkştı kızım oldu

Bende adet oluyorum galiba lekelenmeler oldu düşük bi ihtimaldi zaten ama bakalım hiç adet Ağrı'm yok biraz sabah olmuştu kesin olucam dedim az önce geldi biraz

Bende adet oluyorum galiba lekelenmeler oldu düşük bi ihtimaldi zaten ama bakalım hiç adet Ağrı'm yok biraz sabah olmuştu kesin olucam dedim az önce geldi biraz
İnşallah olmazsın canım belki durur

Mrb kızlar 21 . Gün pregesteron tahlili yaptırmıştım 12.51 çıkmıştı. Hesabı tutturanadim 6 şubatta regl oldum normalde 3 gün öne atardi yani martta olmam lazımdı gene 6 Mart regl oldum suan 3 nisan Regl olmalıydım hala da olmadım inş hamileyimdir 28 gunde bir regl oluyorum lütfen yardim

Kızlar bugün adet oldum gecikmenin 15. Gününde geldi kırmızılar Hayırlısı olsun ben de sevindim aslında hem bebeğim küçük hemde hayırlısı buymuş demekki.
Aaaaa çok şaşırdım canım ya neyse hayirlısı olsun biraz daha büyusun bebişin

Kızlar bugün adet oldum gecikmenin 15. Gününde geldi kırmızılar Hayırlısı olsun ben de sevindim aslında hem bebeğim küçük hemde hayırlısı buymuş demekki.
Bence de hayırlısı öyleymiş. Bebeğinin tadını çıkar tekrar olur elbet hayırlı Kandil'ler :)

Bence de hayırlısı öyleymiş. Bebeğinin tadını çıkar tekrar olur elbet hayırlı Kandil'ler :)
Sağol canım seninde kandilin kutlu olsun sen de minik kızının tadını çıkar Allah hayırlı zamanda kardeş verir kızlarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…