Gördüm canm silik çizgi görünüyor :)) ikimizde birbirimizden heyecanlı Hakkı'mızda hayırlısı :))Hamileligi idrar testinde ne zaman öğrendiniz adlı topicte 680.sayfa da benim test bi baksana
Amin canim:)))Gördüm canm silik çizgi görünüyor :)) ikimizde birbirimizden heyecanlı Hakkı'mızda hayırlısı :))
Yaptın mı canm test? :) bu arada adın neydi ben HandanAmin canim:)))
Test aldım bende ama yapmak gelmiyo içimden kararsızım bende bekliycem sanırımBende Arzu.Yok yapmadım canım ya beklemeye karar verdim.Sen ne yaptın?
Aldınsa yarın ilk idrarinla yapsana en azindan acabalar kalkar.Eczane uzak bana çarşıya insem bende alıcam:))Test aldım bende ama yapmak gelmiyo içimden kararsızım bende bekliycem sanırım
Aldınsa yarın ilk idrarinla yapsana en azindan acabalar kalkar.Eczane uzak bana çarşıya insem bende alıcam:))
Evet o test pek güvenilir değilmiş ama bi dene bakalım ne çıkacak
Çıkar mı Sence ya? Bi de bugün eczacı bebe time marka test verdi internette hiç olumlu şeyler okumadım bu test Hakkı'nda bozuk yanlış sonuç veriyor yazmış çoğu kişi
Evet o test pek güvenilir değilmiş ama bi dene bakalım ne çıkacak
Hadi ya,benim 3gündür ağrım yok bende olucam herhalde zaten benim az bi ihtimaldi bekleyelim bakalımTesti yaptım negatifama hala mide kazınmalarım sol kasık batmalarım bel Ağrı'm devam ediyor belki de adet belirtileridir
Aynen benim de az bi ihtimaldi ama insan iyi kaptırıyor kendini :)Hadi ya,benim 3gündür ağrım yok bende olucam herhalde zaten benim az bi ihtimaldi bekleyelim bakalım
Evet 1 kızım var kaza oldu bizimki de ama çok az kaçtıSenin bi kızın var herhalde,ikinciyi istiyor musunuz yoksa bu ay sixinde mi kaza oldu.Benim iki oglum var ama bitane daha olsun isterim yani
Olacak olunca bir damlası yeterEvet 1 kızım var kaza oldu bizimki de ama çok az kaçtıolursa çok sevinirim olmazsa da bi süre daha bekliycem en azından kendi evime geçene kadar
Olacak olunca bir damlası yeteradet olana kadar umut var
Ben olacak gibiyim karnımda tuhaf bi agrı var,kasıklarım sızlıyorBende hala tık yokadet belirtisi yok sol kasık batması devam ediyor
Ben olacak gibiyim karnımda tuhaf bi agrı var,kasıklarım sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?