Gün Gün AÇLIK ORUCU

jnci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
6.225
11.722
31.05. PAZAR

19:00
itibari ile Niyetimi ettim Allah’ın izniyle 10 günlük Açlık orucu ile -10 hedefliyorum
ve bunu sadece kilo vermek için değil bedenimide yenilemek, fıtrata dönüş için yapıyorum ..
Gün gün notlarımı buraya yazacağım
Henüz İngiliz Tuzunu içmedim çünkü öncesinde en az 6 saat bir şey yememiş olmak gerekli) Sahurda içeceğim ve 10 günlük oruca başlamış bulunacağım.Normal oruç gibi orucumu tutacağım iftarda 1/2 yudum su içerek iftar edeceğim.. canım daha fazla isterse daha fazlasını içeceğim..
Her 3 günde 1 defa lavman yaparak bağırsaklarımı boşaltacağım enerjik olmam ve oruca devam edebilmem için bunu yapmam şart.
Kendime NOT: Açlıktan kimse ölmedi

Bu kadar sure su tüketmemenin ciddi zararlari vardir. Yemek icin bir sey diyemem. Ama sağlığından olma.

Bugünlerde ben de bunu araştırıyorum. Takipteyim bol şans

Aslında bu çok su orucu gibi değil açlık orucu diyelim zaten önceden yapmıştım tecrübem var inanın insanın canı su bile istemiyor zor gidiyor yani
Zor gider ama vücudun susuz kalmamasi lazim. Allah korusun korkunç sonuçlar olmasin.

Bu açlık sürecinde Karaciğer temizlemesi yapmayı düşünmüyorum ona beynen hazır değilim çünkü ama nasip olursa inşaAllah onu da tecrübe etmek istiyorum

Bu sefer Tartılarak yani Kilo olarak baz almayacağım..
Mezura ile cm olarak ölçüm yapacağım
Çünkü WC den çıktıktan sonra tartıda kilo vermiş görünmek mümkün olduğu gibi
Su içince de almış görünmek mümkün o yüzden En güzeli ve doğrusu cm ile inceleme olup olmadığını gözlemlemek olacak..
Böylelikle giden oranın yağ-dan mı kas-tan mı olduğu anlaşılacak..
Tartıda görünenin çok önemi yok aslında
Bknz;

Eklentiler

• C25CA5D5-B524-4E1B-9FA5-1CAFB13FA028.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 501
Bu açlık sürecinde Karaciğer temizlemesi yapmayı düşünmüyorum ona beynen hazır değilim çünkü ama nasip olursa inşaAllah onu da tecrübe etmek istiyorum
Karaciğer temizliği nasıl yapılıyor

Karaciğer temizliği nasıl yapılıyor
Karaciger temizligi nasil oluyor

Kilo durumuna göre miktar değişiyor
Mesela orta kilolu ve orta boyluysan
250gr saf zeytinyağı ile birlikte 250 gr taze sıkılmış limonun suyu içilecek (belli saat aralığında) sonra sıcak su torbasını ılık şekilde karaciğerinin üzerine koyacaksın .. sürekli yatacaksın çünkü içtiklerini üst yoldan çıkarmaman gerekli daha sonrasında lavman yapacaksın tabi bunun 3 gün öncesinde açlık yapmak ya da diyet yapmak gerekli mesela meyve ile beslenmek gb YouTube sevgi hanımın videoları bilgilendirici .. bende aidin salih in kitabıda var ama tecrübe etmiş birinin videolarını izlemek daha iyi oluyor ..

Not: açlık orucu tutanlar hep öldü.

Kulaga korkunc geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…