- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
Ailesi zor durumdaysa, neden evlerini satıp daha büyük bir ev alma çabası içinde? Nişanlı oğluna ev dizeceği yerde arabasına göz koymuş. Allahım ne anne babalar var ya !! Bunları duydukça kendi anne babama daha da bir minnet duyuyorum.
Konu sahibesi arkadaşım, sende duruma gidişata bak eğer nişanlın hayır diyemiyorsa, ailesi de yemeye devam ediyorsa bir ömür böyle geçmez. Şu an çok müdahele etme otur ve olanları izle, nişanlın sözünü tutuyormu yoksa iki tarafı idaremi ediyor bir bak. Durum değişmezse ona nişanı atacağını, bir yuva kurmak istediğini, ondan çok büyük şeyler istemediğini, ama ailesinin egolarının daha önemli olduğunu bir ömür boyu hayallerini ikinci plana atamayacağını söyle.
Ayrıca anneni kaale almazmış gibi ne o hareketler? Anneni de seni de saymak zorundalar bu ne böyle yolun başında?
Yorumum sert olduysa kusura bakmayın, cidden çok sinirlendim kötükedihüso
tatlım olur mu öyle şey doğruları söylüosun
bende öyle düşündüm bi süre izlicem herseyi baktım kötüye gidio hersey bitircem
insan hayalleri için yasar hayallerimi bi köşeye atarsam mutlu olamam ki
ailesi gercekten cok rahat
aslına bakarsanız çok bişe istemiorum zaten istemedim
ew olacagını eşya olacagını kendisi söyledi ben ondan hiç bişe istemezken beklemezken o söyledi bunları
sonra yawas yawas geri adım attı ew olmicak kirada oturcaz falann
ailesi hiçbişe yapmıodu tek güwencemiz araba kalmıstı
onuda alıolar
eger böyle dewam ederse hiçbişe yapmazlarsa kendisi de ailesi için fedakarlıklar yapmaya dewam ederse bitircem
yanlıs anlasılmak istemiorum tabiki ailesine yardımcı olacak
ama bu kadarı fazla :umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz: