Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Allah sabır versin,Allah gönlüne göre versin inşallah

Sende durumlar nasıl Handan?Olmadın dimi?
Olmadım cnm ve bugün 2 saat önce test yaptım oncomed marka negatif çıktı. Sol kasık batması ve çok aç kalınca baş dönmesi devam ediyo bi de feci bel Ağrı'sı eklendi belki de olucam bebiş olsaydı çıkardı çoktan

Hayırlısı olsun senin kızın kaç yaşında?

Mrb arkadaşlar pregesteron tahlili yaptırdım dün 21. Günüm dü sonuç 12.51 çıktı. Bugün 22 . Günü idrarda sonra tuvalet kağıdın da lekelenme oldu 5 aydan beri korunmuyoruz .

bu günde bitti ben dede gelen giden yok 7. gün bitti inşallah hepimiz hamileyizdir kızlar

korunuyormuydunuz cnm? Bence sen hamilesin 1 hafta geçmiş baksana Benimde bugün adet günümdü olmadım sol kasığım batıyor ve belim acayip ağrıyor az öncede beyaz akıntı gelmiş çamaşırıma içimden geçiyor sanki hamileyim

Biz gerçekilme yöntemiyle korunuyoruz bende korunmuyorum eşimde korunmuyor bu ay 4.5 kez oldu adet olsaydım umutlanmazdım ama adetimde geçti bende adetten 2 gün onda beyaz ve şeffaf akıntılar gelmeye başladı adet günümde sancıdan iki büklüm oldum şimdi hiç bir agrum yok sadece beyaz akıntı bol kasıgımda batma ve seyirmeler var bilmiyorum ki zevk suyu ile de hamile kalınıyor diye okumuştum içime boşalma olmadı ama zevksuyundan olursa ancak olur.bir kaç gündür mide bulantımda başladı inşallah hamileyizdir canım

Durumlar nasıl kızlar?

Bugünde temizzz tatlım.senden de güzelmi haberler.canım ben yapamıyorum test ama siz yapın inşallah pozitifi görürsünüz
Bizde o yontemle korunuyoruz canim bu ay bi kaza olmustu bende acaba mi dedim ama 26 adet oldum

inşallah hamilesindir canim.bende de öyle akıntı oldu dün iki defa yoğun geldi.adet olmam gerekiyor bugün ama daha olmadım.

normalde adet olmadan genelde bel bacak karın ağrısı olurdu.şimdi hicbir belirti yok.sadece sag kasık ağrısı bide dün akıntı vardi.ben test icin bekliyecem.sen yapsana hamile olma ihtimalin yüksek.bize de haber ver canım

İnşallah hamikesindir canım.ben normalde kuru yumdur ama bu ay sürekli akıntı geldi önceki sayfalara yazmıştıö iki haftasonra ancak test yapabilecegim.çünkü doğuda merkezden çok uzak bir yerde oturuyorum hemde eşim istemiyor.2 haftasında memleketimize gideceğiz orada hem test yapacağım hemde ailelerinde desteğiyle eşime kabul ettireceğim eğer hamileysem.aslında hormonlarım bayağı bozuk birde 1 yıl önce doğum yaptım hala emziriyorum belki o yüzden de adetin gecikmiş olabilir ama. Son 3 aydır hep 30 günde bir oluyordum düzelmişti biraz.bebeğim 1 yasında 3 öğüm yemek yiyor sadece uykuya dalarken etmiyor sütümde bitmek üzere zaten.hayırlısı olsun almaya imkânın varsa sende bir test yap inşallah pozitif çıkar

Durumlar nasıl varmı bi gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…