amin canım inşallah allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. sana ve senin gibi yada daha uzun zamandır evlat hasreti çekenlere allah tez zamanda nasip eder inşallah. dua etmek istemek bizden vermesi nasip etmesi ondan, mevlam neylerse güzel eyler
Canım benim çok sağol verdiğin bilgiler için.Belirtilerimiz benzermişİçime su serpildi sayende
Umarım yavrum bana sıkı sıkı tutunmuştur.Tüp bebek benimki 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz eşimin sperm düşüklüğü var bende dr rahim kasına gömülü miyomum var Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize hepimizeİkinci çocuğun sanırım hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.Darısı evlat hasreti çeken herkesin başına
canım benimde hamileligimde cok akıntım vardi ınsallah hamilesindir. benim 3gun var adetime asırı bel agrim varKizlar bisey sorcam. Benim bat a 8 gun var. Asiri akintm var sari ve şeffaf akintm. Bide dun gece karnimin alt kisminda agri sizi. asiri siskinlik. Ve bu sabah camasirimda acik kahverengi kanama g ibi lekelenmeler olmus 2 damla felan. Sizce neden olabilir hamilelik belirtileri arasinda bunlar varmi ?? Bunlari yasayip hamile kalanlar varmi??
Insallah hamileyizdr ama benim umudum yok. Sende akinti nasildi peki?canım benimde hamileligimde cok akıntım vardi ınsallah hamilesindir. benim 3gun var adetime asırı bel agrim var
Ben sogan kuru ictim hamile kalmisim akintim asiri vardi bende sogandan saniyordum simdi adetime 3 gun var akintim az sadece bel agrim cok o kadar insallah hamileyizdir bu arada dusuk yaprim ben 2 defa o yuzden cok istiyorumInsallah hamileyizdr ama benim umudum yok. Sende akinti nasildi peki?
Ayy cok üzüldüm yaa canim. Inşallah en kisa zamanda kavusursun bubkez bebisine. Bende gecen ay soğan kurunu yaptgmda akintm hic yoktu qma bu ay aşırı yogunBen sogan kuru ictim hamile kalmisim akintim asiri vardi bende sogandan saniyordum simdi adetime 3 gun var akintim az sadece bel agrim cok o kadar insallah hamileyizdir bu arada dusuk yaprim ben 2 defa o yuzden cok istiyorum
Merhaba yazını okudum sonra hamile olduğun yazıyor üstüne mi görme olmuş yani o kadar erken nasıl belirti vermiş hamilelik merak ettimYa arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak 14de regl oldum ama regl dan 10 gün önce acayip göğsüm şişmişti ve ucu karmaya başladı ben gebeyim diye düşündüm ama regl olunca psikolojik dedim fakat kasıkta şişme ve ağrım çok regldan sonra göğüsüm şişkinliği geçmedi ve daha çok karardı 24 günde bir regl oluyorum ama açıkçası ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü regldan sonraki hafta belki yerleşme kanamasıdır diye idrar testi yaptım evde ama sonuçta negatif çıkmıştı ve belirtiler devam ediyor ve açıkçası bekliyorum ama ne olduğunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?