gün geldi benimde düğün fotoğraflarım oldu :))

inşallah canım siz geniş olan paketimi tercih ettiniz?
biz kararsız kaldık

inşallah canım siz geniş olan paketimi tercih ettiniz?
biz kararsız kaldık

bizimki tam gün değildi sadece dış çekimdi ama kuaförden başladı canım ama salona da gelseler fena olmazmış hani çünkü salonda çekilen adam akıllı bir resmimiz yok maalesef imkanın varsa tam gün olması daha iyi bence evden çıkış vs kaçırılmaması gereken ayrıntılar

ne çabuk geçiyor anlamıyor bile insan =)......... ömür boyu mutlu olun çok güzel bütün fotoğraflarınızzz...

çok güzel bir gelin gördüm gülen gelin:) takdir ettim genelde suratını asarlar ya zorla evleniyormuş gibi:) böyle içten,samimi olmuş

ne çabuk geçiyor anlamıyor bile insan =)......... ömür boyu mutlu olun çok güzel bütün fotoğraflarınızzz...

çok teşekkür ederim gerçekten zaman ne çabuk geçti önümüzdeki ay 1 senemiz bitiyor daha dün gibi halbuki

çok güzel bir gelin gördüm gülen gelin:) takdir ettim genelde suratını asarlar ya zorla evleniyormuş gibi:) böyle içten,samimi olmuş

biz baya bi bekledik o günü 9 sene kadar e birazda zor olunca kavuşma hikayesi o gün gülmemek elde değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…