Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetın 6-7 gun gectıkten sonra yapın derler canım kesın sonuc ıcın sen9ın ne kadar gectı gunun? En garantısı kan testı aslında...
valla cnm şişkinlik vardı(ılk zamnalrda gaza baglı şişkinlik olurmus),bırde adet agrısı cok yasadım... Insallah vardır sende de... ama her kadın farklı yasarmıs gunun gecınce yaptır hemen kan testı cnm
yumurta çatlama dönemlerinde aşırı bir bel ağrısı yaşadım.3 gün öncesi çatladığını tahmin ediyorum..zaten 24 saat dolamdanda birliktelik oldu..şuan göbek altı kısmımda bi gerginlik kasılma var.sanki yumurtalıklarımda bişielr oluyo gibi hissediyom.ara arada aşırı bel ağrım oluyor. Daha adetime 10 gün var..Okadar merak ediyorum ki acaba bişimi var yoksa psikolojikmi benimki
döllenme gerceklerstıyse bu kadar kısa surede hıssedebılır mısın bılmıyorum cnm...ben hıcbırsey hıssetmedım cunku hatta yerlesme kanaması olur derler adete 10 gun kala onuda yasamadım... sadece adete 3-4 gun kala adet agrılarım basladı her adet döngumde olan seydı,karnımda şişkinlik basladı,asırı uyku,susama baslamıstı cnm... ama dıyorum ya canısı herkesın yasadıgı belırtıler cok farklı...
sana tavsıyem daha varmıs adetıne fazla kendını dınleme cnm... ınan ınsan kafayı yıyor... cunku bende adet agrısı dısında ıcımde hıssettıgım hıcbırsey yoktu adet olacagım sanıyordum