• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

canım hiç korkma git doktora Allah korusun öle kötü bişey olduunu sanmam bu gelen sıvının pek çok sebebi olabilir iltihaplanma falan mesela git doktora rahatla içini ferah tut korkacak bişe olduunu sanmıyorum ben

ayy inş öledir novrain insan böle bi deneyim yaşayınca en kötüsü geliyo aklına ama hamilelik belirtilerinede benzedigi için adet dönemimi bekliyorum o fiyaskoyla sonuçlanırsa gidicem şimdi hiç cesaretim yok

aaaaaa derya yaa yapma böyle bak dr gitmeden olurmu hiç korkma lütfen yaa

yaa şimdi hamilelik belirtilerinede çok benziyoya bi bekliyeyim hamilelik olmassa zaten başka carem kalmıcak o zaman giderim şimdi hiç cesaretim yok elif ben biraz araştırdım beynin verdigi yanlış bi komutta olabilirmiş çok ciddi bişeyde ama kötü bi deneyimimiz oldugu için bi tarafımda çok endişeli ama ben inanıyorum bizim tesadüfler sayesinde inş ikimizde hamile çıkacagız

yaa şimdi hamilelik belirtilerinede çok benziyoya bi bekliyeyim hamilelik olmassa zaten başka carem kalmıcak o zaman giderim şimdi hiç cesaretim yok elif ben biraz araştırdım beynin verdigi yanlış bi komutta olabilirmiş çok ciddi bişeyde ama kötü bi deneyimimiz oldugu için bi tarafımda çok endişeli ama ben inanıyorum bizim tesadüfler sayesinde inş ikimizde hamile çıkacagız

evet hamilelik belirtilerine benziyo canım inşallah hamiş kalırız :)) inancını hep olsun tamammı yok sakın kötü düşünme bişey çıkmaz

deryacım sana davet göndermiştim dün ama sistemdeki hata yüzünden gelmedi sanırım sen bana bi davet gönder arkadaş listesinde olalım canım

derya manisada ailen nerde oturuyo benim ilk evim karaköydeydi sonra laleli tarafında tokiler yapıldı orada oturdum

bende çok özlüyorum manisayı gercekten en güzel yıllarımız boşu boşuna geçti erzurumda eşimede diyorum gençligimiz gitti burda keşke ilerleyen yıllarımızda gelseydik

canım inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan 5 gun çünkü baya zaman geçmiş
benimde göğüs uçlarımda acı var ama daha adetime 6-7 gün var hiç sanmıyorum hamile olduğumu sadece göğüs ucum acıyor o geçen ayda olmuştu

Rabbim inşallahhh gönlüne göre verir canım ben korkuyorum test almaya ya hamile isem ayy deli diyorsunuz demi bana ne yapayım korkuyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben 9 ay önce çikolata kistinden amelyat oldum şimdi de korkuyorum işte :bbo:

Rabbim inşallahhh gönlüne göre verir canım ben korkuyorum test almaya ya hamile isem ayy deli diyorsunuz demi bana ne yapayım korkuyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben 9 ay önce çikolata kistinden amelyat oldum şimdi de korkuyorum işte :bbo:

korkma canım kist ameliyatları ile sezeryan arasında çok fark var emin ol okadar zor deil dogum hen allah yardım ediyo insana

arkadaşlar bugun hiç kimse yok nerdesiniz neden kimse topige bişey yazmıyo benimadetime 7 gün kaldı başdönmelerim azaldı gögüslerimdede rahatlama var neler oluyo dersiniz 20 gündür ayakta duramıyodum başdönmesinden ama iki gündür iyiyim

arkadaşlar bugun hiç kimse yok nerdesiniz neden kimse topige bişey yazmıyo benimadetime 7 gün kaldı başdönmelerim azaldı gögüslerimdede rahatlama var neler oluyo dersiniz 20 gündür ayakta duramıyodum başdönmesinden ama iki gündür iyiyim

burdayım arkadaşımmm napıyosun bakalım az kaldııı ayy heyecanlandımm yaa normal canım benim bigü başım dönüüyo ertesi gün midem bulanıyo kasığım batıyo falan hormonlar değişti için olabilirr belkiolumunekankayizsmile

burdayım arkadaşımmm napıyosun bakalım az kaldııı ayy heyecanlandımm yaa normal canım benim bigü başım dönüüyo ertesi gün midem bulanıyo kasığım batıyo falan hormonlar değişti için olabilirr belkiolumunekankayizsmile[ ayy hoşgeldin ben düzeliyorum sanki elif yoksa bebiş yok mu yada seninde dedigin gibi hormonlar yüzündenmi öyle
ben dayanamıyorum yarındoktora gidicem artık

hoşbulduk canımm git tabii doktora özeldenmsj attım bak canım

Slm kızlar enimde adet tarihim dündü dün olmadım bugünde gelen yok bakalım hayırlsı
inaşllah görmem kırımzı kartı bu ay hayırlısı olsun hakkımızda

selammmm millett, bu ay bal -cörek otu - tarcin kullandim adetin 12.gününe kadarrr
ve hic olmadigi kadar kasiklarimda agrilar oldu...adetimin suan 19.günü bakalim ,hic bisey hissetmiyorum ...belirtimde yoookk,sizleri haberdar ederim insallah iyi gelismelere olursa :P

Back