Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birikiminiz hayırlı olsun.Ben de bu ay ilk defa denizbanktan gümüş hesabı alıp girdim
5.99 dan aldım 6.72 leri gördü ama çok oynak
Şimdi hooop 6.32 lere düştü
Eylül maaşıyla yine gümüş alacağım bakali m hayırlı olsun
Birikiminiz hayırlı olsun.
Denizbankta makas oranı fazla mı? Ve mesela gümüş alacağınız zaman kuru sabitliyor mu? Şikayetlerde genelde satın alınanla, alınmadan önce gösterilen miktar arasında tutarsızlık olabildiğini okudum. Denizbank bunu nasıl yapıyor acaba merak ediyorum.
Ben de gümüş hesabı açmayı düşünüyorum ama farklı bir banka hesabı açmam lazım. O yüzden iyice araştırıyorum ama hala bir bankada karar kılamadım.
Ordaki tutarsızlık bankadan kaynaklı değil. Gümüşte hızlı iniş çıkışlar oluyor. Tam alacağınız zaman kur değişebiliyor. Bazen tam alacakken gümüş düşüyor mesela. Tutarı tekrar girince düşen kura göre alabiliyorsunuz. Yani o an artar da düşer de.Birikiminiz hayırlı olsun.
Denizbankta makas oranı fazla mı? Ve mesela gümüş alacağınız zaman kuru sabitliyor mu? Şikayetlerde genelde satın alınanla, alınmadan önce gösterilen miktar arasında tutarsızlık olabildiğini okudum. Denizbank bunu nasıl yapıyor acaba merak ediyorum.
Ben de gümüş hesabı açmayı düşünüyorum ama farklı bir banka hesabı açmam lazım. O yüzden iyice araştırıyorum ama hala bir bankada karar kılamadım.
Birikiminiz hayırlı olsun.
Denizbankı kullanıyorum hafta içi akşam 6 ya kadar işlem yapılıyor. Fakat Vakıfkatılımda hafta içi gece 12 ye kadar işlem yapılabiliyor. Bunu sonradan öğrendim. Makas farkı konusunda da Vakıfkatılım bir tık daha iyi.Birikiminiz hayırlı olsun.
50 gramla seneye en zengin 100 listesine girersiniz artık :) şaka bir yana hayırlı olsun, sorması ayıp ne kadar tuttu, nereden aldınız? :)Ben de baktim en cok kazandiranin gumus oldugunu soyluyor hrkes gittm bankdan 50 gr gümüş aldm. Bir sey bildigim de yok yani oyle cesit olsun diye aldim
50 gramla seneye en zengin 100 listesine girersiniz artık :) şaka bir yana hayırlı olsun, sorması ayıp ne kadar tuttu, nereden aldınız? :)
50 gramla seneye en zengin 100 listesine girersiniz artık :) şaka bir yana hayırlı olsun, sorması ayıp ne kadar tuttu, nereden aldınız? :)
Ben de iş bankası kullanıyorum, dur bakem ben da alayım 50 gram, güldüm başıma gelsin :) şşş, ama kocam duymasın , aramızda tamam mıSoylemicem dalga gectin
Kuveytturkten aldim
Farkli zamanlarda almisim toplam 267 lira tuttmus 2.68 de vergisi püsürü tuttmus
6.60 gösteriyor bugün gümüş
6.60 çarpı 50 eşittir 330 tl Tutmus olabilir
Not = bugün almamış:)
Zengin olmama az kaldi düz 270 diyelim verdigim paraya bak 330 ediyor bugun
Kac gr aldinGümüş Çok çılgın ya 5.99 dan almıştım hooop 6.74 oldu sonra hooop 6.20 lere düştü şimdi hooop 6.61 olmuş
Ah şu kesinti olmasa tam al satlik valla
Kac gr aldin
2 3 lira oldugu zamanlari hatırlıyorum o ne ya alinir mi demistim simdi herkesin konustugu yatirim araci oldu nerden nereyeee
Bende göremedimselam arkadaşlar, gümüş iş bankasında yok galiba göremedim mobil sitelerinde ?
Siz hangi bankadan alım yapıyorsunuz ?