Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

mrb cnm benimde yaklaşık 1 haftadır gaz problemim kasık ve karın ağrım var yanı sıra çok üşüyorum elim kolumdada uyuşukluk var bende hamile kalmak istiyorum ama bu tarz genellikle hamilelik belirtisi derler gerçi benim adetim 13 nisanda daha çok var.sende belirtiler varmı başka inş hamilesindir cnmm

18 şubat gelmezz artıkkkkkkkk......günler su gibi geçiyordu ne güzel. şimdi zaman durdu sanki.... gebeliği ilk haftasında tespit eden bir yöntem bulsalar ne süper olcakkkkkkkk..

gerçekten bizim gibi sabırsız olan kişiler için ilk haftadan belli olacak bir test geliştirmeliler.ama ben bu ay çok takmıyorum kafaya.olursa olur.bayanssulusmile

merhaba herkese bizimde daha ilk denememiz 8inde adet olmam gerekiyo kesinlikle bende gaz sorunu yaşıyorum kasığımda minik minik sancı oluyo hatta 1-2 kere sanki üşütmüşüm gibi sancı oldu ve baş dönmesi yaşıyorum belki hamilelik belirtileridir ama bilmiyorum yani 10gün sonra anlaşılcak,bende çok sabırısızlanıyorum hatta az kalsın yarın kan testi yaptırcaktım ama bekliyim dedim acelemiz yok

slm arkadaşlar benim adetime 3 gün var. Bu ay kendi kafama göre takvim yöntemiyle korunalım dedim. ilk korunmasız ilişki adetten hemen sonra, ikincisi de tahmini yumurtlama dönemine 7 gün kala oldu.toplam da 2 kez korunmasız ilişki oldu. Test yaptım 2. çizgi çok açık renkte ve silik çıktı.Bu şekilde hamile kalmak mümkün değil dğil mi? Beni şüphelendiren tek şey normalde benim adetime 1 hafta kala göğüs ağrılarım olurdu ama her ay bu sancılar olurdu fakat bu ay göğüslerimde hiç bir şekilde sancı yok sadece kasıklarımda hafif batma ve de belimde üşüme gibi ağrılar var.ateşim çok yüksek ayaklarımın altı yanıyor.Dudaklarım fosur fosur Çok su içmeme rağmen idrar rengim çok koyu.Benim kaybettiğim bebeğimde de göğüs sancım çok sonra başlamıştı hatta ben adetim bu ay geçikecek heralde o yüzden sancılar çok sonra başladı demiştim kafam çok karışık mümkün değil heralde yani bu şekilde gebe kalınmaz sanırım.

slm kızlar. ben en son 2 martta adet gördüm. 10,13 ve 14 martta denemelerimiz oldu. üç günün birinde tutmuş. 10 gün sonra idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. hemen gidip bi tıp merkezinde kan testi yaptırdım. değerler çok düşük çıktı ama gebelik var dedi doktor. bukadar erken nasıl anladın dedi doktor. eşim akrabalarımda aynı tabi. herkes pisikolojik dedi ama benim göğüs uçlarım inanılmaz acıyolardı. daha önce böyle bir acı yaşamamıştım garip geldi oyüzden. birde kasıklarım sürekli ağrı modunda. ordan anladım. ama etrafımdaki insanlar hep pisikolojiktir, bukadar erken olmaz belirti dedi ama oluyo işte pisikolojik falan değil....

kızlar bısey sorabılır mıyım ben gıdıp test aldım bugun laboquick dıye bır test ama ıcınde kullanma kılavuzu falan yok ılk kez yapıcam ve ne yapacagımı bılmıyorum yardımcı olur musunuz lutfen? bu arada adetıme 3 gun var ama ben sabırsızım dayanamayıp test yapmak ıstıyorum...

sonuç ne oldu merak ettim

canım test yaptın mı merak ettim eğer istiyosan inşallah hamilesindir.

merhaba arkadaşlar. adet günümden 1 hafta geçti. idrar testi yaptım iki gün üst üste negatif çıktı. kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. bir de 10 gündür çok sıvı ve kokulu akıntım var. çok rahatsız edici. yarın sabaha kadar adet olmazsam gidip kan testi yaptıracağım. o da sonucu 1 gün sonra veriyorlar sağlık oacağında. kafam çok karışık düşünmekten uyku uyuyamıyorum. bu akıntı nedendir acaba yaaa. hamişlik belirtisi mi acaba. bazende peynir gibi akıyor

Merhaba arkadaşlar. Aranıza bugün katıldım. a.s. Bu ay ovülasyon testi kullandık. Reglim 1 gün gecikti, idrar testi için çok erken olduğunu bilsem de dayanamayıp test yaptım tabii ki negatif çıktı. Sağ kasığımda belime kadar vuran çok şiddetli bir ağrı var. Her an regl olacakmışım gibi hissediyorum ama yok. Sizce hamile olabilir miyim?

Selam kızlar bende de burada okuduğum gibi 4 gündür felaket bir şekilde adet ağrısı gibi bir ağrı var.Acaba diyor insan.Ama birde ben vajinismusum böyle birşey olma ihtimali % 1 olurmuyum acaba.

ihtimal derken gebelik se eğer evt kalabilirsin bende öyleydim :) ama bende burda öğrendim hamilelik belirtisi ile adet belirtileri neredeyse aynıymış ama en garanti bekle ve test yaptır derim

klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.

Sabah çişinle yapsaydın daha iyi olurdu yani uyuyup uyanınca sabah ,bende senin gibi olmuştum üzülme ama kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin

aysima bence hamilesin çünkü ikinci çizgi belli belirsiz silik bile çıksa hamileliktendir. şimdiden hayırlı olsun.

aysima bence hamilesin çünkü ikinci çizgi belli belirsiz silik bile çıksa hamileliktendir. şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…