gün geldi benimde düğün fotoğraflarım oldu :))

çok güzel gülen iki uyumlu insan maşallah gerçekten gülüşlerinizi hissedebildim allah hiç mutlulğunuzu bozmasın bir ömür boyu sağlık ve sıhat içinde kalın çok çok yakışıyorsunuz çok beğendim

resimler bir harika mutluluğunuz okadar güzel yansımış ki maşallah :) fotoğrafçınız kim bu arada :)

canım Allah gözlerinizin içindeki gülümsemeyi daim etsin huzur saglık versin size mutluluklarrr

İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz

Seviliyorsunuz seviyorsunuz bu çok net

Bir ömür boyu hep böyle mutlu olun ve birbirinizi sevin

Tekrardan hayırlı olsun..

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor çok güzelsiniz gülüşünüz gibi yuvanızda hep sıcacık olsun

ne kadar güzel görünüyor her şey...
ömür boyu böyle birlikte gülmenizi dilerim.

mutluluklar :119:

mutluulklar dilerimm çok güzel olmuşsunnn :))

çok teşekkür ederimmmm

amiinn allahım cümlemizin mutluluğunuz korusun inşallahhh çok saoll canımmm

resimler bir harika mutluluğunuz okadar güzel yansımış ki maşallah :) fotoğrafçınız kim bu arada :)

fotoğrafçımız Deniz Nida Şener ve Aydeniz Kurtuluş okadar harika insanlarki anlatamam o düğün sıkışıklığı içinde bize maddi manevi okadar destek oldularki tiyatrocular bir de ondan mıdır bilemem acayip gülerek geçti ogün pek çok resimde katılmışız gülmekten

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim..
Çocuklarinizin resimlerini de görürüz insallah ( AMİN )

amiiinnnnnn tez zamandan inşalllaahhh

canım Allah gözlerinizin içindeki gülümsemeyi daim etsin huzur saglık versin size mutluluklarrr

Allah razı olsuunnnn Allah hepimizin mutluluğunu korusun artırsın eksiltmesin

İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz

Seviliyorsunuz seviyorsunuz bu çok net

Bir ömür boyu hep böyle mutlu olun ve birbirinizi sevin

Tekrardan hayırlı olsun..

9 sene den sonra evlenince ağızlar kulaklarda oluyor sanırım Rabbim herkese versin bu mutluluğu bir nefeste geçen acayip bir gündü hala inanamıyorum evlendiğimize bazen sırıtma alıyor durduk yere

evet canim. Teşekkürler... Umarım hayorlı zamanda Allah sana da nasip eder...

aminn inşallahh

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor çok güzelsiniz gülüşünüz gibi yuvanızda hep sıcacık olsun

çok teşekkür ederiiimmm inşallahhh

ne kadar güzel görünüyor her şey...
ömür boyu böyle birlikte gülmenizi dilerim.

mutluluklar :119:

çok teşekkür ederimmm hepiniz okadar güzel eşyler ayzdınız ki Allahım daha büyük mutlulukları tattırsın hepimize inşallahhhh

Ne güzel bir gelinsiniz siz böyle. İki kez baktım size tekrarladım yani.
Maşallah. Herşeyiyle güzel fotoğraflar da çok ama çok hoş. Yine tüm bunlar bile sizin o enerji dolu görüntünüzü gölgeleyememiş.

Mutluluğnuz daim olsun. Çok beğendim sizi.

Allah mutluluğunuzu artırsın çok güzel fotoğraflarınız da =)

tebrikler.. omur boyu mutluluklar dilerim.. cok yakısmıssınız.. tu tu masallah

bir ömür boyu mutluluklar dilerim , fotolar harika görünüyor
tesadüf bizde bugün aynı fotoğrafçıyla anlaştık . sanırım memnun kalmışsınız içim rahatladı

bir ömür boyu mutluluklar dilerim , fotolar harika görünüyor
tesadüf bizde bugün aynı fotoğrafçıyla anlaştık . sanırım memnun kalmışsınız içim rahatladı

çok teşekkür ederimm memnun kalmak ne demek okadar bizdenlermiş gibiydiki ogün ne desem az kalır zaman nasıl geçti o 1500 poz ne ara çekildi hiç bilemedim Allah kısmet ederde o günler gelirse doğum fotoğraflarımızıda çekecekler inşallah sizde çok memnun kalırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…