Bana da korkunç gelmişti başta sonra araştırınca aslında hiçte öyle olmadığını gördüm Aidin Salih hanımın şu cümlesi her şeyi kafamda netleştirmeme sebep olmuştu..Kulaga korkunc geliyor
Evet bunu yaptıktan sonra onunla devam edeceğimaralikli oruc dedikleri diyeti uygulasaniz daha saglikli bence 16 saat vucut dinlendirilip 8 saat yenilip iciliyor sanirim tam bilgim olmamakla birlikte bana daha mantikli gibi geldi. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
aklin yolu birKalori sayarak 18/6 düzenine geçiyorum
Niyee zor muydu neler yasadınızKalori sayarak 18/6 düzenine geçiyorum
60 saattir bşy yememenin verdiği halsizlik bugün beni ciddi etkiledi hafif mide bulantısı vardı geceden ve bacaklarımda ağrılar oluşmaya başladı aslında yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamıştı ama ben yenildim..aralıklı oruç /IF düzeniyle devam ediyorum.. Ayrıca 70 saat açlıktan sonra metabolizma hızı aşırı yavaşlıyor ya bende devam edemeyeceğim için bari riske atmayım dedim ..Niyee zor muydu neler yasadınız
Anladım aralıklı orucu bozmayın derim gecen yıl önunla güzel kilo vermiştim60 saattir bşy yememenin verdiği halsizlik bugün beni ciddi etkiledi hafif mide bulantısı vardı geceden ve bacaklarımda ağrılar oluşmaya başladı aslında yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamıştı ama ben yenildim..aralıklı oruç /IF düzeniyle devam ediyorum.. Ayrıca 70 saat açlıktan sonra metabolizma hızı aşırı yavaşlıyor ya bende devam edemeyeceğim için bari riske atmayım dedim ..
Tamam bende devam edeceğim siz ne kadar vermiştiniz nasıl uygulamıştınızAnladım aralıklı orucu bozmayın derim gecen yıl önunla güzel kilo vermiştim
Ben 24 saatte bir yedim. Sabahları sadece hindistan cevizi yağlı kahve tükettim. İlk zamanlar zorlanıyorsun ama sonraları 24 saatte bir bile yemek canın istemiyor. 12 kiloya yakın vermiştim ama tam olarak ne kadar sürede verdim hatırlamıyorum geçmiş zamanTamam bende devam edeceğim siz ne kadar vermiştiniz nasıl uygulamıştınız
Ama bu sadece diyet değil ki açlıkla gelen şifaBoyle riskli diyetlere ne gerek var. Sabahlari oldukca hafif yiyerek ve gunde 1 ogun gerekli besini alarakta istenilen kilolar hizli bir sekilde veriliyor. Mesela ben sabah 1 haslanmis yumurta domates peynir ve sekeriz kahve gunde 1 ogun (ekmek pirinc sekerli tuzlu yagli hazir paket hersey yani normal diyette ne yemek yasaksa yemeyip) seklinde kisa surede istedigim kiloyu verdim ve sabitledim. (+ -) 1 2kilo durumuma gore degisse de istedigimi yer haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?