Mrhb kızlar benimde adetin geçeli 5 gün oldu akıntım çok arttı bacakların belim kaşıkların agrıyor adet olacağım gün ağrıdan duramadım ama günüm geçti adet olmadım.benimde 1 yasında bir kıxım var eşim bebek istemiyor ben çok istiyorum hastaneye yada eczaneye elimden gizli gitmem mümkün değil ama 2 hafta sonra annemlere memlekete gideceğim orda test yapacağım merakla bekliyorum ben de hayırlısı olsun.
2hafta nasıl dayanacaksın canım ya eşine söylesen eninde sonunda öğrenecekMrhb kızlar benimde adetin geçeli 5 gün oldu akıntım çok arttı bacakların belim kaşıkların agrıyor adet olacağım gün ağrıdan duramadım ama günüm geçti adet olmadım.benimde 1 yasında bir kıxım var eşim bebek istemiyor ben çok istiyorum hastaneye yada eczaneye elimden gizli gitmem mümkün değil ama 2 hafta sonra annemlere memlekete gideceğim orda test yapacağım merakla bekliyorum ben de hayırlısı olsun.
Ben oluyorum galiba lekelenmeler başladıKomşun falan yok mu canm ona aldır :) 5 gün geçmiş bende merak ettim şimdi :)
Hadi ya bende hala tık yok belim feci şekilde ağrıyorBen oluyorum galiba lekelenmeler başladı
Bende tam sökülemedim peçeteye sildikçe az az geliyorHadi ya bende hala tık yok belim feci şekilde ağrıyor
Komşun falan yok mu canm ona aldır :) 5 gün geçmiş bende merak ettim şimdi :)
. Yeni taşımdık arkadaşımda yok komşumda eşimde iyi birisi ama çok agresif çok tepki verebilir kızıma hamileyken bile beni el üstünde tutmak yerine kızdı bağırdı 9 ayı zehir etti ama kalbi çok iyi memlekete gidince ailelerin yanında söylerim eğer pozitif çıkarsa kötü tepki veremez o zaman hemde kabullenir2hafta nasıl dayanacaksın canım ya eşine söylesen eninde sonunda öğrenecek
Allah kolaylık versin,olsan da olmasanda haberdar et.... Yeni taşımdık arkadaşımda yok komşumda eşimde iyi birisi ama çok agresif çok tepki verebilir kızıma hamileyken bile beni el üstünde tutmak yerine kızdı bağırdı 9 ayı zehir etti ama kalbi çok iyi memlekete gidince ailelerin yanında söylerim eğer pozitif çıkarsa kötü tepki veremez o zaman hemde kabullenir
. Yeni taşımdık arkadaşımda yok komşumda eşimde iyi birisi ama çok agresif çok tepki verebilir kızıma hamileyken bile beni el üstünde tutmak yerine kızdı bağırdı 9 ayı zehir etti ama kalbi çok iyi memlekete gidince ailelerin yanında söylerim eğer pozitif çıkarsa kötü tepki veremez o zaman hemde kabullenir
Bende tam sökülemedim peçeteye sildikçe az az geliyor
Evet canım tamamen oluyorum,hayırlısı olsun inşallah sen olmazsın...Hadi ya oldun mu cnm tamamen ? Benimde Bugün annemler ablamlar vardı yazamadım acayip şekilde başım döndü hep çok tuhaftım kasığım da çok ağrıdı ayakta olduğum için çok halsizim bugün
Kısmet değilmiş cnm eşini kandır bence :) oğulların kaç yaşındaydı?Evet canım tamamen oluyorum,hayırlısı olsun inşallah sen olmazsın...
8 ve 3yaşında oğullarım canım.Bu sene tayin bekliyoruz eşim asker, eğer doguda kötü yer çıkarsa biz memlekete gidicez, şu tayinler belli olsun bakalımKısmet değilmiş cnm eşini kandır bence :) oğulların kaç yaşındaydı?
