Canım dayanamadım bugunde yaptim ama bişey çıkmadı,olsa silikte olsa çıkardı herhalde,valla ben istiyorum bi tane daha ama eşim istemiyor kısmet bakalım.
Aynen ya gelmez bu haftasonu iki oglumda da ilk denemede olmustu bu ayda tehlikeli gunlerde kaza olunca ümitlendim açıkcasıHayırlısı olsun o zaman adet gününe kdr sabır çekicez artık :) bende az önce wc de fark ettim tuvaletimi yaparken beyaz beyaz damlıyor iç çamaşırıma akıntı da gelmiş kızımda da aynısı olmuştu. Ay düşün düşün kafayı yicem
Aynen ya gelmez bu haftasonu iki oglumda da ilk denemede olmustu bu ayda tehlikeli gunlerde kaza olunca ümitlendim açıkcası
Tabii mutlaka yazarım:))))Olursa eşine büyük süpriz olur :)) benim eşimin çok sevineceği bariz belli de Hakkı'mızda hayırlısını versin rabbim ben sonucu buraya yazarım sende yaz olur mu :)
Bat ne zaman senin?Benim kasıkta batmalarım başladı ara ara ve akıntım iyice çoğaldı hep ıslak gibi hissediyorum ve hafif adet olacakmışım gibi ağrı oluyo üstüne gaz alttan üstten :)) Gebelik testi aldım ama 3 gün kalaya kdr beklemeyi düşünüyorum.
Bat ne zaman senin?
Benimde 29 şubat Sat ama bazen bikaç gün atiyor cumartesiden itibaren bekliycem adeti,kasık batması bende de oluyor bugün öğürtü oldu ama psikolojikte olabiliyorYa şubat ayında 26 sında olmam gerekirken 29 unda oldum. Genelde 28 günde bir oluyorum 28 inde diye hesapladım yani haftaya pazartesi. Bi de şu an kasıklarımdan dizlerime inen bi sızı var adet olacakmışım gibi. Belki de çok dinliyorum kendimi. Sen ne durumdasın?
Benimde 29 şubat Sat ama bazen bikaç gün atiyor cumartesiden itibaren bekliycem adeti,kasık batması bende de oluyor bugün öğürtü oldu ama psikolojikte olabiliyor
Fotosunu atsana gözükür mü fotoda?Dayanamadım bende test yaptım az önce hayalet gibi varla yok arası çıktı 2. Çizgi kafam karıştı bi kaç gün sonra bi daha tekrarlicam
Sabah sadece beyazlık vardı şimdi böyle olmuş. :/ çok şaşırdım pembe silik bi çizgi var. Ya bugün bi de ağır iş yaptım koltuk kaldırdım kaldırırken sol kasığım battı ve iş bitti şu an belim kopuyorFotosunu atsana gözükür mü fotoda?
Benimde dün akşam sol kasığım çok ağrıdı.Elimde test olsa bende yapıcam :)))Sabah sadece beyazlık vardı şimdi böyle olmuş. :/ çok şaşırdım pembe silik bi çizgi var. Ya bugün bi de ağır iş yaptım koltuk kaldırdım kaldırırken sol kasığım battı ve iş bitti şu an belim kopuyor
Sence var mı gördün mü testi? Ama kaç saat sonra çıktı ne kdr doğru bi sonuç bilemiyorumBenimde dün akşam sol kasığım çok ağrıdı.Elimde test olsa bende yapıcam :)))
Fortune şu 5 liralık testlerdenTestin markası ne?
Valla pembelik var ama dağılmış gibi çok mu damlattın?Benimde cuma gunu ilk idrarla yaptığım testte 3 saat sonra ikinci cizgi gayet belliydi hatta fotosunu yüklemistim buraya,pazar günü gün ortasında yaptığımda birşey çıkmamıştı.Sence var mı gördün mü testi? Ama kaç saat sonra çıktı ne kdr doğru bi sonuç bilemiyorum
Çok damlattım ama ilk başta bembeyazdı o çizgi bende anlamadım. Ama bence ne olursa olsun hamilelik yoksa pembelik olmaz bence. Bi bakıyım yüklediğin fotoya göremedim.Valla pembelik var ama dağılmış gibi çok mu damlattın?Benimde cuma gunu ilk idrarla yaptığım testte 3 saat sonra ikinci cizgi gayet belliydi hatta fotosunu yüklemistim buraya,pazar günü gün ortasında yaptığımda birşey çıkmamıştı.
Hamileligi idrar testinde ne zaman öğrendiniz adlı topicte 680.sayfa da benim test bi baksanaÇok damlattım ama ilk başta bembeyazdı o çizgi bende anlamadım. Ama bence ne olursa olsun hamilelik yoksa pembelik olmaz bence. Bi bakıyım yüklediğin fotoya göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?