Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

hadi bakalım hayırlısı inş. =)))

bende 6 hafatalık bebiş yoldaaaa :CüvCüv:

darısı isteyen bütün güzel anne adaylarımızaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlısı inş. =)))

bende 6 hafatalık bebiş yoldaaaa :CüvCüv:

darısı isteyen bütün güzel anne adaylarımızaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oo ,masallah canim ,hayirli ugurlu olsun,tebrikler..darisi bizlere insallah..bende bugun yarin adetimi bekliyorum.kismet..insallah gelmez ama hic belirtim yok..
isin ilginci adet agrilarimda yok ..

oo ,masallah canim ,hayirli ugurlu olsun,tebrikler..darisi bizlere insallah..bende bugun yarin adetimi bekliyorum.kismet..insallah gelmez ama hic belirtim yok..
isin ilginci adet agrilarimda yok ..

Amin inş. canım çok teşekkür ederim..Rabbim inş. isteyen bütün arkadaşlarımıza da sana da nasip eder..Bu gerçekten bütün kalbimle inanıyorum ki nasip kısmet Er ya da geç olacağı var ise Rabbim nasip eder inş. bu yüzden moral bozmak yok :içelim:

ooof kızlar edli gibi araştırıyorum nette ama yok bi sonuç kesin adet bu ama emin de değilim işte illaki bir tarafımı kemiriyor belki değilsindir diye.bugün 30. gün dün hafif kahve akıntı geldi ama şimdi bişe yok ama ne adet belirtisi ne bir ağrı sancı hiçbişey yok ama önceki aylarda bir kez 32. gün regl olmuştum o yüzden boşa umutlanmıyım diyorum ama içim içimi yiyor

ayy canım inş. hayırlısı olur..Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş. ama bence 1 hafta bekle olmaz ise test yap

ayy canım inş. hayırlısı olur..Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş. ama bence 1 hafta bekle olmaz ise test yap

Ben de beklemeyi düşünüyorum zaten ama umudum azalıyor zaman geçtikçe lavaboya gitmeye korkuyorum inanki off ne stresli bir şey bu yaa sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor inanki 3 yıl oldu evleneli bir buçuk yıldır istiyoruz ama yok ve ben her ay aynı umut ve sonucu umutsuzlukla deli oluyorum.Ha bu arada senin de gözün aydın tatlış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah e bu arada da bu umut fakirlerine de dua et emi bolca

Teşekkür ederim canım amin inş. :Saruboceq:

öyle deme vakti zamanı var ise o bekleyecektir Rabbim hayırlısı ile sana da isteyen arkadaşlara da nasip etsin inş. ama moralini bozar çok kafaya takarsan da olmaz kuzenim öyle yaptı olmadı sonra aman dedi olursa olur olmazsa olmaz 3 ay sonra hoppa bebek yola çıkmış :lepi:

Doğru diyorsun ama düşünmüyorum takmıyorum dediğim zaman bile düşünüyorum farkında olmadan ama dediğin gibi hayırlı zamanı bekliyordur diye düşünüyorum Rabbimin vardır bir bildiği .Ama nooolur çok bekletmesiiiiin:1shok:

evet bazen insanın elinde olmayabiliyor işte ama ne olur çok kafana takmamaya çalış..

slm kızlar bende meraklardayım sizler gbiii geçen ay bi kere korunmadan eşimle olduk ve ben 5 aydır düzenli adet görüodum bu ay 5 gün geçti acaba gene düensiz adetlerdenmi yoksa hamilemym çok merak ediyorum kasık ağrılarım ve öçok akıntım var bunlar bi belirti olabilirmi sizce ne miğde bulantısı baş dönmesi göğüslerdede bi şişlik falan yok ama :S

arkadaşlar benim adetim dün bitti ama bilmiyorum bacağım çokkötü ve kasığım ağrıyor hani diyorlarya üstte görme acaba öyle olabilirmiyim hamile kalmayı herkes gibi bende çok istiyorum

arkadaşlar üstüne görme nedir anlayamadım:44:

tşk ediyorum darısı tüm isteyenlere sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsısım ve hep uyku halindeyim.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya(( bakalım ne olacak hayırlısı .....

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsısım ve hep uyku halindeyim.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya(( bakalım ne olacak hayırlısı ....cevap bekliyorum arkadaşlar...

slm kızlar ben ilk kez girdim siteye.herkese teşekkür ederim bilgilerini bize söledikleri için.ben 7 aylık evliyim.4 aydır korunmuyoruz.son 3 aydır adetim düzensizleşti.2 gün arayla kaydı hep.geçen ay 7 sinde hasta olmuştum.şuan ayın 10 ve ben hasta olmadım yalnız hastalık belirtilerim var.kasıklarımda batar gibi ağrı oldu ama 1 gün sadece bidaha olmadı.hastalık belirtilerim varsa eğer hamile olma şansım yok mu demek.lütfen bana yardımcı olur musunuz.bu arada kahverngimsi bi leke geldi hasta oldum dedim ama devamı yok.çok korkuyorum yine ham,le değilmiyim acaba.ltfn bilgisi olan cvp verebilirmii

ben en son 19 mayısta adet oldum.. 33-34 gunde bır adet oluyorum.. 33. gunde akıntıyla karısık hafıf kanlı bır kanlı akıntı geldı ve mıktarı cok azdı... ertesı gunde yıne cok az bısey gelıp ardından beyaz akıntıya dondu ve sımdıde hıcbısey yok.. ara ara beyaz akıntım oluyor ve adet sancısı gıbı sancı gırıyor hııh adet oluyorum dıyorum ama yıne gelen gıden yok.. acaba hamile olabılır mıyım? test yapmadım husrana ugramak ıstemedığim için yıne :S

ya adet gecikmesiyle beraber kuruluk oluıyo mu yoksa beyaz akıntı devam ediyo mu? bunu merak ediyorum tecrübeli bayanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim ..
benimkisi geçeli 4 gün oldu ama ne akıntı var ne başka şey.. sadece ara sıra hafif mide bulantısı ve hafifçe göğüs hassasiyeti o kadar

bende akıntı olmuştu ama herkeste olacak diye bişey yok.mide bulantım yoktu acayip baş dönmem vardı benim mesela.belirtilere takılma bence.ben delirecektim neredeyse şöyle mi böyle mi diye.ama şunu söyleyebilirim adet belirtilerinin aynısı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…