canım hiç korkma git doktora Allah korusun öle kötü bişey olduunu sanmam bu gelen sıvının pek çok sebebi olabilir iltihaplanma falan mesela git doktora rahatla içini ferah tut korkacak bişe olduunu sanmıyorum ben
aaaaaa derya yaa yapma böyle bak dr gitmeden olurmu hiç korkma lütfen yaa
yaa şimdi hamilelik belirtilerinede çok benziyoya bi bekliyeyim hamilelik olmassa zaten başka carem kalmıcak o zaman giderim şimdi hiç cesaretim yok elif ben biraz araştırdım beynin verdigi yanlış bi komutta olabilirmiş çok ciddi bişeyde ama kötü bi deneyimimiz oldugu için bi tarafımda çok endişeli ama ben inanıyorum bizim tesadüfler sayesinde inş ikimizde hamile çıkacagız
benim ailem manisanın soma ilçesinde oturuyo duymuşsundur linyit kömürü ile bilinir
ayyy canım hamilesin sen yaaa hemen bi test yappp belli olur şimdii
canım inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan 5 gun çünkü baya zaman geçmiş
benimde göğüs uçlarımda acı var ama daha adetime 6-7 gün var hiç sanmıyorum hamile olduğumu sadece göğüs ucum acıyor o geçen ayda olmuştu
Rabbim inşallahhh gönlüne göre verir canım ben korkuyorum test almaya ya hamile isem ayy deli diyorsunuz demi bana ne yapayım korkuyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben 9 ay önce çikolata kistinden amelyat oldum şimdi de korkuyorum işte :bbo:
arkadaşlar bugun hiç kimse yok nerdesiniz neden kimse topige bişey yazmıyo benimadetime 7 gün kaldı başdönmelerim azaldı gögüslerimdede rahatlama var neler oluyo dersiniz 20 gündür ayakta duramıyodum başdönmesinden ama iki gündür iyiyim
burdayım arkadaşımmm napıyosun bakalım az kaldııı ayy heyecanlandımm yaa normal canım benim bigü başım dönüüyo ertesi gün midem bulanıyo kasığım batıyo falan hormonlar değişti için olabilirr belkiolumunekankayizsmile[ ayy hoşgeldin ben düzeliyorum sanki elif yoksa bebiş yok mu yada seninde dedigin gibi hormonlar yüzündenmi öyle
ben dayanamıyorum yarındoktora gidicem artık
korkma canım kist ameliyatları ile sezeryan arasında çok fark var emin ol okadar zor deil dogum hen allah yardım ediyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?