Sana hak veriyorum canim. Herkes simdi burda kiskanma falam yaziyorda. Benim kaynanamda oynamaya karsi karisik dugunlere gitmez. Dugun hazirliginda sandikmis ceyizmiz hepsi gereksizdi. Kinamda bile salona girerken dans etcez diye burnumuzdan getirdiler. Ama kaynim evlenince samdik gerekli oldu burma bilezik gerekli oldu, hatta kinada dams edildi alkis tuttu, ustune bide ankara havasi oynadi kaynim. Kaynanamda mutluluktam dort kose oldu. Bide esime gidip sizde dans edin demesin mi. Esim hayir dedi, bize zamaninda kizip durdunuz dedi niye dams ediyon fln. Cvp hazir ozamanlar cahildik. Tabi tabi. Ne altindan haberi var nede bsska bise . Kaynanam bilezigin sayisina bakiyor ama kac gram kac ayar umrunda degil. Bu adil mi? Bana 6 hediyelik bilezik takildi tanesi 13 gram, eltime 6 burma bilezik tanesi 22 gram. Bu cok zoruma gitti. Bunun kiskamclikla alakasi yok. Anne baba ozmn adil olcak hic kimse kusura bakmasin. Annem kiz kardesimle bana a-z ye herseyi ayni yapti. Kesinlikle hak gecmedi. Bunu oturup dusunmek zorundayiz anne baba olarak. Benim annem tr lere gidipte gelinlik, kina elbiesi bindalliyi aldi. Almanyadanim ben. Mecburiyeti varmiydi biletide kendimiz odedik. 600€ ya hem gelinlik hem kina elbisemi aldim ama ne pazarlik yapti annem. Yeterki onlara masraf olmasin diye. Eltim burdan aldi 2800 euroya. Benim vicdanim rahat etmezdi sahsen. Kiymeti var mi simdi annemlerin yok tabi. Yapmayan kiymetli. Fazla deger basi yere eger. Be im eltimde kendini cok acindirir olaylar cikarir kavga gurultu, kaynanamgilde aman tek kavga etmesinler diye herseyi yapiyor. Herkes esegini saglam yere baglamista bitek ben bilememisim. Yapamam boyle oyunlar.