Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

hemen test yapmalısın bence de umarım bebiş gelir.:lepi:

nasıl dayanabiliyorsunuz arkadaşlar. ben ufacık bir şüphede gebelik testini alıyorum eczaneden.hele iki gün geçecek. evdeki testleri boşverip kan testine koşarım hemen.ben mi biraz aceleciyim;? gerçi hüsranlardan sonra bu ay kendimde belirti felan aramıyorum. yok zıplama hoplama, kıpırdanma derken aklıma takılıyordu hep. bu ay basketbol bile oynadım. millet tarlada iki büklüm çalışıyor. nur topu gibi çocukları oluyor.Allah'ım bize de nasip etsin güzel güzel bebişler.hihoyyyt:Saruboceq:

defnelma senınde gecmıs ama gunun kuzu... ben hadı bulundugum yerde yapma ımkanım yok mahrum bır ılcedeyım...sen de yapsaydında ogreneydık ya :)))

daha geçmedi ki adetim geçen ay dayanamadım adet günümden önce yaptım. ama 2 gün sonra hüzün. bu ay çalşmalara devam. bakalım ne olacak.....????

özebus doğu görevindesiniz sanırım? mahrum ilçe dediğine göre?

daha geçmedi ki adetim geçen ay dayanamadım adet günümden önce yaptım. ama 2 gün sonra hüzün. bu ay çalşmalara devam. bakalım ne olacak.....????

özebus doğu görevindesiniz sanırım? mahrum ilçe dediğine göre?

hayırlısı olsun canım benım,yılmak yok :)))

evet canım esımden dolayı doğu görevındeyız...

umarım bir an önce kurtulursunuz. yapacak hiç bir şey olmadığını biliyorum oralarda.en azından oralara atanan arkadaşlarım öyle diyor.

her şey gönlünüzce olsun insallah. gene birliktesiniz ya en güzeli bence. ben doğuya felan gitsem eşimle ayrı kalmak zorunda oluruz.

Tabıkı canısı buna da şükür ama mesela 10 gundur yalnızım sureklı gorevde... Ama dedıgım gıbı şükredıyorum,en azından evımde beklıyorum esımı ayrı olsamda...

merhaba arkadaşlar bende anne olmak isteyenlerdenim 27 yaşındayım 8aylık evliyiz buay bebek yapalım dedik bilinçli bi şekilde beraber olduk yani yumurtlama günlerim 20si ve 25iydi biz 19unda başladık :) neyse diyeceğim o ki bizim 19unda yaptığımızın tutma ihtimalini varsayarsak benim 2-3 gündür başım dönüyor ara ara ve sol kasığımda yine 2gündür tık tık seğrime var ama bunun yumurtanın çatlama belirtisi olduğunuda duymuştum kendi kendime ümitleniyorda olabilirim bukadar erken belirti verebilirmi,benim 8nisanda adet olmam gerekiyor bakalım kısmet,allah her isteyene bebek nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
kizlarrr adet döneminin kisa olmasi gebe kalmakda sorunmu sizce ?? doktorum biraz ilgilisiz söylüyorum ama bisey olmaz diyor ??

benim adetim 24 ile 25 gün arasi oluyo

merhabalar herkese,
umarım bebişimize kavuşuruz hayırlısıyla.. Biz de başladık çalışmalara bu hafta.. kasık ağrısı ve şeffaf akıntı olayı var , çok kafa karıştırıcı bir durum ve beklemek ne kadar zorrrrrrrrrrr.....

18 şubat gelmezz artıkkkkkkkk......günler su gibi geçiyordu ne güzel. şimdi zaman durdu sanki.... gebeliği ilk haftasında tespit eden bir yöntem bulsalar ne süper olcakkkkkkkk..

slm arkadaşlar bişey sorabilirmiyim hamilelik belirtisi olarak hiç karnında şişkinlik kasıklarında ağrı ve gaz sancısı gibi sıkışmalar olan oldumu benim normalde bugün adet günüm ama daha adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…