Allah hayırlı kapılar açsın evlatlarını size bağışlasın8 ve 3yaşında oğullarım canım.Bu sene tayin bekliyoruz eşim asker, eğer doguda kötü yer çıkarsa biz memlekete gidicez, şu tayinler belli olsun bakalım
Amin...Allah hayırlı kapılar açsın evlatlarını size bağışlasın
Allah daha iyi etsin eşini O huylarından feragat eder inşallah. Benim eniştem de hem öksüz hem yetim o da aynı ana baba sevgisi görmediği bilmediği için ablama ve çocuklarına hayatı zehir etti.çocukları daha küçüklükten hır gür bağırmalı şiddete maruz kaldılar psikolojileri bozuldu bizim aile iyi olmasa o çocukların durumu daha kötüye giderdi boşanma durumları oldu korktu Ada'm biraz daha düzeldi ama geçmişin izleri silinmiyor ben 5 yaşında tanıdım şimdi 26 yaşındayım etkisi Bnm bile üzerimde hala. Kardeşim sana tavsiyem bi çocuk daha yapmadan önce iyice düşün hem kızın daha küçük onu biraz büyütün aile yaşantınızı tam bilemem ama aile sevgisi görmemiş bi insan maalesef ki güzel şeyler yaşatamıyorEşim aslında özünde çok iyi birisi ama çocukluğundan beri çok travmalar atlatmış annebabası boşanmış üvey anne büyütmüş sevgi görmemiş Allah yardım etmiş memur olmuş ama hayata karşı hep tepkili ben onu böyle kabul ettim sadece sinirli kendiside memnun değil psikologa bike gitti ama düzelmedi . Benim bir dediğini iki etmez süorizler yapar ama arada bir eser gürler eşimi çok seviyorum herşeyiyle.Benden şimdiye kadar birşey esirgemedi ama mülayim bir insanda değil
Haklısın canım akşam eşimle konuştum biraz dünyada onu gerçekten sebebin ben olduğunu neden beni yerden yere vurduğunu sordum ben seni üzmek istemiyorum ama oluyor işte diyor.Aslında sinirli bir eş hiçbir zaman istemedim ama birazda sonradan oldu 4 senelik evliyiz son iki yıldır doğudayız eşim güvenlik görevlisi geceli gğndüzlü çalışıyor bıktı bunaldı artık ondan donra iyice agresifleşti en ufak şeye kızar oldu.daha 2 yılımız daha var inşallah hayırlısıyla görevini tamamlar gideriz bir yanda terörde var yüregiz agzımızda her gün dualarla yolluyırum ayda bir ancak ihtiyaçlarınızı almak için markete gidiyoruz Allah doğuda görev yapan herkesin yardımcısı oldun.Allah daha iyi etsin eşini O huylarından feragat eder inşallah. Benim eniştem de hem öksüz hem yetim o da aynı ana baba sevgisi görmediği bilmediği için ablama ve çocuklarına hayatı zehir etti.çocukları daha küçüklükten hır gür bağırmalı şiddete maruz kaldılar psikolojileri bozuldu bizim aile iyi olmasa o çocukların durumu daha kötüye giderdi boşanma durumları oldu korktu Ada'm biraz daha düzeldi ama geçmişin izleri silinmiyor ben 5 yaşında tanıdım şimdi 26 yaşındayım etkisi Bnm bile üzerimde hala. Kardeşim sana tavsiyem bi çocuk daha yapmadan önce iyice düşün hem kızın daha küçük onu biraz büyütün aile yaşantınızı tam bilemem ama aile sevgisi görmemiş bi insan maalesef ki güzel şeyler yaşatamıyor
Hmm evet doğuda olmanızın da stresi vardır ülkemiz hiç iyi şeyler yaşamıyor Allah köklerini kurutsun inşallah bizleri de korusun inşallah bol bol dua yapacak başka bişeyimiz yok. Ama sen sabret çocuk için cnm en azından kendinizi güvene alana kadarHaklısın canım akşam eşimle konuştum biraz dünyada onu gerçekten sebebin ben olduğunu neden beni yerden yere vurduğunu sordum ben seni üzmek istemiyorum ama oluyor işte diyor.Aslında sinirli bir eş hiçbir zaman istemedim ama birazda sonradan oldu 4 senelik evliyiz son iki yıldır doğudayız eşim güvenlik görevlisi geceli gğndüzlü çalışıyor bıktı bunaldı artık ondan donra iyice agresifleşti en ufak şeye kızar oldu.daha 2 yılımız daha var inşallah hayırlısıyla görevini tamamlar gideriz bir yanda terörde var yüregiz agzımızda her gün dualarla yolluyırum ayda bir ancak ihtiyaçlarınızı almak için markete gidiyoruz Allah doğuda görev yapan herkesin yardımcısı oldun.
Canım ben 31 yaşındayım daha önce Anakarada oturuyorduk iki tane kaybettim biri 9 haftalık diğeri 6 haftalık o kadar çok üzüldüm ağladım hormonların bozuldu kızına ikiciyi kaybettikten 1 ay sonra hamile kaldım kan sulandırıcı iğnelerle protestanlarla yata yata 9 ayı geçirdim zaten hormonların bozuk yaşım geçişte şansım azalmadan 2.ciyi istiyorum çok mu şey istiyorum Allahım hayırlısını versin hepimizeHmm evet doğuda olmanızın da stresi vardır ülkemiz hiç iyi şeyler yaşamıyor Allah köklerini kurutsun inşallah bizleri de korusun inşallah bol bol dua yapacak başka bişeyimiz yok. Ama sen sabret çocuk için cnm en azından kendinizi güvene alana kadarama bi de şöylesi var o stresliyse sende onun kdr streslisin doğudasınız ve onu işe gönderiyorsun yalnızsın sende ona bunları söyle öyle agresifleştiği Zaman belki yumuşar
Geçmiş olsun cnmCanım ben 31 yaşındayım daha önce Anakarada oturuyorduk iki tane kaybettim biri 9 haftalık diğeri 6 haftalık o kadar çok üzüldüm ağladım hormonların bozuldu kızına ikiciyi kaybettikten 1 ay sonra hamile kaldım kan sulandırıcı iğnelerle protestanlarla yata yata 9 ayı geçirdim zaten hormonların bozuk yaşım geçişte şansım azalmadan 2.ciyi istiyorum çok mu şey istiyorum Allahım hayırlısını versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?