• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Arkadaşlar bir buçuk aylık evliyim. Evlendikten iki hafta sonra adet oldum bir kaç kez korunmadığımız halde. Adetten sonrada korunmazdık iki hafta sonra test yaptım hamile değilim üzerinden bir hafta geçti ama hiç korunmuyoruz ama mide Ağrı'm be hafif bulantım oluyo bir daha test yapmaya cesaretim yok hamile kalma riskim çokken hamile olmamam da korkuttu beni sizce Bi doktora giymeliymiyim yoksa daha erkenmi

Ne yaptın bilmiyorum ama bence erken. Kendine ve vücuduna biraz zaman tanı. Biz de uzun süredir deniyoruz ama hala hiçbir şey yok maalesef , inancımı yitirmeden bekliyorum sadece Hoppa

elam arkadaşlar daha önce klomen kullandım 2 kez. 2sinde de malesef olmadı.son 2 aydır akışına bıraktım. 5 6 gün var adetime şuan. 2 3 gündür kasıklarda ağrı batma aşırı durumda. kramp falan oluyor bazen. ve bugün sabah uyandığımda lavaboda akıntıyla birlikte kahverengimsi bişeyler de geldi. demin tekrar wc ye gttim. sabah peçete koymuştum belki adet falan olurum diye.peçetede yine kahverengi akıntı vardı. umarım hayırlısı olur. :110:

Hamilelik gibi duruyor anlattıkların sanki yerleşme kanaması yaşıyorsun hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK54:

Hamilelik gibi duruyor anlattıkların sanki yerleşme kanaması yaşıyorsun hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK54:
İnş öyledir ama dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.adetime 4 5gün var.biraz daha bekliyim.hayırlısı olsun :KK43:

Simdi sira bende kizlar :) ben anlatiyorum klomen.tedavisi goruyorum doktorum adetin 15.gunu duphaston icmemi soyledi ilacimin bitmesine 3gun kaldi ama felaket bel agrisi ve gogus agrisi cekiyorum ilk hamileligimdede bogle olmustu ama tabi kendimi cok da.kaptirmak istemiyorum . ne diyosunz varmidir sizce bu ay 3kere dusuk yaptim ucununde belirtileri cok farkliydi

Kizlarr benimde sol yumurtaligima sanki igne batiyor ara ara baya yerimden sicriyorum basim savruluyo gozlerim karario adet duzensizligi var bende ama en gec 3 gun oynuyodu son zamanlarda bu sefer adetim 2 gun gecti belimde agri gogusumde bi acima var akintim oluyo adet olcak gibi deyilim simdi bebekte bekleyince 2 gun gecmesi bile umut veriyo acaba eczaneden test alip yapsam 2 gun gecikmesiyle cikarmi ?

İnş öyledir ama dün akşam erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.adetime 4 5gün var.biraz daha bekliyim.hayırlısı olsun :KK43:
Bencede bekle canim cok erken yapmissin ne kadara aliyosun erken gebelik testini

Kizlarr benimde sol yumurtaligima sanki igne batiyor ara ara baya yerimden sicriyorum basim savruluyo gozlerim karario adet duzensizligi var bende ama en gec 3 gun oynuyodu son zamanlarda bu sefer adetim 2 gun gecti belimde agri gogusumde bi acima var akintim oluyo adet olcak gibi deyilim simdi bebekte bekleyince 2 gun gecmesi bile umut veriyo acaba eczaneden test alip yapsam 2 gun gecikmesiyle cikarmi ?
Varsa cikabilir canim insallah Hamilesindir cikmasa bile hemen umitsizlige kapilma cesaretin varsa yap canim

Yaptim negafit :KK43: ama erken gebelik testi diye bisey varmis acaba ayni normal test mi yoksa farklimi bilginiz varmi
Bende pek bilmiyorum canim ben hep 4tl lik testlerden yapiyordm hamile olunca cikiyodu yani guveniyorum ben onlara ayrica bende 2.hamileligimde 2gun gecmisti yapmistin test cikmamisti 9.gun cikmisti ve degerim cok dusuktu zaten dusuj yapmistim seninde gec dollenme olmus olabilir bence beklesen daha iyi olur surekli test yapmaktan biktigim icin yemin ettim bende 11ine kadar yapmicam diye sen de dene bak kafan daha rahat oluyo :)

Tamam canim bende internette gordum heveslendiydim
Guzel bisey de iste cikmayinca insan yikiliyo hele ben yani asiri derecede uzuluyorum o gunum hep bi buruk geciriyorum hic test yapmaya cesaretim yok hersey Allahtan ama genede uzuluyorum cikmayinca

:) ne kadara aliyosun erken gebelik testini
25tl ye aldm cnm adet oncesi ve iliskdn 7 gun sora sonc veriyoms benim gene negatif cikti gene adette gormedim hala ben anlamiyorum hep negatif adette yok hamilelij belirtileri var ama pskolajk olrk dogurcam artk

25tl ye aldm cnm adet oncesi ve iliskdn 7 gun sora sonc veriyoms benim gene negatif cikti gene adette gormedim hala ben anlamiyorum hep negatif adette yok hamilelij belirtileri var ama pskolajk olrk dogurcam artk
Canim hem maddi hem manevi yazik ediyosun kendine biraz daha beklemelisin.. Bence sabirli olmalisin ne gerek var bir teste 25tl vermek

Oyle valla canimda insan heveslenince gozu gormuyo negatf ckncada keske almasaydm dedm ☺ biraktim artik ne zamanki midem cok bulanir gobusum cikar o zaman yapcan test

Back