• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

adetın 6-7 gun gectıkten sonra yapın derler canım kesın sonuc ıcın sen9ın ne kadar gectı gunun? En garantısı kan testı aslında...

arkadaşlar bugün benim 26.günüm adet olmama 2 gün var,bebek çok istiyorum bu ay bende göğüslerde aşırı hassasiyet,(ki adetlerimde olmazdı böyle) sol kasığımda rahatsız edici batma,bacak ağrıları mevcut.adet olacakmışım gibi de his var,hamile gibi de sizce durum nedir adet görmek istemiyorum .hamile arkadaşlar en önemli beirti ne olabilir çok heyecanlıyım yaa:(((

üzgünüm ama göğüslerde hassasiyet hariç diğer belirtiler bendede vardı ve adetim oldu. sen adet gününe kadar bekle bakalım, umarım sen bari şeytanın bacağını kırarsın

benimde regli olmama 3 gün var inş. olmam kendimi anlayamıyorum ruhaf tuhaf ağrılarım var sağlı sollu kasılmalarım oluyo 2 haftadır ama çok az vurup geçiyo göğüslerimin yanlarında tutunca ağrı var 2 haftadır ve karnımda kasılmalar oluyor bugünde başım ağrıyor migrenim var zaten regliden önce hep ağrır buda o ağrılardanmı acaba 2 haftada 10 dan fazla test yaptım hepsi negatif çatlıcam sizce nedir bayanlar.

benim adetlerim hep düzensiz dra gittiğimde hamile kalamazsın demişti hormonların yüzünden.
karnıma kasıklarıma sürekli ağrı giriyodu bende kesin üşütmüşümdür diyodum hiç aklıma gelmezdi çünkü.birde akıntı geldi sarımsı bişey. test yaptım pozitif çıktı.tek belirtim ağrı ve akıntıydı

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :ecrin_bebek:

ben de artık inanmaya başladım adet olacağıma çünkü adet olacakken de aynı belirtileri yaşıyorum sadece şu 1 haftadır göğüslerimin üzerine yatamıyorum bile, çok hassaslar bakalım pazartesi haber veririm ben de ,hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah

gebelık belırtılerı genelde adet belırtılerıyle aynı olabılır cnm... adetlerın duzenlıyse bır sıkıntın yoksa neden olmasın :) Allah gonlunuze gore verır ıns guzel haberlerını alırıs ıns

adetın 6-7 gun gectıkten sonra yapın derler canım kesın sonuc ıcın sen9ın ne kadar gectı gunun? En garantısı kan testı aslında...

tatlım senin gebeliğinin daha ilk günlerinde belirti olarak: yumrutalıklarda aşırı baskı, karında şişlik ve gerginlik olmuşmuydu?

valla cnm şişkinlik vardı(ılk zamnalrda gaza baglı şişkinlik olurmus),bırde adet agrısı cok yasadım... Insallah vardır sende de... ama her kadın farklı yasarmıs gunun gecınce yaptır hemen kan testı cnm

valla cnm şişkinlik vardı(ılk zamnalrda gaza baglı şişkinlik olurmus),bırde adet agrısı cok yasadım... Insallah vardır sende de... ama her kadın farklı yasarmıs gunun gecınce yaptır hemen kan testı cnm

yumurta çatlama dönemlerinde aşırı bir bel ağrısı yaşadım.3 gün öncesi çatladığını tahmin ediyorum..zaten 24 saat dolamdanda birliktelik oldu..şuan göbek altı kısmımda bi gerginlik kasılma var.sanki yumurtalıklarımda bişielr oluyo gibi hissediyom.ara arada aşırı bel ağrım oluyor. Daha adetime 10 gün var..Okadar merak ediyorum ki acaba bişimi var yoksa psikolojikmi benimki

yumurta çatlama dönemlerinde aşırı bir bel ağrısı yaşadım.3 gün öncesi çatladığını tahmin ediyorum..zaten 24 saat dolamdanda birliktelik oldu..şuan göbek altı kısmımda bi gerginlik kasılma var.sanki yumurtalıklarımda bişielr oluyo gibi hissediyom.ara arada aşırı bel ağrım oluyor. Daha adetime 10 gün var..Okadar merak ediyorum ki acaba bişimi var yoksa psikolojikmi benimki

