• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gün geldi benimde düğün fotoğraflarım oldu :))

çok güzel gülen iki uyumlu insan maşallah gerçekten gülüşlerinizi hissedebildim allah hiç mutlulğunuzu bozmasın bir ömür boyu sağlık ve sıhat içinde kalın çok çok yakışıyorsunuz çok beğendim :nazar::nazar::nazar:

resimler bir harika mutluluğunuz okadar güzel yansımış ki maşallah :) fotoğrafçınız kim bu arada :)

canım Allah gözlerinizin içindeki gülümsemeyi daim etsin huzur saglık versin size mutluluklarrr :48:

İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz :40:

Seviliyorsunuz seviyorsunuz bu çok net :16:

Bir ömür boyu hep böyle mutlu olun ve birbirinizi sevin :40:

Tekrardan hayırlı olsun.. :31::16:

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor çok güzelsiniz gülüşünüz gibi yuvanızda hep sıcacık olsun :nazar::16:

:nazar:ne kadar güzel görünüyor her şey...
ömür boyu böyle birlikte gülmenizi dilerim.

mutluluklar :119:

mutluulklar dilerimm çok güzel olmuşsunnn :)):nazar:

çok teşekkür ederimmmm :16:

çok güzel gülen iki uyumlu insan maşallah gerçekten gülüşlerinizi hissedebildim allah hiç mutlulğunuzu bozmasın bir ömür boyu sağlık ve sıhat içinde kalın çok çok yakışıyorsunuz çok beğendim :nazar::nazar::nazar:

:1: amiinn allahım cümlemizin mutluluğunuz korusun inşallahhh çok saoll canımmm

resimler bir harika mutluluğunuz okadar güzel yansımış ki maşallah :) fotoğrafçınız kim bu arada :)

fotoğrafçımız Deniz Nida Şener ve Aydeniz Kurtuluş okadar harika insanlarki anlatamam o düğün sıkışıklığı içinde bize maddi manevi okadar destek oldularki tiyatrocular bir de ondan mıdır bilemem acayip gülerek geçti ogün pek çok resimde katılmışız gülmekten :1:

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim..
Çocuklarinizin resimlerini de görürüz insallah ( AMİN )

amiiinnnnnn :9: tez zamandan inşalllaahhh :22:

canım Allah gözlerinizin içindeki gülümsemeyi daim etsin huzur saglık versin size mutluluklarrr :48:

Allah razı olsuunnnn Allah hepimizin mutluluğunu korusun artırsın eksiltmesin :21:

İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz :40:

Seviliyorsunuz seviyorsunuz bu çok net :16:

Bir ömür boyu hep böyle mutlu olun ve birbirinizi sevin :40:

Tekrardan hayırlı olsun.. :31::16:

9 sene den sonra evlenince ağızlar kulaklarda oluyor sanırım Rabbim herkese versin bu mutluluğu bir nefeste geçen acayip bir gündü hala inanamıyorum evlendiğimize bazen sırıtma alıyor durduk yere :9:

evet canim. Teşekkürler... Umarım hayorlı zamanda Allah sana da nasip eder...

aminn inşallahh :16:

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor çok güzelsiniz gülüşünüz gibi yuvanızda hep sıcacık olsun :nazar::16:

çok teşekkür ederiiimmm inşallahhh :8:

:nazar:ne kadar güzel görünüyor her şey...
ömür boyu böyle birlikte gülmenizi dilerim.

mutluluklar :119:

çok teşekkür ederimmm hepiniz okadar güzel eşyler ayzdınız ki Allahım daha büyük mutlulukları tattırsın hepimize inşallahhhh :16:

Ne güzel bir gelinsiniz siz böyle. İki kez baktım size tekrarladım yani.
Maşallah. Herşeyiyle güzel fotoğraflar da çok ama çok hoş. Yine tüm bunlar bile sizin o enerji dolu görüntünüzü gölgeleyememiş.

Mutluluğnuz daim olsun. Çok beğendim sizi.

Allah mutluluğunuzu artırsın:16: çok güzel fotoğraflarınız da =)

tebrikler.. omur boyu mutluluklar dilerim.. cok yakısmıssınız.. tu tu masallah

bir ömür boyu mutluluklar dilerim , fotolar harika görünüyor :31:
tesadüf bizde bugün aynı fotoğrafçıyla anlaştık . sanırım memnun kalmışsınız içim rahatladı :9:

bir ömür boyu mutluluklar dilerim , fotolar harika görünüyor :31:
tesadüf bizde bugün aynı fotoğrafçıyla anlaştık . sanırım memnun kalmışsınız içim rahatladı :9:

çok teşekkür ederimm:16: memnun kalmak ne demek okadar bizdenlermiş gibiydiki ogün ne desem az kalır zaman nasıl geçti o 1500 poz ne ara çekildi hiç bilemedim Allah kısmet ederde o günler gelirse doğum fotoğraflarımızıda çekecekler inşallah sizde çok memnun kalırsınız canım

Back