Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

amin canım inşallah allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. sana ve senin gibi yada daha uzun zamandır evlat hasreti çekenlere allah tez zamanda nasip eder inşallah. dua etmek istemek bizden vermesi nasip etmesi ondan, mevlam neylerse güzel eyler
durum netleştiğinde bu topıcı takip edemeyebilirim yaz bana bi şekilde mutlaka güzel haberlerini bekliyorum

Amin Canım güzel duaların için çok teşekkürler.Rabbim bizimde sesimizi duyup evladımıza kavulturucak inşallah.Mutlaka yazarım sonucuSenin 6 haftalık mı Allahım bize de o günleri görmeyi nasip et noolurr

Kizlar bisey sorcam. Benim bat a 8 gun var. Asiri akintm var sari ve şeffaf akintm. Bide dun gece karnimin alt kisminda agri sizi. asiri siskinlik. Ve bu sabah camasirimda acik kahverengi kanama g ibi lekelenmeler olmus 2 damla felan. Sizce neden olabilir hamilelik belirtileri arasinda bunlar varmi ?? Bunlari yasayip hamile kalanlar varmi??

canım benimde hamileligimde cok akıntım vardi ınsallah hamilesindir. benim 3gun var adetime asırı bel agrim var

Insallah hamileyizdr ama benim umudum yok. Sende akinti nasildi peki?
Ben sogan kuru ictim hamile kalmisim akintim asiri vardi bende sogandan saniyordum simdi adetime 3 gun var akintim az sadece bel agrim cok o kadar insallah hamileyizdir bu arada dusuk yaprim ben 2 defa o yuzden cok istiyorum

Ben sogan kuru ictim hamile kalmisim akintim asiri vardi bende sogandan saniyordum simdi adetime 3 gun var akintim az sadece bel agrim cok o kadar insallah hamileyizdir bu arada dusuk yaprim ben 2 defa o yuzden cok istiyorum
Ayy cok üzüldüm yaa canim. Inşallah en kisa zamanda kavusursun bubkez bebisine. Bende gecen ay soğan kurunu yaptgmda akintm hic yoktu qma bu ay aşırı yogun

Ya arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak 14de regl oldum ama regl dan 10 gün önce acayip göğsüm şişmişti ve ucu karmaya başladı ben gebeyim diye düşündüm ama regl olunca psikolojik dedim fakat kasıkta şişme ve ağrım çok regldan sonra göğüsüm şişkinliği geçmedi ve daha çok karardı 24 günde bir regl oluyorum ama açıkçası ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü regldan sonraki hafta belki yerleşme kanamasıdır diye idrar testi yaptım evde ama sonuçta negatif çıkmıştı ve belirtiler devam ediyor ve açıkçası bekliyorum ama ne olduğunu anlamadım

canım bence bi doktora görün belki jinokolojik bi rahatsızlığın vardır.

Pazartesi gidiciğim çünkü çikolata kistininde belirtileri hamilelik belirtileri gibi hayırlısı artık

kizlar bende bsy sorucam adet duzenliyici renkli bi ilaç varya ondan kullanıyorum iki kutudur.ilkinde kirmizida hemen adet oldum ama bu kutu bitti halen âdet olmadim doktora gittim bugün test yapildi maalesef negatif çıktı ama buarada belim agridan kopuyo resmen kasiklarimda ağrıyor vr hatta bacağımda ne oluyo anlamadim dk basi wc deyim ama tik yok akintimda var.sanki göğüslerimdede sizi var banami oyle geliyor Yarabbim yardim et bana cvp verebilirmisiniz bunlar nedir

Mrblar bende yeni uyeyim 2 senelik evliyim ve hiç korunmama ragmen bebis olmadi ve doktora gttim 4ay önce klomen ilaci verdi kullandm ama kist yapti bende buyumus buyumus 7 . 8 cm olmus ve beni acil Laparoskopi yaptilar ve sonrada doktor bir rahat birak 3 ay falan bekle dedi 4.aya giriyorum ve adetime 5 gun var ama bütün belirtiler var yerimden kalkmak istemiyorum basim catliyor goguslerime dokunamiyrm bacakalrim ayaklarim anlatamm nasıl bir sancı sizi o şekilde agriyor uyku zaten hep var puf bende bebek istyrm artk

[QUOallah kalbine gore versin inşallah allah kalbine gore verir="fila, post: 39521167, member: 660765"]Mrblar bende yeni uyeyim 2 senelik evliyim ve hiç korunmama ragmen bebis olmadi ve doktora gttim 4ay önce klomen ilaci verdi kullandm ama kist yapti bende buyumus buyumus 7 . 8 cm olmus ve beni acil Laparoskopi yaptilar ve sonrada doktor bir rahat birak 3 ay falan bekle dedi 4.aya giriyorum ve adetime 5 gun var ama bütün belirtiler var yerimden kalkmak istemiyorum basim catliyor goguslerime dokunamiyrm bacakalrim ayaklarim anlatamm nasıl bir sancı sizi o şekilde agriyor uyku zaten hep var puf bende bebek istyrm artk[/QUOTE]
Cnm al

Arkadaslar bı sorum olacak adetıme sekız gun var ben belırtı aramaya basladım bıle yumurtlama gununden bır gun once ılıskı oldu belım agırıyo kasıgım agıro ama daha once de yanılttı bu belırtıler cok guvenmıyorum sorum su hamılelık belırtılerı arasında en belırgın olan gogus hassasıyetı.goguslerde dolgunluk olmadan hamıle oldugunu ogrenen oldu mu. Ya da kac gun kala goguslerde degısıklık basladı

Merhaba yazını okudum sonra hamile olduğun yazıyor üstüne mi görme olmuş yani o kadar erken nasıl belirti vermiş hamilelik merak ettim

Bide ben paylasiyim belirtilerimi belki birilerine faydam olur
asiri usume
En ufak seyde yorgunluk nevresim degistirken bile nefes nefese kaliyordum
asiri sislik gaz
karinda asagiya dogru bosaliyormus hisi
adet olacakmisim gibi kasikta belde yanma
gogus basinda sizlama
en onemlisi adet gevikmesi

Bende kaşık ağrısı ve bacak ağrısı var ama göğüs belirtisi yok bi de şişkinlik 12.gün var adetime umarım hamileyimdir

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim. Adetime 9 gun var. korunmasiz iliskiden 2 gun sonra asiri meme hassasiyeti basladi. Bende dun testim sanki 2. cizgi cok hafif silik bir sekilde cikti. Bir de siz bakarmisiniz fotosunu yukluyorum

Eklentiler

• 20150304_144752.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 674
Foto çok net değil tekrar test yapın adete daha olduğu için koyu çıkmamış olabilir

Ben belirti yaşadığım Son derece emindim adetime 1 hafta kala kanda bhcg yaptırdım çıkmadı her şey beynimin oyunuymus adet geçmeden belirti oluşmuyor zaten ama her seferinde bilmeme rağmen acele ediyorum.çok üzülüyorum adet geçmeden belli olmaz bunu kendime söyleyip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…