Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

adetine ne kadar var?

belirtiler olumlu gibi ama psikolojik gibi, erken değilmi daha?

bugun adet olmam gerek ama olmadım sabah test yaptım negatıf cıktı
bu kan testını nerde nasıl yapılıyor saglık ocaklarındada yapılıyormu acaba???

test aldım zaten ama yapmadım. internetten hesaplattım bugü adet olmam gerekiyormuş bakalım olmazsa yarın yapayım

bugun adet olmam gerek ama olmadım sabah test yaptım negatıf cıktı
bu kan testını nerde nasıl yapılıyor saglık ocaklarındada yapılıyormu acaba???

benimde bugün olmam gerekiyor, yarına kara beklicem, sende bekle, sonuçta test idrardaki bir hormonun yükselmesiyle alakalı, beki o daha yeterince yükselmemiştir. arkadaşımın öyle olmuştu,

ınsallah canım bır gun daha beklıyelım o zaman ınsallah olmayız. yarında olmazsak tekrar yapıcam ben. guzel haberlerı burdan alalım ınsallah yarın.

yenı hayat bısı sorucam bu kan testını saglık ocaklarıda yapıyomu sadece hastanedemı oluyor bılgın varmı.

bilmiyorum ki hiç araştırmadım, bizim işyerinin sağlık dairesi var ben orda yaptırırım, ama kesin sağlık ocaklarındada yapılıyordur, kan testi sonuçta.

gpgus sıskınlıgım sureklı olurdu zaten belım agrırdı tek degısıklık sol yumurtamda bazen tık tık dıye atma oluyor. ve ıdrarımda degısık bır koku var
ınsallah psıkolojık degıldır ya.

belırtıler her kadında aynı olacak dıye bırsy yok... bazıları bırcok degısıklık sezınler vucudunda bazıları ıse normal adet belırtılerı dısında hıcbırsey yasamaz...

inşallah.. allah kolaylık versin herzaman yardımcın olsun... yarın doktordan sonra haberlerini bekliyorum...

güner inşallah.. allah kolaylık versin herzaman yardımcın olsun... yarın doktordan sonra haberlerini bekliyorum...

Yorumların hepsini okuyamadım ama,Allahım inş isteyen herkea.s.se hayırlı bir evlat nasip eder.Benim 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var.Ve hamileliğimde reglimin gecikmesi dışında hiçbir belirti yoktu.Hamileliğim süresince bile bulantı dahil hiçbirşey hissetmedim miniğimin hareketleri dışında.Yani lütfen kendinizi yıpratmayın belirti mi değil mi diye bu olay herkeste çok farklı oluyor.Kimi çok ağır geçiriyor ve çok belirti oluyor kiminde hiçbirşey yok.Dua edip Allahtan dileyin,böyle kendinizi yıpratmak psikolojinizi de bozar.Çok yakın bir ardaşım 5 senedir çekiyordu bebek özlemini her ay olduğu tarihler saatine kadar not alır tüm belirtileri bana sorar bu ay acaba hamile miyim diye,ona da çok konuştum lütfen oluruna bırak diye.Geçen ay beraber dualar ettik ama gününü not bile etmedi.Ve hamile olduğunu öğrenip beni aradı ben ne zaman regl olmuştum hatırlıyor musun diye,nasıl sevindim anlatamam.Demem o ki psikoloji çok önemli bu olayda,Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…