slm arkadaşlar bişey sorabilirmiyim hamilelik belirtisi olarak hiç karnında şişkinlik kasıklarında ağrı ve gaz sancısı gibi sıkışmalar olan oldumu benim normalde bugün adet günüm ama daha adet olmadım
18 şubat gelmezz artıkkkkkkkk......günler su gibi geçiyordu ne güzel. şimdi zaman durdu sanki.... gebeliği ilk haftasında tespit eden bir yöntem bulsalar ne süper olcakkkkkkkk..
kızlar bısey sorabılır mıyım ben gıdıp test aldım bugun laboquick dıye bır test ama ıcınde kullanma kılavuzu falan yok ılk kez yapıcam ve ne yapacagımı bılmıyorum yardımcı olur musunuz lutfen? bu arada adetıme 3 gun var ama ben sabırsızım dayanamayıp test yapmak ıstıyorum...
sonuç ne oldu merak ettim
15 dakika falan bekle canım
canım test yaptın mı merak ettim eğer istiyosan inşallah hamilesindir.
Sabah çişinle yapsaydın daha iyi olurdu yani uyuyup uyanınca sabah ,bende senin gibi olmuştum üzülme ama kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsinklızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?