Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

kıslar herkeste belirti olacak diye bir kural yok bende eğer çatlatma iğnesi olmasaydım belirti yok diycektim.kendimi çok dinlediğim halde sadece akıntım oldu ama okadar fazla değil bide adet dönemime yakın bel ve kasık ağrısı fazla değil ama benim bulantım birbucuk aylıkken başladı çok şükür baş dönmem olmadı.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

hayır yumurta takibi yaptırmadım sadece hormon sonucuna göre öyle söyledi belirtiler normal mi peki

belırtıler normal kuşum...olabılır...ama 2 haftadır sıs demıssın..bıraz erken sıslık olmus sankı...ınşallah bebek vardır kuşum..senın adet gunun dun muydu..1 gun geçmıs sankı...

Kızlaarrr bu ay da ümitlenmek istemiyorum ama elde değil işte kendimi dinliyorum sürekli..adetime 10 gün var ve sağ göğsüm acayip ağrıyo bulantım var ve vajinamın üst kısmınde tepe gibi bi kabarıklık..bide kasıklarımda batma oluyo acaba bu ay geliyo mu bebeşim?ohaoldumsmile

Benim sonradan anlam verdiğim en belirgin belirtim, hapşırdığım zaman kasıklarıma kramp girmesi oldu. Bir de yemek yerken birden tıkanıyordum ve daha az yemek yediğimi fark ettim. Ama tabii herkesin bünyesine göre belirtileri de değişiyor.

bu belirtiler sanki psikolojik o kadar cok ki..insan kendini çok dinler ve kafaya takarsa tabi ki durmadan yok bacagına kramp girer yok kasığına...bence bu kadar ince düşünmeyin gün geçince yapılır bi test anlaşılır kafaya takmak da gereksiz arkadaşlar..

benimde son adet tarihime 6 gün var ama ilişki sonrasında 1 hafta sonra sol kasıkta batma daha sonra sağda ve solda sanki çekiliyormuş gibi bir his gögüste büyüme hafif bulantı son 2 gündür halsizlik ve uyku hali zırzır zırlama :)))))))) her gün düzenli yürüyen ben yorulmak bilmiyen ben miskin kediye döndüm baygın bakıyorum etrafa ...........
neyse dayanamadım eczaneye gittim bu gün test almaya bir test çıkmış yeni adet tarihini beklemeden ilişkinin 5 gün sonrasında dahi gebeliği gösterebiliyormuş yarın yada öbür gün elimde olacak adını paylaşacağım sizlerle aynı testin yumurlama günü ölçme kitide varmış bana sorarsanız hamileyim ilk çocuğumdada bunları yaşadım ama bu sefer daha erken hissetmeye başladım tabi kısmet kesin sonuç testen sonra ama olumsuzda çıksa son adet tarihinin geçmesini bekleyeceğim :)))))))

kızlaar ne olur yardım...merhabalar biz eşimle bebek yapmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık.ben hiç ilaç kullanmadan korunduk.
benim son adet tarihim 12 mayıs ve adet dönemim 28 ve 30 gün arasında değişiyor.genelde 28 günde bir.
26 sında eşimle birlikte olduk.ben sabırsızlığımdan dolayı 31 inde kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.5 gün önce çok az kahverengi bi akıntı geldi ve hemen de bitti .son iki gündür de regl agrısı benzeri kasıklarımda ve karnımda bir agrı hissediyorum.acaba hamile olabilirmiyim.önce yaptırdıgım kan testi dogru sonuç vermişmidir? idrar testi yapsam şimdi belli olurmu ? veya en yakın ne zaman yapmalıyım testi?
biliyorum çok sabırsızım ama yardımcı olursanız çok sevinirim..teşekkür ederim
Allah isteyen herkese bebişlerini kucaklamak nasip etsin

adetimin başladığı günden itibaran 7.gün birlikte olduk 24 günde bir adet oluyorum hamile olabilirmiyim sizce

canım merhaba
bende bu konuda okuduğum bilgiilerden sana cevap verebilirim 12 mayısta adet olduysan şimdiye regl olman lazım dı
kahverengi akıntıda gelip kesildiyse muhtemel tutunma akıntısı olabilir o yuzden kendine dikkat et ve pozitif duşun kendini rahatlat kafana bişey taka bence hamilesin

evet canım oyleymişim test yaptım..ama daha çok erken oldugu için ultrasonda çıkmadı.şimdi bende kuruntulara başladım.acaba bi şey mi var diye.içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

güner var mı bi gelişme canım?

canım gelişmelerden haberdar edemedim sizleri yoğunluktan.5+5 haftalıkken doktora gittim.bi kese göründü.ama dr.çok emin olmamakla birlikte bi kese daha gördü.çok düşük bi ihtimalmiş ama çift yumurta ikizi olabilirmiş.korksam mı sevinçten havalara mı uçsam bilemedim.sonuçta çalışan biriyim ve ilk bebeklerim.ikiz bakımı nasıl olur,ben becerebilirmiyim bilmiyorum.bi yandan da maddiyat tabi.o da bayagı bi zorlıycak. ama ben allahımdan bir isterken o bana iki veriyosa bu ne büyük bi şanstır diye düşünüyorum.Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir..Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder..

Arkadaşım kutlarım hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.Dualarını bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.

arkadaşlarım hergün dua ediyorum siz hiç merak etmeyin.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..sizlerde bebişlerim için dua edin ne olur

merhaba bi sorum olacak
biz korunuyoruz ama yine de üstüne görme olayındaan şüpheleniyorum.adet gördükten sonra 15.gün fln şikayetlerim başladı.aşırı mide bulantısı ve uyku hali,akıntı.idrar testi yaptım negatif çıktı.sonra öğrendim ki idrar testinin sonuç vermesi için adetin gecikmesi gerekiyomuş.ayın 23.ünde hasta olmam gerekiyodu olmadım.son bi haftadır gaz sancısına benzer şeyler ve kabızlık var.dün baş ağrısından uyuyamadım mesela.psikolojik mi bilemiyorum.acaba üstüne görme olayı mıdır? veya bu ay hamile kalmış olabilir miyim?

merhaba daha yeni katıldım bu foruma .benimde bazı sorularım var aranızda yaşayan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.adetime yaklaşık 15 gün varken kahverengi leelenmelerim oldu bu lekelenmelerin başladığı 2. ve 3. günü birazda kan geldi ama sadece tuvalete gidince 7. gün kadar sürdü artık yok ve şuan kasıklarımda ağrı var göğüslerde belirginleşen damarlar bunlar neyin nesi gebelik desem o kanama neydi hiç anlamadım bazı arkadaşlarım yerleşme kanaması falan diyor o ne? ben bu konulrda biraz bilgisiz ve tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirm.biraz uzun oldu okuyacak ve yanıtayacak herkese teşekkür ediyorum

yerlesme kanaması olabılır cnm ama hıc böle uzun surenını duymadım cnm o yuzden senı umıtlendırmek ıstemem cnm... en ıyısı adetının gecıkmesını beklemek cnm bu sureye kdarda ne olur kendını dinleme cunku beyın psıkolojık hıssettırıyor bazı belırtılerı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…