- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
selammmm millett, bu ay bal -cörek otu - tarcin kullandim adetin 12.gününe kadarrr
ve hic olmadigi kadar kasiklarimda agrilar oldu...adetimin suan 19.günü bakalim ,hic bisey hissetmiyorum ...belirtimde yoookk,sizleri haberdar ederim insallah iyi gelismelere olursa
hadi bakalım hayırlısı inş. =)))
bende 6 hafatalık bebiş yoldaaaa :CüvCüv:
darısı isteyen bütün güzel anne adaylarımızaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oo ,masallah canim ,hayirli ugurlu olsun,tebrikler..darisi bizlere insallah..bende bugun yarin adetimi bekliyorum.kismet..insallah gelmez ama hic belirtim yok..
isin ilginci adet agrilarimda yok ..
ooof kızlar edli gibi araştırıyorum nette ama yok bi sonuç kesin adet bu ama emin de değilim işte illaki bir tarafımı kemiriyor belki değilsindir diye.bugün 30. gün dün hafif kahve akıntı geldi ama şimdi bişe yok ama ne adet belirtisi ne bir ağrı sancı hiçbişey yok ama önceki aylarda bir kez 32. gün regl olmuştum o yüzden boşa umutlanmıyım diyorum ama içim içimi yiyor
ayy canım inş. hayırlısı olur..Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş. ama bence 1 hafta bekle olmaz ise test yap
Ben de beklemeyi düşünüyorum zaten ama umudum azalıyor zaman geçtikçe lavaboya gitmeye korkuyorum inanki off ne stresli bir şey bu yaa sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor inanki 3 yıl oldu evleneli bir buçuk yıldır istiyoruz ama yok ve ben her ay aynı umut ve sonucu umutsuzlukla deli oluyorum.Ha bu arada senin de gözün aydın tatlış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah e bu arada da bu umut fakirlerine de dua et emi bolca
Teşekkür ederim canım amin inş. :Saruboceq:
öyle deme vakti zamanı var ise o bekleyecektir Rabbim hayırlısı ile sana da isteyen arkadaşlara da nasip etsin inş. ama moralini bozar çok kafaya takarsan da olmaz kuzenim öyle yaptı olmadı sonra aman dedi olursa olur olmazsa olmaz 3 ay sonra hoppa bebek yola çıkmış :lepi:
Doğru diyorsun ama düşünmüyorum takmıyorum dediğim zaman bile düşünüyorum farkında olmadan ama dediğin gibi hayırlı zamanı bekliyordur diye düşünüyorum Rabbimin vardır bir bildiği .Ama nooolur çok bekletmesiiiiin:1shok:
arkadaşlar benim adetim dün bitti ama bilmiyorum bacağım çokkötü ve kasığım ağrıyor hani diyorlarya üstte görme acaba öyle olabilirmiyim hamile kalmayı herkes gibi bende çok istiyorum
tşk ediyorum darısı tüm isteyenlere sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım
ya adet gecikmesiyle beraber kuruluk oluıyo mu yoksa beyaz akıntı devam ediyo mu? bunu merak ediyorum tecrübeli bayanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim ..
benimkisi geçeli 4 gün oldu ama ne akıntı var ne başka şey.. sadece ara sıra hafif mide bulantısı ve hafifçe göğüs hassasiyeti o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?