Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

bide bişey daha var hamilelik ayak bileklerinde ağrı yaparmı ayak bileklerim inanılmaz ağrıyor???????????

simdi canım hamılelıkte ılla su belırtıler olur dıyemeyız...her kadında farklı olur belırtıler... sanırım cnm sen kendını cokk dınlıyorsun ama bebiş ıstedıgın ıcın tabıkı anlayabılıyorum... yerlesme kanamasıda genelde adete 1 hafta kala falan olurmus ben yasamadım bende olmadı acıkcası ama yıne de gününün gecmesını bekle cnm...bıde kan testı yaptır ıdrar yanıltabılıyor...bende bel agrısı şiddetlı sekılde vardı kopacak gıbı oluyoırdu,aşırı uyku ısteği,aşırı susama... her kadın farklı yasar cunku belırtılerını bunu unutma canım benım...

benim mesela beraber olduktan 1 hafta sonra aşırı göğüslerim acımaya başladı üzerine bile yatamadım ve kasıklarım ağrıdı ben hamile olduğumu öğrenene kadar hep adet olcam zannettim bu yüzden.ama göğüs acısı hemen başladı ve adet olmadan önce olan ağrıdan farklıydı:)

bende de bel kasık ağrısı var...ayaklarıma kadar iniyor ağrı ama göğüslerimde hiç bir ağrı sancı yok...sanırım yine gelecek kırmızılar...adetime 7 gün kaldı

bende de bel kasık ağrısı var...ayaklarıma kadar iniyor ağrı ama göğüslerimde hiç bir ağrı sancı yok...sanırım yine gelecek kırmızılar...adetime 7 gün kaldı
cnm hayırlısı belli de olmaz ki.ben hamile olduğuma ihtimal vermiyordum eşim zorla test yaptırdı.hiç belli olmaz:1rolleyes:

benimde adete 1 hafta kaldı ama hiç nbir şey yok...heralde bebişte yok ne yapalım artık önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırıcam..

hayırlısı olsun.sağlıcakla kucağına al inşallah

gguner811 ne kadar güzellll. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin merak etme allah o ikizlerinde kolaylığını verir...
bende hamile kalmak istiyorum ama bende tek olan sol kasık ağrısı adetime daha 8 gün var
kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir miki ?

Son düzenleme:

kızlar

mart 27
nisan 30
29 mayıs

son adet tarihlerim, belirti olarak 1 haftadan beri sadece kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birde hafif bel ağrisi, sizce test yapayım mı

kızlar

mart 27
nisan 30
29 mayıs

son adet tarihlerim, belirti olarak 1 haftadan beri sadece kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birde hafif bel ağrisi, sizce test yapayım mı
bence için rahat edecekse yap..daha dogrusu ben olsam yapardım ve yaptımda hastalıgım bir gün geçince yaptım hemen..merak böyle bişey...umarım güzel haberler veririsin..sonuçları bekliyoruz alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sonucun ne çıkmıştı?
ya benik düzensiz ya gördüğün gibi, biri 34. diğeri 29.günde olmuş, bugünde 31. gün ama şuanda sanki adet olacakmişim gibi ağrım başladı sanki.

slm kızlar benim ilişkiden sonraki 10 günüm ve sağ kasığıma bıcak saplanır gibi oluyor ayrıca belim ağrıyor,midem çok az bulanıyor gögüslerim sızlıyor sık sık tuvalete çıkıyorum bebiş istiyoruz acaba bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ? yardım edermisiniz

sonucun ne çıkmıştı?
ya benik düzensiz ya gördüğün gibi, biri 34. diğeri 29.günde olmuş, bugünde 31. gün ama şuanda sanki adet olacakmişim gibi ağrım başladı sanki.

canım benim adetlerim düzenliydi genelde.o yüzden bi gün gecikince hemen yaptım ve pozitif çıktı..tabi o güne gelene kadar da (yani adetim daha gecikmeden) bi kaç kez daha yapmıstım negatif çıkmıstı onlarda..ben içimde kalcagına yaparım bi test diye düşünüyodum.bence sende yap.negatif veya pozitif herşey Allahtan .pozitifse beraber seviniriz.negatifse biraz daha beklersin.bi kaç gün sonra tekrar yaparsın.olmadı gelecek ay olur inşallah.yeterki sen kendini strese sokma..içini rahat tut..heşeyin hayırlısı canım benim..zaten test dedigin de çok pahalı veya çok zor bişey deil..hiçbiişey kaybetmezsin yap çıksın aradan..Ama umarım pozitif çıkar :Saruboceq:

ben aranıza yenı katıldım. ılk mesajım bızde artık bebek ıstıyoruz. 3 aydır denıyoruz ama olmadı bugun adet olmam gerek aslında ama hala olmadım belım agrıyor ve kusura bakmayın ıdrarımda degısık bır koku var goguslerım sankı şiş gıbı oldu. acaba bende hamıle olabılırmıyım.
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…