- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya şu bankalarda altın hesabı varya gumus hesabı olan bankalarda var sureklı takip edecekmiş .. düşünce alacak çıkınca satacak vs bi nevi parayı döndurecek.. bakalım neler olacak..Uzun vadede kazandırır
Kısa sürede alıp satacaksa Altun’dan da zarar eder
En az 1 sene o paraya hiç dokunmayacağım derse kazanır.
bende aynı fikirdeyim. bu yuzden altın alıyorum.. fiziki elle dokunanndanBosverin kizlar gumusu. En guzeli altin
bakalım gumus hesabı açarak deneyecek neler olacak acaba..Bir ara gümüş almıştım. Gümüş ons ile orantılı yükseliyor. Ons düşüşe geçerse gümüş de getirdiği gibi kat kat götürebilir. Dikkat etmek gerekiyor. Gr Altın daha güvenli. Ons ve dolar gr altını birlikte artırıyor.
İnşallah yapar denesin bir bakalımya şu bankalarda altın hesabı varya gumus hesabı olan bankalarda var sureklı takip edecekmiş .. düşünce alacak çıkınca satacak vs bi nevi parayı döndurecek.. bakalım neler olacak..
sosyal ağ bilmiyorum ya. doğru da olabilir olmayabilirde :).. bakalım deneyecekSon 1 yılda gümüş, altın dolar ve euro dan daha çok kar getirdi, instagramda bir sayfa takip ediyorum finansla ilgili, onların yalancısıyım.
neden geri kafalı diyeyım ki. bende altını fiziksel olarak elimde olmasndan yanayım sizin gibi.gümüş hesabı ile kara banka ile ortak olacak
biz yatırımı böyle düşünmedik, külçe gümüşleri bizzat bir kasada biriktirerek yatırım yapacaktık
altın da mesela aynı şekilde, fiziksel olarak elimizde olması lazım
tabii bu bizim fikrimiz, geri kafalı da diyebilirsiniz, sorun yok
gumus fiziki açıdan sıkıntılı ama banka uzerınden degerlendirme olarak denenebilinr tabi ..ya gumusculer ölü fıyat verıyor
cok guzel gumus setlerım gumus takılarım vardı mesela ornek verıyorum gumus bıleklıgı almısımm 250 lıraya satmak ıstesem 20 tl dıyor bana
o yuzden mantıklı bulmuyorum gumusculer sırf işcilik var deyıp ınanılmaz ölduruyor yıne de ne olursa olsun altın altındır bence altına yatırım yapılmalı
Asla paranın tamamını tek yönde degerlendirmeyin. Açıkçası bizim de gümüş yatırımımız var ama ben hareketlerine anlam veremedim. Yani altın ,dolar, euro , borsa. Nasıl ve neden hangi yönde hareket eder biliyorum ne olirsa ne olur biliyorum ama gümüşü anlamıyorum. Yükseleceğini tahmin ederken aniden düşüyo aniden yükseliyo falan.kızlar şu gümüş yatırımdan haberiniz var mı yada yapan.
eşim tuttrdu arta kalan para ile gumus yatırımı yapmak istiyorum iyi yap dedim ama bilmiyorum.
ben genelde altın birikimi yapmaktan yanayım..
son zamanlarda artmış deneyecekmiş.. hesap açacakmış. paranın tamamını da ben yönetıyorum.
ben altın biriktiriyorum bankada euromuz da var bş miktar.. şimdide eşim gumue yöneldi bakalım nasıl olacak. takibi ondaAsla paranın tamamını tek yönde degerlendirmeyin. Açıkçası bizim de gümüş yatırımımız var ama ben hareketlerine anlam veremedim. Yani altın ,dolar, euro , borsa. Nasıl ve neden hangi yönde hareket eder biliyorum ne olirsa ne olur biliyorum ama gümüşü anlamıyorum. Yükseleceğini tahmin ederken aniden düşüyo aniden yükseliyo falan.
biliyormuş bakalım araştıracak artık nasıl olacaksa allahtan butce biraz kısıtlı da çok fazla sermayeyle başlayamayacak..Al sat bilmeyen için tehlikelidir ama diyeyim.
kızlar şu gümüş yatırımdan haberiniz var mı yada yapan.
eşim tuttrdu arta kalan para ile gumus yatırımı yapmak istiyorum iyi yap dedim ama bilmiyorum.
ben genelde altın birikimi yapmaktan yanayım..
son zamanlarda artmış deneyecekmiş.. hesap açacakmış. paranın tamamını da ben yönetıyorum.
muhtemelen o da alacak ama satmayacak çunku yukselmesi bekleniyormuş..Taze gümüşçü olarak cevaplayayım.
Bir miktar aldık geçen ay Denizbankla. Biraz geç bile kaldık aslında ama altında biraz riskimiz vardı, o kendini kurtarınca girdik gümüşe.
Aldık ve unuttuk. Eşiniz gibi al satçılar zarar etmeye mahkum bence. Hele de emtia vergisi %1 olmuşken. Onun stresi de ayrı oluyor zaten.
Gümüş elektronik ve sağlık teknolojilerinde çok kullanılıyor, oralardaki gelişmelerden etkileniyor. Telekomünikasyonda 5G geçişinin de gümüş onsunu arttırması bekleniyor.
Uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum ama eşiniz gibi al satçı değiliz.
O çok tehlikeli gümüşun tersi pistir bence hiç bulaştırma bir düşerse tam düşer aylarca zararda kalırsınızadam yapcm diyor.. takip edecekmiş sıksık yukselınce bozdurup dusunce alacakmış bakalım naıl olacak..