gün geldi benimde düğün fotoğraflarım oldu :))

esd_04

S ('v') E
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
466
546
323
Selamlar kızlar haziran ayında oldu düğünümüz ama bir türlü fotoğrafları ekleyemedim evliliğe alışmak zor oluyorda sahalardan uzak kaldım bir süre

Sözü fazla uzatmadan fotoğraflara geçeyim çok merak ediyorum yorumlarınızı.

Dış mekan çekimlerimizi Deniz Nida Şener ve Aydeniz Kurtuluş yaptılar ikisine de sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:
yüzün hep böle gülsün inş. cnmm :) yeni geliniz işte ohhhhhhhhhhhh:):)

çok güzeeel çok sade bir gelin olmuşsun herşey gönlünce olsun mutluluğun daim olsun o cici gülüşünde hiç solmasın

mani gibi oldu

yüzün hep böle gülsün inş. cnmm :) yeni geliniz işte ohhhhhhhhhhhh:):)

çok güzeeel çok sade bir gelin olmuşsun herşey gönlünce olsun mutluluğun daim olsun o cici gülüşünde hiç solmasın

mani gibi oldu

amiiiinnn çok teşekkür ederimm doğru söylüyosun sadelikten yanaydım hep ne çabuk geçti düğün günü ama yaa

amiiiinnn çok teşekkür ederimm doğru söylüyosun sadelikten yanaydım hep ne çabuk geçti düğün günü ama yaa

güzel şeyleri beklemek zaman alıyor ama çabucak gelip geçiyor yaa benim düğünde hemcik bitiverdi bir daha düğün yapalım evlenelim derse hiç yok demem :)

mutluluklar,yüzünüz hep böyle gülsün inşallah :)

her şeyden önemlisi, çok "mutlu" bir gelin olmuşsun. gözlerinin içi parıldıyor. Adınıza çok sevindim, tebrikler

çok güzel cnm mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor valla allah hep böyle güldürsün yüzünüzü inş

Canım süper süper süper:)) hazırlık aşamasında biri olarak darısı başıma diyorum. Umarım bende bu kadar güzel olurum:))

Nasıl içten sıcak ve mutluluk dolu gülümsemelerdi... Umarım ömrünüz boyunca birbirinize hep böyle gülümsersiniz... Allah mutluluğunuzu daim etsin...

güzel şeyleri beklemek zaman alıyor ama çabucak gelip geçiyor yaa benim düğünde hemcik bitiverdi bir daha düğün yapalım evlenelim derse hiç yok demem :)

vallahi bende demem hatta geçen gün bir arkadaşımın düğünü oldu sanki ben hiç o anları yaşamamışım düğünüm olmamış gibi içim burkuldu bidaha olmalı bencede

çok güzel cnm mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor valla allah hep böyle güldürsün yüzünüzü inş

fotoğrafçımız Aydeniz de aynısını söylemişti onlar gülümseyin demeden biz kıkırdamaya başlıyoduk çok iyi insanlardı yaa çok rahatlatmışlardı bizi

Canım süper süper süper:)) hazırlık aşamasında biri olarak darısı başıma diyorum. Umarım bende bu kadar güzel olurum:))

amin canım daha güzel ol inşallahh hazırlık kısmı telaşlı oluyor stresli geliyor ama sonrasında okadar güzel hatırlıyorsun ki düğünde okadar masraf yapıldı ama iyiki dediğim tek şey dış çekim oldu okadar eğlenceliydiki ve sonrasında düğünden eline kalan tek şey fotoğraflar oluyor saolsunlar orjinal boyutta 1500 fotoğrafı da verdiler bize 7 ay oldu ama hala bakıp gülüyoruz

mutluluklar,yüzünüz hep böyle gülsün inşallah :)

aminn Allahım hepimize gerçek gülümsemeler versin her anımızda

çok güzel gülümsüyorsunuz :) mutluluklar dilerim her şeyiniz çok güzel olmuş

çok teşekkür ederim 9 sene bekleyince ağız kulaklarda oluyor biraz

her şeyden önemlisi, çok "mutlu" bir gelin olmuşsun. gözlerinin içi parıldıyor. Adınıza çok sevindim, tebrikler

çok şükür mutluydum mutluyum Allahım herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimmmm

Nasıl içten sıcak ve mutluluk dolu gülümsemelerdi... Umarım ömrünüz boyunca birbirinize hep böyle gülümsersiniz... Allah mutluluğunuzu daim etsin...

amiinn çok teşekkür ederimm bebek bekliyorsunuz sanırım Allahım sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin inşallahh

bir ömür boyu hep böyle mutlu olun insaallah canim gelinligin cok yakismis sana fotograflarinda bir o kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…