Bende aynı durumdayım. 9. Haftaya kadar bulantının b si olmadı iştahım açıktı dedim herhalde güzel geçecek çok şükür yarabbi. İki gün sonra bir başladı bulantılar hala artarak devam ediyor. Sadece bulanıyor neyseki derken iki gündür de sabahları kusmaya başladım. Doktor pr..m verdi ama beni dehşet sersemletiyor uyanamıyorum sarhoş gibi oluyorum. Çalıştığım ve işe gidip gelirken araçta kullandığım için ilaç beni zorluyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek iyi gelen şey ayran kefir meyveler. Geri kalanlar mahvediyor. Akşama doğrı biraz hafifliyor yemek yiyebiliyorum ama bulanmaya devam ediyor tabi
İnşallah sizin de birkac haftaya azalır bulantılarınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım anneler. İnşallah birkaç ay sonra bu çektiklerimizin mükafatını o kadar güzel alıcaz ki, daha güzel bir şey olamaz
Bu şekilde olmadığı sürece sıkıntı yok ya. Özellikle bugün sabah cok siddetliydi akşama doğru bir şekilde geçti. İlk haftalarda yaşadığım tarzda bir bulantı olacaksa ben okeyim
Benim ilk 2-3 ayım zehir zemberek olmuştu kafayı sıyırmama ramak kalmıştı. Asla geçmiyordu şiddeti azalıyodu su bile içemiyordum. 12.haftada kesildi rahatladım dedim baş ağrılarım başladı 1-2 hafta içinde mide bulantısı geri döndü. Hamileliğimi öğrendiğimde allahım çokta kilo almasam dedim dua ederken ayrıntı vermek lazımmış kilo alamıyorum ama yemekte yiyemiyorum