Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Bende Arzu.Yok yapmadım canım ya beklemeye karar verdim.Sen ne yaptın?

Test aldım bende ama yapmak gelmiyo içimden kararsızım bende bekliycem sanırım
Aldınsa yarın ilk idrarinla yapsana en azindan acabalar kalkar.Eczane uzak bana çarşıya insem bende alıcam:))

Aldınsa yarın ilk idrarinla yapsana en azindan acabalar kalkar.Eczane uzak bana çarşıya insem bende alıcam:))

Çıkar mı Sence ya? Bi de bugün eczacı bebe time marka test verdi internette hiç olumlu şeyler okumadım bu test Hakkı'nda bozuk yanlış sonuç veriyor yazmış çoğu kişi

Çıkar mı Sence ya? Bi de bugün eczacı bebe time marka test verdi internette hiç olumlu şeyler okumadım bu test Hakkı'nda bozuk yanlış sonuç veriyor yazmış çoğu kişi
Evet o test pek güvenilir değilmiş ama bi dene bakalım ne çıkacak

Testi yaptım negatif ama hala mide kazınmalarım sol kasık batmalarım bel Ağrı'm devam ediyor belki de adet belirtileridir

Testi yaptım negatif ama hala mide kazınmalarım sol kasık batmalarım bel Ağrı'm devam ediyor belki de adet belirtileridir
Hadi ya,benim 3gündür ağrım yok bende olucam herhalde zaten benim az bi ihtimaldi bekleyelim bakalım

Senin bi kızın var herhalde,ikinciyi istiyor musunuz yoksa bu ay sixinde mi kaza oldu.Benim iki oglum var ama bitane daha olsun isterim yani

Senin bi kızın var herhalde,ikinciyi istiyor musunuz yoksa bu ay sixinde mi kaza oldu.Benim iki oglum var ama bitane daha olsun isterim yani
Evet 1 kızım var kaza oldu bizimki de ama çok az kaçtı olursa çok sevinirim olmazsa da bi süre daha bekliycem en azından kendi evime geçene kadar

Evet 1 kızım var kaza oldu bizimki de ama çok az kaçtı olursa çok sevinirim olmazsa da bi süre daha bekliycem en azından kendi evime geçene kadar
Olacak olunca bir damlası yeter adet olana kadar umut var

Bende hala tık yok adet belirtisi yok sol kasık batması devam ediyor

Mrhb kızlar benimde adetin geçeli 5 gün oldu akıntım çok arttı bacakların belim kaşıkların agrıyor adet olacağım gün ağrıdan duramadım ama günüm geçti adet olmadım.benimde 1 yasında bir kıxım var eşim bebek istemiyor ben çok istiyorum hastaneye yada eczaneye elimden gizli gitmem mümkün değil ama 2 hafta sonra annemlere memlekete gideceğim orda test yapacağım merakla bekliyorum ben de hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…