• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gün geldi benimde düğün fotoğraflarım oldu :))

çok teşekkür ederimm:16: memnun kalmak ne demek okadar bizdenlermiş gibiydiki ogün ne desem az kalır zaman nasıl geçti o 1500 poz ne ara çekildi hiç bilemedim Allah kısmet ederde o günler gelirse doğum fotoğraflarımızıda çekecekler inşallah sizde çok memnun kalırsınız canım

inşallah canım siz geniş olan paketimi tercih ettiniz?
biz kararsız kaldık :31:

inşallah canım siz geniş olan paketimi tercih ettiniz?
biz kararsız kaldık :31:

bizimki tam gün değildi sadece dış çekimdi ama kuaförden başladı canım ama salona da gelseler fena olmazmış hani :34: çünkü salonda çekilen adam akıllı bir resmimiz yok maalesef imkanın varsa tam gün olması daha iyi bence evden çıkış vs kaçırılmaması gereken ayrıntılar

ne çabuk geçiyor anlamıyor bile insan =)......... ömür boyu mutlu olun çok güzel bütün fotoğraflarınızzz...:16:

çok güzel bir gelin gördüm gülen gelin:) takdir ettim genelde suratını asarlar ya zorla evleniyormuş gibi:) böyle içten,samimi olmuş

ne çabuk geçiyor anlamıyor bile insan =)......... ömür boyu mutlu olun çok güzel bütün fotoğraflarınızzz...:16:

çok teşekkür ederim :16: gerçekten zaman ne çabuk geçti önümüzdeki ay 1 senemiz bitiyor daha dün gibi halbuki

çok güzel bir gelin gördüm gülen gelin:) takdir ettim genelde suratını asarlar ya zorla evleniyormuş gibi:) böyle içten,samimi olmuş

biz baya bi bekledik o günü 9 sene kadar e birazda zor olunca kavuşma hikayesi o gün gülmemek elde değildi :17:

Back