Benim de açlıkta artıyor ama bugün çok ac olduğum halde hiçbir şey yiyemedim bulantıdan hala daha açım. Meyve sebze kokuları bile çok zorlamaya başladı. Herhalde pik yaptığı haftalardayız...Benimde hala her sabah bulantım oluyor. normal herhalde, son demleri
uzun süre aç kalamıyorum mesela sürekli atıştırmam lazım
evet aynen öyle. küçük küçük lokmalar halinde yemeye çalışBenim de açlıkta artıyor ama bugün çok ac olduğum halde hiçbir şey yiyemedim bulantıdan hala daha açım. Meyve sebze kokuları bile çok zorlamaya başladı. Herhalde pik yaptığı haftalardayız...
Gerçekten zormuş son 2 haftaya kadar anlamamışım ben... Mide bulantısının bebeğin sağlıklı olduğunu gosterdigini bilmiyordum, eğer gerçekten öyleyse çekerim bebeğimin nazını o sağlıklı olsun yeter ne diyeyim...Bende 15. Haftaya kadar çok sıkıntı çektim. Hiç bitmeyecek sanıyordum ama çok şükür şuan iyiyim. Mide bulantısı olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaret ben kendimi o şekilde rahatlatıyordum. Bir an önce sizlerde inşallah rahatlarsınız o bulantıyı çekmeyen anlamaz gerçekten çok zor.
Evet ben 10 senedir çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Sayısız doktor gezdim. 4. Hamileliğim ve yaşayan çocuğum yok. Bütün hamileliklerim bulantı ile geçti buzdolabinin kapağını görmeye tahammül edemezdim şuan mesela bulantı yok ama kahveden tiksiniyorum fincan görmeye tahammül edemiyorumGerçekten zormuş son 2 haftaya kadar anlamamışım ben... Mide bulantısının bebeğin sağlıklı olduğunu gosterdigini bilmiyordum, eğer gerçekten öyleyse çekerim bebeğimin nazını o sağlıklı olsun yeter ne diyeyim...
Çok şükür baya atlatmissin en geç 2 3 haftaya geçer diye düşünüyorum . Benim hiç umudum yoktu doğurana kadar bulanacak hafifleme bile olmaz diye düşünüyordum . Çok şükür geçti bitti şuan kahve hariç herseyi yiyip içiyorum buna balık yumurta tavuk köfte soğan sarımsak gibi şeyler de dahil. Hepsinden tiksiniyordum normalde.Gerçekten zormuş son 2 haftaya kadar anlamamışım ben... Mide bulantısının bebeğin sağlıklı olduğunu gosterdigini bilmiyordum, eğer gerçekten öyleyse çekerim bebeğimin nazını o sağlıklı olsun yeter ne diyeyim...
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniEvet ben 10 senedir çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Sayısız doktor gezdim. 4. Hamileliğim ve yaşayan çocuğum yok. Bütün hamileliklerim bulantı ile geçti buzdolabinin kapağını görmeye tahammül edemezdim şuan mesela bulantı yok ama kahveden tiksiniyorum fincan görmeye tahammül edemiyorumgittiğim bütün doktorlar bulantı olunca korkma çünkü bu bebeğin geliştiğini kalbinin sağlam attığını organlarının geliştiğini gösterir demişti.
İlginç bir şekilde,balık ve etten tiksinmedim ama fındık ve badem kokusundan tiksiniyorumÇok şükür baya atlatmissin en geç 2 3 haftaya geçer diye düşünüyorum . Benim hiç umudum yoktu doğurana kadar bulanacak hafifleme bile olmaz diye düşünüyordum . Çok şükür geçti bitti şuan kahve hariç herseyi yiyip içiyorum buna balık yumurta tavuk köfte soğan sarımsak gibi şeyler de dahil. Hepsinden tiksiniyordum normalde.
Şu an için fındık,tuzlu kraker ve muzla yatıştırıyorum. Tavsiyelerini dikkate alıcamLeblebi soğuk süt soyulmuş salatalık limonlu su muz simit bunlar bana iyi gelmişti. En azından yatistiriyordu. Bide doktor uygun Bi ilac yazdıysa onu düzenli kullan ben prilam kullanmıştım.
Yavaş yavaşta olsa kendine iyi gelecek şeyleri yemeye çalış. Kendi sağlığın ve enerjin için.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
İlginç bir şekilde,balık ve etten tiksinmedim ama fındık ve badem kokusundan tiksiniyorum
Şu an için fındık,tuzlu kraker ve muzla yatıştırıyorum. Tavsiyelerini dikkate alıcamAz önce midemin guruldamasına dayanamayıp tarhana kaynattım. İyi geldi gibi. Artık vücudum açlıktan isyan ediyordu.
O da var bende özellikle geceleriBulantılar bitiyor mide yanması başlıyor amaşuan bende onla cebelleşiyorum
Aynı haftalardayız sanırım bu dönem hep böyleymis ya, tam geçiş dönemi ikinci trimestere. Kiminin bu dönemde azalirmis kiminin artarmış. 2-3 hafta sonra rahatlarız diye düşünüyorum.Ayy bende aynıyım günde 3 4 defa kusuyorum, isyerinde zorlanıyorum bu yüzden. Eve geldim öğür öğür kusamadim midemde bos zaten boğazım acidi artıkbirde mide yanması canımı okuyor peşine kusuyorum zaten. Çok zor bu bulantı yanma işi ya bi an önce bitsin
Biseyler yedim yine kusucam birazdan biliyorum. 5 kiloya yakın verdim zaten . İnşallah dediğiniz gibi olur 2 3 haftaya geçerAynı haftalardayız sanırım bu dönem hep böyleymis ya, tam geçiş dönemi ikinci trimestere. Kiminin bu dönemde azalirmis kiminin artarmış. 2-3 hafta sonra rahatlarız diye düşünüyorum.
17.haftadan bildiriyorum geçmeyebilir. Şiddeti azalır zamanla. 9 ay bulantı geçirenler varMerhaba kızlar. Mide bulantım 6. haftada baslamıştı ama hep dayanabilir seviyedeydi. İlk trimesterin sonuna yaklaştıkça daha da arttığını farkettim. Herkes bu dönemlerde azaldığını söylerken benimki artıyor. Sadece sabahları bu şekilde ama, kahvaltı işkence gibi geliyor akşam da tam tersi iştahım açılıyor. Azalıp biteceği yerde artan var mı benim gibi?
Bu şekilde olmadığı sürece sıkıntı yok ya. Özellikle bugün sabah cok siddetliydi akşama doğru bir şekilde geçti. İlk haftalarda yaşadığım tarzda bir bulantı olacaksa ben okeyim17.haftadan bildiriyorum geçmeyebilir. Şiddeti azalır zamanla. 9 ay bulantı geçirenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?