teşekkürler canım işte bendeki tek fark aşırı kasık ağrısı birde kardımda aşırı şişkinlik hissediyorum. ben birde bundan 1buçuk ay öncesine kadar hapla korunuyordum 8 ay kadar korundum 1 buçuk aydır korunmuyorum. inşallah güzel haberlerimi veririm sizlere .... görüşmek üzere benim için dua et olumunekankayizsmilecanım işte benim çıkmamıştı 9 gün önce.biliyorum beklemek çok zor ama bence biraz daha bekle.çünkü şimdi yapsan bişey varsa bile çıkma ihtimali biraz düşük.boşyere kendini üzme..diyorum ya varsa bişey sen hissedersin zaten...ben kendimde anlamalandıramadıgım farklılıklar hissediyordum.bi kere çok daha fazla duygusaldım..umarım senin de güzel haberlerini alırız
teşekkürler canım işte bendeki tek fark aşırı kasık ağrısı birde kardımda aşırı şişkinlik hissediyorum. ben birde bundan 1buçuk ay öncesine kadar hapla korunuyordum 8 ay kadar korundum 1 buçuk aydır korunmuyorum. inşallah güzel haberlerimi veririm sizlere .... görüşmek üzere benim için dua et olumunekankayizsmile
canım inşallah allah sanada hayırlısıyla bebiş nasip eder...merak etme dualarım sizinle.siz de benim için dua edin.yarın dr gitcem
ben aranıza yenı katıldım. ılk mesajım bızde artık bebek ıstıyoruz. 3 aydır denıyoruz ama olmadı bugun adet olmam gerek aslında ama hala olmadım belım agrıyor ve kusura bakmayın ıdrarımda degısık bır koku var goguslerım sankı şiş gıbı oldu. acaba bende hamıle olabılırmıyım.
opuyorumnanaktan
slm kızlar benim ilişkiden sonraki 10 günüm ve sağ kasığıma bıcak saplanır gibi oluyor ayrıca belim ağrıyor,midem çok az bulanıyor gögüslerim sızlıyor sık sık tuvalete çıkıyorum bebiş istiyoruz acaba bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ? yardım edermisiniz
canım benim adetlerim düzenliydi genelde.o yüzden bi gün gecikince hemen yaptım ve pozitif çıktı..tabi o güne gelene kadar da (yani adetim daha gecikmeden) bi kaç kez daha yapmıstım negatif çıkmıstı onlarda..ben içimde kalcagına yaparım bi test diye düşünüyodum.bence sende yap.negatif veya pozitif herşey Allahtan .pozitifse beraber seviniriz.negatifse biraz daha beklersin.bi kaç gün sonra tekrar yaparsın.olmadı gelecek ay olur inşallah.yeterki sen kendini strese sokma..içini rahat tut..heşeyin hayırlısı canım benim..zaten test dedigin de çok pahalı veya çok zor bişey deil..hiçbiişey kaybetmezsin yap çıksın aradan..Ama umarım pozitif çıkar :Saruboceq:
bugun adet olmam gerek ama olmadım sabah test yaptım negatıf cıktı
bu kan testını nerde nasıl yapılıyor saglık ocaklarındada yapılıyormu acaba???
güner inşallah.. allah kolaylık versin herzaman yardımcın olsun... yarın doktordan sonra haberlerini bekliyorum...canım inşallah allah sanada hayırlısıyla bebiş nasip eder...merak etme dualarım sizinle.siz de benim için dua edin.yarın dr gitcem
güner inşallah.. allah kolaylık versin herzaman yardımcın olsun... yarın doktordan sonra haberlerini bekliyorum...
Amin ccanım Allah herkesin yardımıcısı olsun.yarın haberveririm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?