yerlesme kanaması olabılır cnm ama hıc böle uzun surenını duymadım cnm o yuzden senı umıtlendırmek ıstemem cnm... en ıyısı adetının gecıkmesını beklemek cnm bu sureye kdarda ne olur kendını dinleme cunku beyın psıkolojık hıssettırıyor bazı belırtılerı...
bende de bel kasık ağrısı var...ayaklarıma kadar iniyor ağrı ama göğüslerimde hiç bir ağrı sancı yok...sanırım yine gelecek kırmızılar...adetime 7 gün kaldıbenim mesela beraber olduktan 1 hafta sonra aşırı göğüslerim acımaya başladı üzerine bile yatamadım ve kasıklarım ağrıdı ben hamile olduğumu öğrenene kadar hep adet olcam zannettim bu yüzden.ama göğüs acısı hemen başladı ve adet olmadan önce olan ağrıdan farklıydı:)
cnm hayırlısı belli de olmaz ki.ben hamile olduğuma ihtimal vermiyordum eşim zorla test yaptırdı.hiç belli olmaz:1rolleyes:bende de bel kasık ağrısı var...ayaklarıma kadar iniyor ağrı ama göğüslerimde hiç bir ağrı sancı yok...sanırım yine gelecek kırmızılar...adetime 7 gün kaldı
allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz var mı???cnm hayırlısı belli de olmaz ki.ben hamile olduğuma ihtimal vermiyordum eşim zorla test yaptırdı.hiç belli olmaz:1rolleyes:
canım gelişmelerden haberdar edemedim sizleri yoğunluktan.5+5 haftalıkken doktora gittim.bi kese göründü.ama dr.çok emin olmamakla birlikte bi kese daha gördü.çok düşük bi ihtimalmiş ama çift yumurta ikizi olabilirmiş.korksam mı sevinçten havalara mı uçsam bilemedim.sonuçta çalışan biriyim ve ilk bebeklerim.ikiz bakımı nasıl olur,ben becerebilirmiyim bilmiyorum.bi yandan da maddiyat tabi.o da bayagı bi zorlıycak. ama ben allahımdan bir isterken o bana iki veriyosa bu ne büyük bi şanstır diye düşünüyorum.Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir..Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder..
ne kadar güzellll. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin merak etme allah o ikizlerinde kolaylığını verir...
bende hamile kalmak istiyorum ama bende tek olan sol kasık ağrısı adetime daha 8 gün var
kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir miki ?[/QUOTE
inşallah canım Allah sağlık versin de...bu arada kasık ağrısı belirti olabilir.benim adetimden 9 gün önce yaptırdıgım kan testinde çıkmamştı.ama ben hissediyordum o kasık ağrılarının farklı oldugunu.umarım senin de oyledir canım..
bence için rahat edecekse yap..daha dogrusu ben olsam yapardım ve yaptımda hastalıgım bir gün geçince yaptım hemen..merak böyle bişey...umarım güzel haberler veririsin..sonuçları bekliyoruz alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar
mart 27
nisan 30
29 mayıs
son adet tarihlerim, belirti olarak 1 haftadan beri sadece kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birde hafif bel ağrisi, sizce test yapayım mı
bence için rahat edecekse yap..daha dogrusu ben olsam yapardım ve yaptımda hastalıgım bir gün geçince yaptım hemen..merak böyle bişey...umarım güzel haberler veririsin..sonuçları bekliyoruz alkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah canım teşekkür ederim yanıt verdiğin için. beklemek o kadar zor ki.... inşallah hamileyimdir kanda baktırsam çıkar mı acaba... yoksa adet gecikmesini mi bekleyim..ne kadar güzellll. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin merak etme allah o ikizlerinde kolaylığını verir...
bende hamile kalmak istiyorum ama bende tek olan sol kasık ağrısı adetime daha 8 gün var
kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir miki ?[/QUOTE
inşallah canım Allah sağlık versin de...bu arada kasık ağrısı belirti olabilir.benim adetimden 9 gün önce yaptırdıgım kan testinde çıkmamştı.ama ben hissediyordum o kasık ağrılarının farklı oldugunu.umarım senin de oyledir canım..
sonucun ne çıkmıştı?
ya benik düzensiz ya gördüğün gibi, biri 34. diğeri 29.günde olmuş, bugünde 31. gün ama şuanda sanki adet olacakmişim gibi ağrım başladı sanki.
inşallah canım teşekkür ederim yanıt verdiğin için. beklemek o kadar zor ki.... inşallah hamileyimdir kanda baktırsam çıkar mı acaba... yoksa adet gecikmesini mi bekleyim..
canım işte benim çıkmamıştı 9 gün önce.biliyorum beklemek çok zor ama bence biraz daha bekle.çünkü şimdi yapsan bişey varsa bile çıkma ihtimali biraz düşük.boşyere kendini üzme..diyorum ya varsa bişey sen hissedersin zaten...ben kendimde anlamalandıramadıgım farklılıklar hissediyordum.bi kere çok daha fazla duygusaldım..umarım senin de güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?