döllenme gerceklerstıyse bu kadar kısa surede hıssedebılır mısın bılmıyorum cnm...ben hıcbırsey hıssetmedım cunku hatta yerlesme kanaması olur derler adete 10 gun kala onuda yasamadım... sadece adete 3-4 gun kala adet agrılarım basladı her adet döngumde olan seydı,karnımda şişkinlik basladı,asırı uyku,susama baslamıstı cnm... ama dıyorum ya canısı herkesın yasadıgı belırtıler cok farklı...
sana tavsıyem daha varmıs adetıne fazla kendını dınleme cnm... ınan ınsan kafayı yıyor... cunku bende adet agrısı dısında ıcımde hıssettıgım hıcbırsey yoktu adet olacagım sanıyordum

döllenme gerceklerstıyse bu kadar kısa surede hıssedebılır mısın bılmıyorum cnm...ben hıcbırsey hıssetmedım cunku hatta yerlesme kanaması olur derler adete 10 gun kala onuda yasamadım... sadece adete 3-4 gun kala adet agrılarım basladı her adet döngumde olan seydı,karnımda şişkinlik basladı,asırı uyku,susama baslamıstı cnm... ama dıyorum ya canısı herkesın yasadıgı belırtıler cok farklı...
sana tavsıyem daha varmıs adetıne fazla kendını dınleme cnm... ınan ınsan kafayı yıyor... cunku bende adet agrısı dısında ıcımde hıssettıgım hıcbırsey yoktu adet olacagım sanıyordum

tatlım ya kaçıncı çocuğun. yada kaçıncı denemenizde tutturdunuz bilmiyorum ama sende yumurtlama günelrini sıkı sıkkı takip edip o günelrde yapıp diğer günelrde 2 günd ebir gibi günleri kontrolledinmi. yoksa hiçbir ayar yapmadan kendiliğinden tesadüfenmi oldu. ben ilk bu ay denemeye başladım. ama çok sıkıcı geldi günlere bağlı kalmak..bi görev gibi oluyo. zevk almıyosunda sanki bebek için zorunlulukmuş gibi geldi bana..

arkadaşlar maalesef hiç düzenini bozmayan kırmızılarım yine günü gününe şaşmadan geldiler sağolsunlar çok moralim bozuk.denememin 2.ayı olmasına rağmen korkmaya başladım kesin sorun var diye ,sizce normal mi doktora gitmeye korkuyorum kötü sonuç olur diye teselli verin nolur çok kötüyüm :((((((((mafoldumben

merhaba kızlar benimde adetime 2 gün kaldı. çatlatma iğnesini olduktan sonra son bir hafta alt göbeğimde şişlik ve çoooook gazım var. birde sarı akıntı merak içinde bekliyorum. güzel haberler veririm inşallah sizden de duymak dileğiyle...:ecrin_bebek:

merhaba kızlar kandiliniz mubarek olsun..Arkadaşlar bişiy sorcam ben hapla korunuyordun ve yarıda keip bıraktım bırakınca normal regl tarihimin üzerinden 1 hafta geçince tekrar 13 haziranda regl oldum 4 gün sürdü normalde 7gün sürerdi birdahaki reglimse benim hesaplamalarıma göre 8 temmuz yani bugün regli olmam lazım ama internetteki hesaplayıcıyla hesapladığımda biri biri 11temmuz diyor bir diğeri ise 12 temmuz ben şimdi hangisini esas alıcam şaşırdım halada regl olmadım dün tes yaptım çıkmadı

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve bende bu kas ağrılarıyla birlikde bel ağrısıda cekiyorum uyumak istiyorum fakat mümkün olmuyor cok rahatsızlanıyorum yatarken geceleri cok uyanıyorum vede cok sık acıkıyorum ilk aydan bu kadar belirtide beni güldürüyor acıkcası:) 9 ay ne olur heycanla onu bekliyorum ben adet olalı 20 gün oldu bizde bebek istiyoruz şimdi adet günümü bekliyorum öğrenmek için kaç gündede belli olur onu bilmiyorum.

beni adetten önceki hamilelik belirtilerim arara bi sağ kasığım bi sol kasığıma batmalarım oluyordu ama hergün

slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... CUMA AKŞAM GİTMİŞTİM DOKTORA C.TESİ SABAH TEKRAR TEST YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK

Back