Ya arkadaşlar gunaydın
Size bişey sölicem ama bana kızmak yok
Şimdi ben hep ayın aynı gununde yada üç önce adet olurdum
Geçen ay ayın 22 sinde oldum ve bu ay 22 sinde hastalanmam gerekirdi veya ayın 19 unda ama ben hala hastlanmadım
Bir haftadır göguslerim şiş şiş
Sol kasığımda agrı oluyor dört gundur ctesi gununden beri ha şimdi hastalandım diyorum olmamışım
Pazar gunu akşam yatım sabah bu karın agrısıyla kesin hastlanırım dedim yine olmadım
Dün akşam bi agrı girdi kesin sabaha çıkmam dedim yine yok
Midemde bi gaz bi gaz
sağ kasığımın biraz ustunde gobeğimdeymiş sanki o nokta batmalar oluyor bişiler ısırıyormuş gibi
kızlar günaydın,
normalde adet günüm gelmeden 1-2 gün önce belirtileri olurdu. bu ay olmadı. ve de şüphem var bu ay.
adet olacağım gün akşama kadar gelmedi. test aldım sonuç negatif. ama hala hastalanmadım.2 gün geçtiiii.ve hala bir belirti yokk. bilmiyorumkismile kafam çok karışık.
defnelma senınde gecmıs ama gunun kuzu... ben hadı bulundugum yerde yapma ımkanım yok mahrum bır ılcedeyım...sen de yapsaydında ogreneydık ya :)))
arkadaşım mazur gör. neyi yapacağımı anlamadımbilmiyorumkismile
daha geçmedi ki adetim geçen ay dayanamadım adet günümden önce yaptım. ama 2 gün sonra hüzün. bu ay çalşmalara devam. bakalım ne olacak.....????
özebus doğu görevindesiniz sanırım? mahrum ilçe dediğine göre?
umarım bir an önce kurtulursunuz. yapacak hiç bir şey olmadığını biliyorum oralarda.en azından oralara atanan arkadaşlarım öyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?