Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Canım dayanamadım bugunde yaptim ama bişey çıkmadı,olsa silikte olsa çıkardı herhalde,valla ben istiyorum bi tane daha ama eşim istemiyor kısmet bakalım.

Hayırlısı olsun o zaman adet gününe kdr sabır çekicez artık :) bende az önce wc de fark ettim tuvaletimi yaparken beyaz beyaz damlıyor iç çamaşırıma akıntı da gelmiş kızımda da aynısı olmuştu. Ay düşün düşün kafayı yicem

Aynen ya gelmez bu haftasonu iki oglumda da ilk denemede olmustu bu ayda tehlikeli gunlerde kaza olunca ümitlendim açıkcası

Aynen ya gelmez bu haftasonu iki oglumda da ilk denemede olmustu bu ayda tehlikeli gunlerde kaza olunca ümitlendim açıkcası

Olursa eşine büyük süpriz olur :)) benim eşimin çok sevineceği bariz belli de Hakkı'mızda hayırlısını versin rabbim ben sonucu buraya yazarım sende yaz olur mu :)

Olursa eşine büyük süpriz olur :)) benim eşimin çok sevineceği bariz belli de Hakkı'mızda hayırlısını versin rabbim ben sonucu buraya yazarım sende yaz olur mu :)
Tabii mutlaka yazarım:))))

Benim kasıkta batmalarım başladı ara ara ve akıntım iyice çoğaldı hep ıslak gibi hissediyorum ve hafif adet olacakmışım gibi ağrı oluyo üstüne gaz alttan üstten :)) Gebelik testi aldım ama 3 gün kalaya kdr beklemeyi düşünüyorum.

Bat ne zaman senin?

Bat ne zaman senin?

Ya şubat ayında 26 sında olmam gerekirken 29 unda oldum. Genelde 28 günde bir oluyorum 28 inde diye hesapladım yani haftaya pazartesi. Bi de şu an kasıklarımdan dizlerime inen bi sızı var adet olacakmışım gibi. Belki de çok dinliyorum kendimi . Sen ne durumdasın?

Benimde 29 şubat Sat ama bazen bikaç gün atiyor cumartesiden itibaren bekliycem adeti,kasık batması bende de oluyor bugün öğürtü oldu ama psikolojikte olabiliyor

Benimde 29 şubat Sat ama bazen bikaç gün atiyor cumartesiden itibaren bekliycem adeti,kasık batması bende de oluyor bugün öğürtü oldu ama psikolojikte olabiliyor

Ya benimki psikolojik gibi durmuyor kasığım adet olacakmışım gibi sanki sökülmüyor gibi. Nasıl psikolojik olur böyle belirtiler şaşıyorum ama inşallah psikolojik değildir yoksa kendimi salak gibi hissederim :))

Dayanamadım bende test yaptım az önce hayalet gibi varla yok arası çıktı 2. Çizgi kafam karıştı bi kaç gün sonra bi daha tekrarlicam

Fotosunu atsana gözükür mü fotoda?
Sabah sadece beyazlık vardı şimdi böyle olmuş. :/ çok şaşırdım pembe silik bi çizgi var. Ya bugün bi de ağır iş yaptım koltuk kaldırdım kaldırırken sol kasığım battı ve iş bitti şu an belim kopuyor

Benimde dün akşam sol kasığım çok ağrıdı.Elimde test olsa bende yapıcam :)))

Sence var mı gördün mü testi? Ama kaç saat sonra çıktı ne kdr doğru bi sonuç bilemiyorum
Valla pembelik var ama dağılmış gibi çok mu damlattın?Benimde cuma gunu ilk idrarla yaptığım testte 3 saat sonra ikinci cizgi gayet belliydi hatta fotosunu yüklemistim buraya,pazar günü gün ortasında yaptığımda birşey çıkmamıştı.

Çok damlattım ama ilk başta bembeyazdı o çizgi bende anlamadım. Ama bence ne olursa olsun hamilelik yoksa pembelik olmaz bence. Bi bakıyım yüklediğin fotoya göremedim.

Çok damlattım ama ilk başta bembeyazdı o çizgi bende anlamadım. Ama bence ne olursa olsun hamilelik yoksa pembelik olmaz bence. Bi bakıyım yüklediğin fotoya göremedim.
Hamileligi idrar testinde ne zaman öğrendiniz adlı topicte 680.sayfa da benim test bi baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…